OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 12:12 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

hanelka pisze:Doktor Jagielski. Przyjmuję na pewno na Białobrzeskiej. Może jeszcze gdzieś, ale nie wiem.

przesłałam ci Zosiu pw. Ze stronką na Białobrzeską.Żuk tam jedzie w piątek.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sty 18, 2012 12:13 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

Dziękuję za pomoc i przepraszam za bełkot i literówki, ale jakoś tak bełkoczę :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro sty 18, 2012 15:17 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

Asiu gastro dla Żuka przyjechało ,dzisiaj namów Agniesię
na jutro :roll:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro sty 18, 2012 15:21 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

meksykanka pisze:Dziękuję za pomoc i przepraszam za bełkot i literówki, ale jakoś tak bełkoczę :oops:

W literówkach nie ma większej miszczyni ode mnie. Nikt mi nie zabierze palmy pierszeństwa :evil:
Myślę,że na moim :mrgreen: wątku nie są straszne literowe braki.Skoro ja mam takowy dar :oops: Bo ja na prawdę ich nie widzę. Dopiero za którymś tam razem :oops:

iwona66 pisze:Asiu gastro dla Żuka przyjechało ,dzisiaj namów Agniesię

Iwonko, dzięki. :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 18, 2012 15:27 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

Jutro prawdopodobnie będę mogła podjechać między 18 a 19.
Bez namawiania. :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro sty 18, 2012 15:30 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

Agneska pisze:

Jutro prawdopodobnie będę mogła podjechać między 18 a 19.
Bez namawiania. :mrgreen:

:1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro sty 18, 2012 19:46 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

Byliśma u weta z Nastką i Żuk ostatecznie też wylądował.Wecik strasznie :mrgreen: się ucieszył na nasz widok.Wprost promieniał :mrgreen: Nastka osłuchowo ok. Macanko też nic nie wykazało. Molestowanie termometrem luksusowym bo elektronicznym :wink: też nic nie wykazało. Tylko ten wieczny gilek. Mamy dawać uodparniacze. Co też zakupiliśmy bez względnie już :roll:
Żukowa prostnica pusta. Zadziałały lewatywki. Tylko jelitka zatkane te wcześniejszego obiegu.A my już tutaj z córką nie poradzimy. Na pewno ma kłopoty z przesuwką jedzenia .Ma wiele kłopotów nasz Żuczek. Dopiero się okaże co i jak.Ale on nie wie o tym.
P.Wojtek nieustannie jest zadziwiony życiem Żuka. Ja zresztą też. Choć mam umiarkowany optymizm ciesząc się z każdego dnia. Nawet tego doopnego. Bo dzień jest i trwa. Bo mogę jego placki mało aromatyczne sprzątać i tulić go. Nie wiem co będzie później. Cieszymy sie teraźniejszą chwilą. I czasem wstydzę się,że mam dość tego wszystkiego :oops:

meg11 wysyłam Karmelka.Jak znajdziesz chwilkę to proszę wrzuć. I nową :wink: Julinke.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 18, 2012 20:33 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

Biedne Żuczydło, chyba odwiedziło wszystkich wetów w Otwocku i okolicach... :(
Trzymamy kciuki, żeby ci z Bialobrzeskiej byli w stanie mu pomóc :ok:

A u mnie nieustająco czeka worek karmy + jakies puszki, tylko jakos nie możemy ustalić wspólnego wolnego popołudnia
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Śro sty 18, 2012 21:21 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

ASK@ pisze:Byliśma u weta z Nastką i Żuk ostatecznie też wylądował.Wecik strasznie :mrgreen: się ucieszył na nasz widok.Wprost promieniał :mrgreen: Nastka osłuchowo ok. Macanko też nic nie wykazało. Molestowanie termometrem luksusowym bo elektronicznym :wink: też nic nie wykazało. Tylko ten wieczny gilek. Mamy dawać uodparniacze. Co też zakupiliśmy bez względnie już :roll:
Żukowa prostnica pusta. Zadziałały lewatywki. Tylko jelitka zatkane te wcześniejszego obiegu.A my już tutaj z córką nie poradzimy. Na pewno ma kłopoty z przesuwką jedzenia .Ma wiele kłopotów nasz Żuczek. Dopiero się okaże co i jak.Ale on nie wie o tym.
P.Wojtek nieustannie jest zadziwiony życiem Żuka. Ja zresztą też. Choć mam umiarkowany optymizm ciesząc się z każdego dnia. Nawet tego doopnego. Bo dzień jest i trwa. Bo mogę jego placki mało aromatyczne sprzątać i tulić go. Nie wiem co będzie później. Cieszymy sie teraźniejszą chwilą. I czasem wstydzę się,że mam dość tego wszystkiego :oops:

meg11 wysyłam Karmelka.Jak znajdziesz chwilkę to proszę wrzuć. I nową :wink: Julinke.

Fajnego tego wecika musicie mieć.I nie wstydź się ,że czasami masz wszystkiego dość bo inni tez tak miewają.Pomyśleć o świętym spokoju każdej się zdarzy przez sekundę. 8O
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw sty 19, 2012 8:18 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

Wituś się na mnie obraził. I to mocno. Nawet buzi mi nie dał na pożegnanie. :cry:
Ale po kolei. Wczoraj prawie cały wieczór nie było nas w domu. A to wet, a to zakupy , a to podjechaliśmy po zamówione szczepionki i milbemax...Tu trochę gadki, tam jakaś kawka,a przede wszystkim otwarty portfelik i trzęsąca sie ręka co banknotu wypuścić nie chce (to nam zajęło najwiecej czasu :mrgreen: tj rozstanie z gotówką :cry: ) .Późno było jak wróciliśmy. Spatku, szybko spatku tylko jeszcze leki, pastowanie, zastrzyki i inne molestowania kocie. Już jestem w wyrku, pleckami do góry leżę i zasypiam. Wituś wskoczył i mrauknął. To nie jego poza :twisted: Śpię dalej, tylko coś tam zagmerałam do niego. A on dreptał , zagladał w oczy, zaczepiał łapką ...Nic nie zyskał bo zasnęłam na amen (prawie :wink: ). A on od rana ma mnie w nosie :cry: . Na puszkę się skusił i owszem. Razem z Czesiem wymietli wszelkie miski. Prawie sie przeprosił ale napastowałam jego paszczękę i już przepadłam. Nawet koszyczek swój ominął ulubiony. Patrząc z wyrzutem położył się na gołych panelach . Wyraz oczu mówił wiele.
Nastka po wczorajszej wizycie u weta też sie obraziła.Z pokoiku nosa nie wysadziła od wczoraj.
Co za paskudy wychowaliśmy. :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 19, 2012 13:31 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

a ja czekam na zdjęcia nowej Juliśki, bo u mnie na fotki się nie zdążyła załapać :oops:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw sty 19, 2012 13:54 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

Agneska pisze:a ja czekam na zdjęcia nowej Juliśki, bo u mnie na fotki się nie zdążyła załapać :oops:

to mogę i tobie przesłać.Meg widac zajęta jest.
Julcia bardzo się od człowieczyła. Odkryła uroki kociej zabawy. Mała wariatka z niej co to już przy jedzeniu wybrzydza.I z największym drapił-azęgą lata czyli Raficzkiem. Tylko Rafikowi zgrabnie skoki wychodzą a jej ...upadki mało zgrabne. :wink: Bo zawsze coś rozwali, rozleje, zbije się lub coś... Mała jest na swój wiek.
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 19, 2012 17:21 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

ASK@ pisze:
Agneska pisze:a ja czekam na zdjęcia nowej Juliśki, bo u mnie na fotki się nie zdążyła załapać :oops:

to mogę i tobie przesłać.Meg widac zajęta jest.

:oops: :oops: Buraska Julcia i rudy Karmel
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw sty 19, 2012 18:24 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

Dzięki i witaj. Teraz wszyscy zaganiani a NR zaczął sie kiepsko.Dzięki,ze znalazłaś czas na poklepanie w klawiszki :1luvu: Julka dziś zdemolowała pól chaty z Rafikiem. To duet tornado :mrgreen: Żuk ma uszkodzone :wink: oczko. Kolejne szaleństwa? Mały stara sie dotrzymać kroku szaleńcom :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 19, 2012 19:21 Re: OTW5 -Żuczek i insze...f.54,55 Nowy Karmelek :(

Wesoło u Was . :mrgreen:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

[poprzednia][następna]