Wariatkowo 12.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 10:56 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Ja jestem cierpliwa do czasu.
Każdemu się może zdarzyć wpadka, ale normalny sklep daje w takiej sytuacji info: "Sorry, mamy poślizg - potrwa tyle i tyle. Czeka pani, czy rezygnuje z zamówienia?" I ja wtedy wiem na czym stoję. A tu zero info, zero czegokolwiek, tylko "przepraszamy" z automatu.
Paczkę wysłali po rezygnacji z zamówienia i 3 monicie o zwrot kasy.
A ja gotówką przy odbiorze płacić nie lubię. Zwłaszcza, jeśli nie mam pojęcia, kiedy ten odbiór nastąpi :?
Ech... no widzisz, tak mi krwi wtedy napsuli, że do tej pory mnie zalewa, jak sobie przypomnę ;) ŻADNE pieniądze nie są tego warte :roll:

Od niedawna mam pod nosem sklep, gdzie kupuję Bozitę puszkową po 4,41 i jestem w trakcie negocjacji ceny na 4 zeta :wink: A przed świętami z racji jakiejś tam promocji zapłaciłam 3,86.
W Zoo+ najtaniej 4,14 wychodzi :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro sty 18, 2012 11:19 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

akurat Bozity nie kupuje, bo moje maja po niej nieladne qpki...

ale po takich przejsciach ze sklepem tez bym raczej zrezygnowala... na szczescie nic takiego mi sie nie przydarzylo, a opoznienia przesylek to niestety czesto wina GLS (kiedys mi tak rzucali paczki do swojego magazynu, nie mialam ich jak odebrac, stwierdzilam, ze nie bede sie prosic sąsiada, zeby mnie zawiozl, zeby paczke przydzwigal, bo to robota kuriera... nie odebralam paczki, paczka wrocila i tak sie bujalam z tym kurierem ponad miesiac...)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro sty 18, 2012 11:21 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Mi się u nich ani razu nie zdarzyło opóźnienie z winy GLSu.
Zawsze było w ciągu max 48h od momentu przekazania do nich. Tyle że tu też Zoo+ ściemnia, bo wprowadza paczki do systemu GLSu, ale się opóźnia z ich przekazaniem. I udaje głupa, że wina GLSu :twisted:

OKI

Post » Śro sty 18, 2012 11:47 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

no widzisz, Olguś, a mnie nic tak nie drzaźni jak praktyka GLS-u rzucania paczek na magazyn do odbioru wlasnego :roll: :roll: :roll: gorzej niz na poczcie

tillibulek

Post » Śro sty 18, 2012 11:52 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

mi grzecznie kurier pakował do bagażnika ;)
Niestety jestem w domu dopiero po 18tej, nawet podwykonawcy już nie kursują :roll:

OKI

Post » Śro sty 18, 2012 11:56 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

ja tak mniej wiecej o 17:20... ale mozna zostawiac na ochronie, a mimo tego notorycznie rzucali mi paczki na magazyn, do ktorego nijak nie mam jak dojechac :roll: :wink:

tillibulek

Post » Śro sty 18, 2012 12:00 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Ale wiesz, to też jest kwestia nie tyle samego GLSu, co jego umowy z Zoo+. Nie żebym ich broniła, bo firmy kurierskie ogólnie mają specjalne miejsce w moim sercu :twisted: ale sam fakt, że Zoo+ nic z tym nie robi świadczy to tym, że to za jego wiedzą i zgodą.
No i tyle w temacie niskich cen - to się wiąże jedno z drugim.

OKI

Post » Śro sty 18, 2012 12:05 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Helloł! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 18, 2012 12:06 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

OKI pisze:Ale wiesz, to też jest kwestia nie tyle samego GLSu, co jego umowy z Zoo+. Nie żebym ich broniła, bo firmy kurierskie ogólnie mają specjalne miejsce w moim sercu :twisted: ale sam fakt, że Zoo+ nic z tym nie robi świadczy to tym, że to za jego wiedzą i zgodą.

zrobilo nam sie OT, wiec powiem tylko tyle, ze uwazam, ze Zooplus robi cos w temacie szybszych dostaw, bo kiedys trzeba bylo czekac min. 2 tyg., a obecnie dostawa jest w ciągu tygodnia... ;)

poza tym ostatnio TŻ zawiozl mnie do GLS, bo chcialam wyslac grę paczką, bylo to w sobotę... przed nami byl jeden facet, gosc odprawil go z kwitkiem, bo nie mial mu jak wydac reszty... my rowniez nic nie zalatwilismy, bo GLS nie przyjmuje paczek do nadania w sobote :evil: "uwielbiam"tego kuriera.... najgorszy z mozliwych

tillibulek

Post » Śro sty 18, 2012 12:13 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

tillibulek pisze:
OKI pisze:Ale wiesz, to też jest kwestia nie tyle samego GLSu, co jego umowy z Zoo+. Nie żebym ich broniła, bo firmy kurierskie ogólnie mają specjalne miejsce w moim sercu :twisted: ale sam fakt, że Zoo+ nic z tym nie robi świadczy to tym, że to za jego wiedzą i zgodą.

zrobilo nam sie OT, wiec powiem tylko tyle, ze uwazam, ze Zooplus robi cos w temacie szybszych dostaw, bo kiedys trzeba bylo czekac min. 2 tyg., a obecnie dostawa jest w ciągu tygodnia... ;)

poza tym ostatnio TŻ zawiozl mnie do GLS, bo chcialam wyslac grę paczką, bylo to w sobotę... przed nami byl jeden facet, gosc odprawil go z kwitkiem, bo nie mial mu jak wydac reszty... my rowniez nic nie zalatwilismy, bo GLS nie przyjmuje paczek do nadania w sobote :evil: "uwielbiam"tego kuriera.... najgorszy z mozliwych

Mi firmy kurierskie podpadły akurat już wszystkie chyba :twisted: Z DHL na czele :? Co oni mi krwi napsuli, to tylko ja wiem :x Bardziej to chyba tylko TPSA jest podpadnięta :mrgreen:
Ale akurat jeśli chodzi o zoo+ to zawsze oni zawalali. I nie wierzę w ich "trwałą" poprawę, bo jak się im coś posypie, to znów będą to mieli w dupie :roll: Taka polityka firmy - robią masówkę za najtańsze pieniądze i zero odpowiedzialności za to biorą :?
Nie będę ryzykować :roll:

OKI

Post » Śro sty 18, 2012 13:24 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

nie bede namawiac :mrgreen: ;)

tillibulek

Post » Śro sty 18, 2012 16:52 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
;)

OKI

Post » Śro sty 18, 2012 17:06 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

to żółte to chyba zaraźliwe :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro sty 18, 2012 18:46 Re: Wariatkowo 12. Foster... poprawa? W kratkę...

Roznosi się niczym dżuma :mrgreen:

Koty świetne, miziaki niesamowite :1luvu:

OKI

Post » Śro sty 18, 2012 19:05 Re: Wariatkowo 12. PILNE!!! miejscówki dla korabiewickich kotów!

Wody nie mam :crying:
I Baśka mnie pogryzła :placz:

Klikać w baner, klikać!

OKI

[poprzednia][następna]