Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:podeprzyj na czymś, tak, żeby nogi w górze były, to spokojnie wyszczyścisz
Tak-minął tydzień,a ja nadal jej szukam,była u mnie najdłużej,a odeszła przez p...ch konowałów!
kropkaXL pisze:Witajcie ciotki-klotki!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Necik mi sie dzisiaj wiesza ,ale może uda mi się posta wysłac,już dwa razy próbowałam i doopa!![]()
Renia,to ile Twoja kicia waży![]()
![]()
-Bella jest młodziutka,jeszcze urosnie,a Twoja kicia chyba dorosła?-taka malutka jest,czy taka chuda???
No włąśnie Ola,niektórym może się tak wydawać i chyba się wydajeKociara82 pisze:Wiele kotow zawdziecza ci nawet zycie, jestes im potrzebna. Domyslam sie, ze jest ci ciezko nieraz. Bo to tak naprawde nie jest latwe jak sie moze niektorym wydawac
a co do Arielka... powiedz, ze ciocie tak ladnie prosza...., moze sie zgodzi...-zwłaszcza znajomym,którzy nie znają tego problemu.
Jak chorowała Antosia ,kolezanka zadzwoniła do mnie,żebym do niej przyszła,gdy powiedziałam,że mam ciężko chorego kota w domu,to powiedziała,ale przecież możesz na trochę przyjść?
kropkaXL pisze: Tak-minął tydzień,a ja nadal jej szukam,była u mnie najdłużej,a odeszła przez p...ch konowałów!
Dwa razy uratowano jej życie,za trzecim razem się nie udało![]()
![]()
To drobinka faktycznie!-Antosia też była taka drobna,no 2.8oo ważyła,w porywach 3kg,ale jak chorowała,to juz tylko 2.400kocurzyca41 pisze:Kasiu ona już ma dwa i pół roku .Nie jest chuda bardzo,ale mała,Wetka mówi,że ten typ tak ma.
Adele też ma skarpety,a Arielek jedną maleńką rękawiczusięKarolek(ona) pisze:Arielek jak mój Garfik śliczny
a Bella ma to czego brakuje Toffikowi - skarpety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, zuza i 389 gości