Wólka Zaleska 13 kotów - koniec części I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 17, 2012 21:05 Re: 22koty-grozi im śmierc-potrzebny ktoś do wizyty w Łomiankach

meksykanka pisze:On w przyszłym tygodniu jedzie do Białegostoku.
Ja tak w sprawie transportu :oops: sugeruję :roll:

bardzo dziękujemy za sugestię :1luvu:

Evelin, pinokio, Szalony Kocie - przekładamy transport na przyszły tydzień?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto sty 17, 2012 21:06 Re: 22koty-grozi im śmierc-potrzebny ktoś do wizyty w Łomiankach

Co do tej składki na karmę - to ja się do dołożę - prosze na pw dane do przelewu - i określcie kwotę?
A z tym Gdańskiem... :cry:

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Wto sty 17, 2012 21:32 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-potrzebne DT/DS

Jeśli chodzi o transport, to moje wymagania są tylko takie,zeby Szalony Kot potwierdził, że przejmie koty..
Natomiast,jeśli ktoś może się skontaktować z duża von Focha (ale nick :)) ,albo jesli jestescie pewni,że na pewno przyjmie koty- to niech te dwa jadą...
Byłam tam...widziałam...każdy wywieziony kot, to kamień z serca..takie wypasione,lśniące...Pani Teresa się ucieszy...

W każdym razie poproszę o informacjeo decyzji jak najszybciej,bo nie będę zwodzić Pati-C...

Evelin1

Od: Czw sie 04, 2011 19:28

Post » Śro sty 18, 2012 7:28 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-potrzebne DT/DS

Ja nie znam osobiście Dużej von Focha i nie mam do niej telefonu
pinokio tez nie ma
Ona pisała, że wyjeżdża, ale potem wraca i od 20 stycznia może przyjąć koty
a Szalony Kot pisał, że da rade zorganizować transport Warszawa-Poznań tez i później

może jednak się wstrzymać te kilka dni
żeby Szalony Kot nie został z kotami - jak pojedzie do Poznania

jeśli jest szansa w przyszłym tygodniu na transport Białystok -Warszawa (Tż meksykanki)
to może te kilka dni poczekać -i to spokojnie dograć

wtedy TŻ meksykanki weźmie koty do Warszaway, a Szalony Kot zorganizuje transport do Poznania
a Duża da numer telefonu i będzie w kontakcie

co wy na to?

Patmol

Post » Śro sty 18, 2012 8:04 Re: 22koty-grozi im śmierc-potrzebny ktoś do wizyty w Łomiankach

pinokio_ pisze:A ja jestem ciekawa, dlaczego gosc z Gdanska "nie nadaje sie" ? tak sensownie brzmi ten mail do Randy siewydaje. Szkoda.. . .ale widac sie nie nadaje skoro mamrot tak mowi to na pewno tak jest. Pewnie ktos juz byl na p/a.

Pinokio... przeslę Ci na PW maile od kociarzy z Gdańska. nie roztrząsajmy tego na forum.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Śro sty 18, 2012 8:55 Re: 22koty-grozi im śmierc-potrzebny ktoś do wizyty w Łomiankach

Mamrot pisze:
pinokio_ pisze:A ja jestem ciekawa, dlaczego gosc z Gdanska "nie nadaje sie" ? tak sensownie brzmi ten mail do Randy siewydaje. Szkoda.. . .ale widac sie nie nadaje skoro mamrot tak mowi to na pewno tak jest. Pewnie ktos juz byl na p/a.

Pinokio... przeslę Ci na PW maile od kociarzy z Gdańska. nie roztrząsajmy tego na forum.

