Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
michalinadzordz pisze:*anika* pisze:michalinadzordz pisze:Chętnie bym wzięła tą małą pingwinkę do DT, ale jestem z Wrocławia, a DT mogę zaproponować najwcześniej 6 lutego bo wcześniej wyjeżdżam. Naprawdę nikt z Warszawy i okolic nie może wziąć kotków do DT? Chociaż tych najmłodszych, z największymi szansami
Którą? Nr 12? Jeśli tak, może poczekać do 6 lutego na Ciebie (dziś do mnie przyjeżdża).
Ale zostanie u mnie dłużej (tzn. dłużej niż planowałam, bo planowałam do 29 stycznia) tylko jeśli będzie dla niej taki stuprocentowo pewny dom tymczasowy którą ją przejmie możliwie szybko.
edit:
tutaj pisałam o mojej ofercie tymczasowego DT dla 3 kotów:
viewtopic.php?p=8457414#p8457414
Mam właśnie w DT takiego wystraszonego dzikuska. Dziewczynkę. Myślę, że dobrze by jej zrobiło towarzystwo. U mnie kotki są któtko w DT, najdłużej był jeden 2 tyg.Cała moje szósteczka ma już cudowne DS. Tylko nie wiem co z tą moją Dunią, którą mam teraz u siebie. Napisz mi proszę na PW jak ona się zachowuje, czy jest miziakiem, czy podchodzi, bo chciałabym, żeby moja Dunia miała taki wzór do naśladowania. Zdrowotnie wszystko z nią ok? Jest po sterylizacji?
No i jak ewentualnie z dojazdem do Wrocławia?
Zofia&Sasza pisze:Jest na transportowym dziewczyna, która wozi koty Warszawa-Wrocław. Korzystałam z jej pomocy. Solidna i konkretna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, puszatek i 80 gości