Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:kto będzie jutro w schronie? jakby ktoś był od 10-tej byłoby super, bo ja od rana muszę załatwić jedną sprawę i pewnie się spóźnię 20-30 minut
Duszek686 pisze:To ja w takim razie będę w niedzielę
Georg-inia pisze:1. Iwonka, niebieska persica, około 8 letnia. Już ogolona, bo kołtun był nieziemski. Miała też pazurek u rączki taki długi i pozawijany, że przebił skórę w łapcewszystko już naprawione, trzeba jeszcze powalczyć z uszkami, bo tam są jakieś przerosty nowotworowe i syf w tych uszkach, aż śmierdzi
dostaje leki. Jestem wręcz zadziwiona, bo mała jest naprawdę milutka, z charakteru nie przypomina persa
![]()
klatka na wprost.
Georg-inia pisze:2. Andrzejek, burasek ze złotymi ślepkami, młodziuteńki, roku nie ma, za to ma jeszcze jajka. Chwilowo. Boi się psów. Szafa.
Georg-inia pisze:3. Pyza-Uciekinierka, okrąglutka biało-bura gwiazdeczka. Miziasta, że zdjęć nie da rady robićzwiała nam i goniłyśmy ją po szpitalu. Klatka pod trójką.
Georg-inia pisze:Marmurkowo-bure coś, z numerem 16. Najpierw dało mi się pogłaskać, potem mnie oprychało i opacało, a potem to już w ogóle, bez orientu, bez prychnięcia - łapą wali. Szafa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości