Lubię wiedzieć!
A więc ta triśka to Filemona! Pozostałych ze zdjęć nie znam..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:Uczę się uczę![]()
Lubię wiedzieć!
herzpl pisze:wiiwii pisze:Uczę się uczę![]()
Lubię wiedzieć!
no ale funia tez jest triśka
czarne to bercik a to male to kozak
filcowasova pisze:ok zrobiłam porządek na bazarku, dorzuciłam nowe książki od mar_tiki
tylko problem jest bo bazarek do piątku a ja w środkę na szkolenie muszę jechac , wróce po nocy w piątek. Dobrze by było jakby ktos ostatnie dni trzymał rękę na pulsie i uzupełniał licytacje.
mogę hasło na 3 dni ustawić nowe i udostępnic tylko musze wiedziec komu:)
mar_tika pisze:filcowasova pisze:ok zrobiłam porządek na bazarku, dorzuciłam nowe książki od mar_tiki
tylko problem jest bo bazarek do piątku a ja w środkę na szkolenie muszę jechac , wróce po nocy w piątek. Dobrze by było jakby ktos ostatnie dni trzymał rękę na pulsie i uzupełniał licytacje.
mogę hasło na 3 dni ustawić nowe i udostępnic tylko musze wiedziec komu:)
Może Ela pomożeJa chciałabym zająć się ogłoszeniami.Jak Ela jest zajęta to ja popilotuję nie ma problemu
![]()
Zawiozłam pieniązki na kociarnię i wraz z kartkowym rozliczeniem wrzuciłam do skarbonki.Wrzuciłam tez mały datek na KP.
Wzięłam pranie .Jak to upiore wezmę następna turę.
Czyli te dwie kotki to Funia i Filemona.Baśka napisz Eli skąd kotki się wzieły i czy szczepione i sterylizowane.Ela zrobi tekst do ogłoszeń
Biszkopcik ze schr jest super.Z początku był bardzo wycofany,teraz jest duzo lepiej ale z mordki jest strasznym smutasem(nie da rady mu zrobic innych fotek), ale jest super miziasty.Polecam dokocenie
MIKUŚ pisze:No nie dziwię się, tym bardziej iż wkrótce ma szansę zostać Waszą oficjalną drugą "córeczką".
Kita będzie mieć siostrzyczkę.
Czy Ona już o tym wie![]()
MIKUŚ pisze:Jutro do nowego domku jedzie Neska
MIKUŚ pisze:Neska pojechałaBardzo fajny domek. Będzie mieszkać aż w Bochni a na weekendy będzie przyjeżdżać do Sosnowca - zapowiada się że będzie podróżniczką
![]()
Nowi Duzi Neski mają pomyśleć o domu dla Filemony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, squid i 92 gości