cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 19, 2012 16:24 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Uczę się uczę :-)
Lubię wiedzieć!

A więc ta triśka to Filemona! Pozostałych ze zdjęć nie znam..
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Czw sty 19, 2012 16:45 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

wiiwii pisze:Uczę się uczę :-)
Lubię wiedzieć!

no ale funia tez jest triśka :)
czarne to bercik a to male to kozak :)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw sty 19, 2012 17:08 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

herzpl pisze:
wiiwii pisze:Uczę się uczę :-)
Lubię wiedzieć!

no ale funia tez jest triśka :)
czarne to bercik a to male to kozak :)

Dzięki za rozszyfrowanie :)
Kozak na zdjęciu jest bardziej czarny niż w rzeczywistości!
Jupi, nauczyłam się rozpoznawać: Neskę (ale jak jej zarośnie futrem ślad po sterylce to też nie rozpoznam), Kozaka, Filemonę, Irę, Bronka, Funię i Jankesa! Fajnie! Czarne mi się mylą i te biało-szare wsie. Proszę ich ukochać, po kolei!

A teraz się zbieram do Maćka, pojedziemy do weta, zobaczymy czy już wszystko OK z Blond Szoszannnnną, a myslę że OK, dziołszka wygląda zdrowo, wpitala aż miło i dużo się z nami bawi. Pozdrowienia dla kocich opiekunów :)
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Post » Czw sty 19, 2012 17:45 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

ok zrobiłam porządek na bazarku, dorzuciłam nowe książki od mar_tiki

tylko problem jest bo bazarek do piątku a ja w środkę na szkolenie muszę jechac , wróce po nocy w piątek. Dobrze by było jakby ktos ostatnie dni trzymał rękę na pulsie i uzupełniał licytacje.
mogę hasło na 3 dni ustawić nowe i udostępnic tylko musze wiedziec komu:)

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Czw sty 19, 2012 18:54 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

filcowasova pisze:ok zrobiłam porządek na bazarku, dorzuciłam nowe książki od mar_tiki

tylko problem jest bo bazarek do piątku a ja w środkę na szkolenie muszę jechac , wróce po nocy w piątek. Dobrze by było jakby ktos ostatnie dni trzymał rękę na pulsie i uzupełniał licytacje.

Może Ela pomoże 8) Ja chciałabym zająć się ogłoszeniami.Jak Ela jest zajęta to ja popilotuję nie ma problemu :ok:

Zawiozłam pieniązki na kociarnię i wraz z kartkowym rozliczeniem wrzuciłam do skarbonki.Wrzuciłam tez mały datek na KP.
Wzięłam pranie .Jak to upiore wezmę następna turę.
Czyli te dwie kotki to Funia i Filemona.Baśka napisz Eli skąd kotki się wzieły i czy szczepione i sterylizowane.Ela zrobi tekst do ogłoszeń

Biszkopcik ze schr jest super.Z początku był bardzo wycofany,teraz jest duzo lepiej ale z mordki jest strasznym smutasem(nie da rady mu zrobic innych fotek), ale jest super miziasty.Polecam dokocenie :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sty 19, 2012 19:20 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

poszłam pooglądac , śliczniasty no...

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Czw sty 19, 2012 19:34 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

mar_tika pisze:
filcowasova pisze:ok zrobiłam porządek na bazarku, dorzuciłam nowe książki od mar_tiki

Może Ela pomoże 8) Ja chciałabym zająć się ogłoszeniami.Jak Ela jest zajęta to ja popilotuję nie ma problemu :ok:

Zawiozłam pieniązki na kociarnię i wraz z kartkowym rozliczeniem wrzuciłam do skarbonki.Wrzuciłam tez mały datek na KP.
Wzięłam pranie .Jak to upiore wezmę następna turę.
Czyli te dwie kotki to Funia i Filemona.Baśka napisz Eli skąd kotki się wzieły i czy szczepione i sterylizowane.Ela zrobi tekst do ogłoszeń

Biszkopcik ze schr jest super.Z początku był bardzo wycofany,teraz jest duzo lepiej ale z mordki jest strasznym smutasem(nie da rady mu zrobic innych fotek), ale jest super miziasty.Polecam dokocenie :wink:

ja bym chciala ale moj tego nie przezyje...

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw sty 19, 2012 20:32 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:No nie dziwię się, tym bardziej iż wkrótce ma szansę zostać Waszą oficjalną drugą "córeczką".

Kita będzie mieć siostrzyczkę.
Czy Ona już o tym wie :?:

:mrgreen:

tak, Kita już wie że ma siostrzyczkę :)
i codziennie jej tłumaczę, że musi ją pokochać :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Czw sty 19, 2012 23:04 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Dziś wszystkie koty zostały zaszczpione na grzybicę. Każdy jeden osobnik.
Kociarnia będzie uż bezpieczna.
Jedynie powtórka czeka jeszcze Bercika. Jego grzybiór dość mocno zaatakował. Kozak, Jankes, Ksawery ani śladu :)
Dziękuję victorowi za pomoc :wink:
MIKUŚ

Post » Czw sty 19, 2012 23:07 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Obcięliśmy towarzystwu pazurk i zrobiliśy przegląd techniczny kotów. 8)

W przyszłym tygodniu Ksawery i Bronek badania krwi.
MIKUŚ

Post » Czw sty 19, 2012 23:12 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Jutro do nowego domku jedzie Neska :kotek:
MIKUŚ

Post » Pt sty 20, 2012 8:37 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:Jutro do nowego domku jedzie Neska :kotek:

Hurra! Cudownie że Nesca wreszcie ma dom! :-)
Basia, a powiedz, Filemona, ta duża śliczna triśka, tak siedzi przy drzwiach bo jest wychodząca czy tęskni za właścicielem?

wiiwii

Post » Pt sty 20, 2012 9:20 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Proszę jakie świetne wiadomosci na początek dnia :ok:
Filemona jest kotem wychodzącym raczej brakuje jej wychodzenia na zewnątrz :?

mar_tika

Post » Pt sty 20, 2012 9:28 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Neska pojechała :mrgreen: Bardzo fajny domek. Będzie mieszkać aż w Bochni a na weekendy będzie przyjeżdżać do Sosnowca - zapowiada się że będzie podróżniczką :wink:

Nowi Duzi Neski mają pomyśleć o domu dla Filemony 8)
MIKUŚ

Post » Pt sty 20, 2012 10:49 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:Neska pojechała :mrgreen: Bardzo fajny domek. Będzie mieszkać aż w Bochni a na weekendy będzie przyjeżdżać do Sosnowca - zapowiada się że będzie podróżniczką :wink:

Nowi Duzi Neski mają pomyśleć o domu dla Filemony 8)

Czyli rozumiem że decyzja co do Filemony zapadła?Zaczynam ją ogłaszać :)

mar_tika

[poprzednia][następna]