hanelka pisze:Doktor Jagielski. Przyjmuję na pewno na Białobrzeskiej. Może jeszcze gdzieś, ale nie wiem.
przesłałam ci Zosiu pw. Ze stronką na Białobrzeską.Żuk tam jedzie w piątek.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
hanelka pisze:Doktor Jagielski. Przyjmuję na pewno na Białobrzeskiej. Może jeszcze gdzieś, ale nie wiem.
meksykanka pisze:Dziękuję za pomoc i przepraszam za bełkot i literówki, ale jakoś tak bełkoczę
iwona66 pisze:Asiu gastro dla Żuka przyjechało ,dzisiaj namów Agniesię
na jutro
iwona66 pisze:Asiu gastro dla Żuka przyjechało ,dzisiaj namów Agniesię
na jutro
Agneska pisze:iwona66 pisze:Asiu gastro dla Żuka przyjechało ,dzisiaj namów Agniesię
na jutro
Jutro prawdopodobnie będę mogła podjechać między 18 a 19.
Bez namawiania.
ASK@ pisze:Byliśma u weta z Nastką i Żuk ostatecznie też wylądował.Wecik straszniesię ucieszył na nasz widok.Wprost promieniał
Nastka osłuchowo ok. Macanko też nic nie wykazało. Molestowanie termometrem luksusowym bo elektronicznym
też nic nie wykazało. Tylko ten wieczny gilek. Mamy dawać uodparniacze. Co też zakupiliśmy bez względnie już
![]()
Żukowa prostnica pusta. Zadziałały lewatywki. Tylko jelitka zatkane te wcześniejszego obiegu.A my już tutaj z córką nie poradzimy. Na pewno ma kłopoty z przesuwką jedzenia .Ma wiele kłopotów nasz Żuczek. Dopiero się okaże co i jak.Ale on nie wie o tym.
P.Wojtek nieustannie jest zadziwiony życiem Żuka. Ja zresztą też. Choć mam umiarkowany optymizm ciesząc się z każdego dnia. Nawet tego doopnego. Bo dzień jest i trwa. Bo mogę jego placki mało aromatyczne sprzątać i tulić go. Nie wiem co będzie później. Cieszymy sie teraźniejszą chwilą. I czasem wstydzę się,że mam dość tego wszystkiego![]()
meg11 wysyłam Karmelka.Jak znajdziesz chwilkę to proszę wrzuć. I nowąJulinke.
Agneska pisze:a ja czekam na zdjęcia nowej Juliśki, bo u mnie na fotki się nie zdążyła załapać
ASK@ pisze:Agneska pisze:a ja czekam na zdjęcia nowej Juliśki, bo u mnie na fotki się nie zdążyła załapać
to mogę i tobie przesłać.Meg widac zajęta jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 5 gości