Moderator: Estraven
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
), kituni (2 tojfle, współkoordynuje Garfiego
), Prakaseda, która na pewno ma milion takich "pilnych" przypadków, poratowała Rózie i Gucia w najtrudniejszym momencie chyba
!
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 
smarti pisze:a po co chcesz go szczepić na grzyba jak można dać mu flukonazole co 2 dni przez 7-10 skoro będzie w tdt-to ćwierć tabletki chyba więc w mięsku spoko zje.Działa świetnie-to wiem na pewno.
Na wątrobę też jest najmniej toksyczne-prawie wcale a uszkadza RNA komórki grzyba i kosztuje chyba 7 zł.
szczepionka Biocan i ta druga działaja tylko na jeden rodzaj grzyba-taka która działa na wszystkie to kosztuje chyba 180 zł 1 dawka.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Kituni pisze:Jeszcze Dziewczynki pytanie mam: czy inne "skórki" mają jakieś problemy dermatologiczne? Oba moje pingule drapią się i wylizują bardzo często. Przy dotykaniu na ich skórze można wyczuć dużo małych strupków. Obawiam się, że to może być grzybica:( Na pchły mi to nie wygląda, bo od kiedy maluchy są u mnie to nie widziałam śladu pcheł.
) tylko Maciuś..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt, Paula05, sebans i 72 gości