Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wislackikot pisze:pilnie szukam kogoś zmotoryzowanego kto będzie mógł zawieźć jutro ok 14-stej Grzebyka na Bieżanów, bliżej Wieliczki. Robert jutro zawozi rzeczy dla ostródziaków i na pewno na te godzinę nie wróci
Tweety pisze:no i Grzebień idzie do domu, podobnie jak Rudi
mahob pisze:W Kociarni z rana wszystko w porządku.
Katka leki dostała.
Dlaczego ona siedzi w areszcie?
Bunia bardzo przestraszona - wygłaskałam ją, jest bardzo łagodna - ale kuweta pusta a miski raczej nietknięteI siedzi wciśnięta w róg kuwety...
Z Grzebykiem się pożegnałam - nie zgłaszam się do odwiezienia go, bo dziś wyjątkjowo mam napięty harmonogram dniaMam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto go odwiezie.
I powodzenia Grzebyku w nowym domku - oby to był już ten wymarzony dom![]()
![]()
Stronga udało mi się złapać - uszka dziś czyste. Z niego jest miziak ogromnyOczywiście ucieka i syczy ale jak już go wygłaskałam to się rozmruczał, wyciągnął mi się na kolanach a potem wywalił brzuszek do miziania
Najchętniej by pospał taki wtulony.
Kocuria pisze:w nieco innym temacie: pierwsza filcokulka poszła, więc kasa powinna się pojawić na koncie. będę co 3-7 dni wystawiać nową, więc nie chcę spamować po wątku, ale warto by chyba odświeżać link na fejsie żeby prowadził do aktualnej aukcji albo po prostu podać link do mojego konta, bo nie planuję sprzedawać niczego, co nie będzie 100% na fundację.
(niech no tylko się ta sesja skończy...)
Kocuria pisze:w nieco innym temacie: pierwsza filcokulka poszła, więc kasa powinna się pojawić na koncie. będę co 3-7 dni wystawiać nową, więc nie chcę spamować po wątku, ale warto by chyba odświeżać link na fejsie żeby prowadził do aktualnej aukcji albo po prostu podać link do mojego konta, bo nie planuję sprzedawać niczego, co nie będzie 100% na fundację.
Tweety pisze:Kocuria pisze:w nieco innym temacie: pierwsza filcokulka poszła, więc kasa powinna się pojawić na koncie. będę co 3-7 dni wystawiać nową, więc nie chcę spamować po wątku, ale warto by chyba odświeżać link na fejsie żeby prowadził do aktualnej aukcji albo po prostu podać link do mojego konta, bo nie planuję sprzedawać niczego, co nie będzie 100% na fundację.
Twoja kulka już się sprzedała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 49 gości