Moderator: Moderatorzy
mamaGiny pisze:Bounty pisze:KATOWICE
nie polecam "pań" (doslownie pań nie lekarzy) z przychodni przy ul.Myslowickiej w Katowicach Giszowcu.
Moj kotus umieral na bialaczke a przy kolejnej kroplowce, jedna z nich przyznala sie, ze do tej pory: 'nie umie nauczyc sie bialaczki'
No comments...
edit: ja miałam pierwsze spotkanie niezbyt fortunne z tą przychodnią przy sterylce kotki, ale... zwracam honor chirurgowi - w tym roku sterylka z czyszczeniem oczodołu - fachowo, czyściutko z pełną informacją co i jak - pana chirurga polecam jak najbardziej
jacek1982 pisze:a jakie macie opinie na temat przychodni ANIMAL na POW33 w Częstochowie ?
klauddyna pisze:a zna ktoś Animals Center dr Jarek i dr Michał, w Myszkowie?
berni pisze:przejrzałam wątek, ale nie znalazłam nic o lecznicy na Kostuchnie w Katowicach, na ul. Szałwiowej
http://www.weterynarz.katowice.pl/kontakt.html
Jakieś opinie na temat tamtejszy wetów? Albo może ktoś zna dobrą, wartą polecania lecznicę w tej okolicy?
Obecnie mieszkam właśnie na Kostuchnie, auta brak więc rozglądam się gdzie mam najbliżej.
Formica pisze:CHORZÓW
nie wiem czy już było ale nie mam siły czytac![]()
polecam lecznice dr Parczyka na ulicy Katowickiej 90
(uwaga w tym samym budynku sa dwie lecznice i tej drugiej nie polecam!!!)
dr. Parczyk jest specjalista chirurgiem! maja dobre wyposazenie (usg)i doskonala kadre:P
DrParczyk ma jeszcze jedna lecznice w Zabrzu na ul.Piłsudskiego
(usg i rentgen)
szczerze polecamjaveira pisze:Ja rowniez polecam dr Marka Parczyka w Chorzowie
tel 032 241 07 26 lub 0 601 865 330
czynne :
pon-piatku 8:00-20:00
soboty 8:00-13:00
niedziele i swieta 8:00-11:00
pan drM. Parczyk przyjmuje od 16 a rano jest iiny wterynarz. jednak ja polecam ParczykaShishka pisze:Szczerze mówiąc nie wiem jak leczy dr.Marek Parczyk w Chorzowie,za to wiem jak leczy jego ojciec w Świętochłowicach i stanowczo odradzam...Kiedy byłam tam ładnych parę lat temu,podczas szczepienia,igła wygieła się i spadła na podłogę a On nałożył ją z powrotem na strzykawkę i chciał tym podawać szczepionkę...03.2009 Killatha pisze:zdecydowanie nie polecam
zwierzę (kot) jest traktowane jak zła konieczność, bez żadnej troski czy uwagi lekarz bagatelizuje "zapach" z pyszczka i uporczywe wymioty - odpowiedź "koty tak mają"
hutek pisze:Katowice
Polecam również dr Jarosława Walkiewicza z Katowic ul. B. Chrobrego 25
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości