Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Nie wiem, czy coś można zrobić, napisałam do allegro, bo wydaje mi się, że fundacje jednak mogą sprzedawać - czy raczej szukać domów - przez allegro.
seidhee pisze:jolabuk5 pisze:Nie wiem, czy coś można zrobić, napisałam do allegro, bo wydaje mi się, że fundacje jednak mogą sprzedawać - czy raczej szukać domów - przez allegro.
W świetle nowej ustawy mogą. W świetle regulaminu allegro musiałaby to być faktycznie sprzedaż, tj. regularne aukcje kotów, bez klauzul typu "wymagane podpisanie umowy adopcyjnej", bo allegro nie dopuszcza takich zapisów.
iwcia pisze:Gdzie w nowej ustawie jest punkt o tym, że fundacje mogą sprzedawać zwierzęta nierasowe
iwcia pisze:Gdzie w nowej ustawie jest punkt o tym, że fundacje mogą sprzedawać zwierzęta nierasowe
seidhee pisze:iwcia pisze:Gdzie w nowej ustawie jest punkt o tym, że fundacje mogą sprzedawać zwierzęta nierasowe
Jest coś o tym, że ten punkt nie dotyczy schronisk i fundacji. Nie mam w tej chwili czasu szukać.
KiCiMama pisze:W tym przypadku nic się nie zdziała, gdyż regulamin wyraźnie mówi, iż nie można zamieszczać ogłoszeń... ale od tego jest tablica.pl gdzie za darmo można wystawić ogłoszenie i jest widoczne na allegro i można odnaleźć w allegrowskiej wyszukiwarce
Tak więc polecam wystawiać ogłoszenia z tablica.pl i powiązać z kontem na Allegro
aburacze pisze:Mam pytania:
1. jak się powiązuje konta na Tablicy i Allegro? Moje się nazywają tak samo, ale nie zauważyłem żeby cokolwiek było między nimi wspólnego?
2. też widzę, że na Allegro są widoczne ogłoszenia z Tablicy, ale jak wczoraj umieściłem ogłoszenia kotów na Tablicy to na Allegro ich nie mogę znaleźć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 37 gości