Oczywiscie, ze tak. Niczego mi nie przysyłaj, bo juz po sprawie. Jesli nie, to nie i tyle. Zreszta dostalam juz od Ciebie sms wczoraj i o nic wiecej nie pytam, ani nie pytalam. Za godzinke usune te dwa posty, zeby nie bylo.
Przepraszam, daleka jestem od rozstrzasania. Po prostu zapytalam, bo ja ciekawska jestem :wink: :oops:
Niepotrzebnie pytałam, przepraszam.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Śro sty 18, 2012 10:22 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-potrzebne DT/DS

to niech Szalony Kot decyduje, ja bym wywoziła jak jest okazja jak najszybciej, bo nie ma na co czekać
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Śro sty 18, 2012 11:06 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-potrzebne DT/DS

Więcej kociastych wywiezionych=mniej roboty i zmartwienia na miejscu. Tak myślę.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Śro sty 18, 2012 11:07 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-potrzebne DT/DS

widzę, że nie ma od wczoraj popołudnia Szalonego Kota na forum -wysłałam mu pw i maila

Patmol

Post » Śro sty 18, 2012 11:19 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-potrzebne DT/DS

Jestem.

Mam przeprowadzkę z biura do biura akurat jeszcze w tym samym czasie, a że koty trzymam w pracy, to się trochę stresuję :oops:

Ale:
- mogę i odebrać koty w czwartek i przetrzymać je do piątku i jechać w piątek
- ale skoro mamy transport darmowy na przyszły tydzień, i w dodatku chętnego pana na koteczkę do Łomianek, to może sprawdzić te Łomianki i wtedy już wieźć wszystkie koty z Białego? Tylko czy Renifer wie, że ta Wólka nie jest tak blisko Białego wcale, sporo trzeba odskoczyć?

Szkoda, że nie ma kontaktu do Dużej :/ może ktoś tu na forum ma jej tel? Ona nie ma jakiegoś swojego wątku, żeby tam zapytać?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sty 18, 2012 11:22 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-potrzebne DT/DS

miała wątek viewtopic.php?f=1&t=103311&start=1380 ale zamknęła w kwietniu 2011

nie da się do niej napisać maila przez forum

Patmol

Post » Śro sty 18, 2012 11:27 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-potrzebne DT/DS

Avian odpisała mi, ze wysle sms do Duzej i zapyta, tylko musialam jeszcze raz napisac o co chodzi. Ja juz sie gubie, wszystko mi sie miesza, ale mam nadzieje, ze niczego nie pomieszalam. Napisalam, ze chodzi o to zebysmy wiedzialy ktore koty wziac od Pani Teresy i czy w piatek bedzie gotowa na ich przyjecie. Prostujcie jesli mam zajoba i juz mieszam niepotrzebnie, przepraszam. Mam urwanie glowy w innej nie zwiazanej z tymi kotami sprawie, stad metlik w mojej starej mózgownicy :roll: :oops: :wink:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Śro sty 18, 2012 11:29 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-potrzebne DT/DS

Pamiętajcie o wydaniu jak najbardziej adopcyjnych kotów dla Dużej von Focha, jak sugerowała Szalony Kot.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Śro sty 18, 2012 11:30 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-potrzebne DT/DS

czyli których?

Patmol

Post » Śro sty 18, 2012 11:33 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-potrzebne DT/DS

pinokio_ pisze:Avian odpisała mi, ze wysle sms do Duzej i zapyta, tylko musialam jeszcze raz napisac o co chodzi. Ja juz sie gubie, wszystko mi sie miesza, ale mam nadzieje, ze niczego nie pomieszalam. Napisalam, ze chodzi o to zebysmy wiedzialy ktore koty wziac od Pani Teresy i czy w piatek bedzie gotowa na ich przyjecie. Prostujcie jesli mam zajoba i juz mieszam niepotrzebnie, przepraszam. Mam urwanie glowy w innej nie zwiazanej z tymi kotami sprawie, stad metlik w mojej starej mózgownicy :roll: :oops: :wink:

Pinokio! uspokój się !;) usiądź i popatrz tępo w sciane! :)
jak sie czuje Krecik? czy masz wiesci o wynikach krwi - biochemia. Jak się ma wychudzona biedna sunia którą w nocy zgarnęłaś z drogi? Pewnie zapłodniona bidulka... masz szanse na sterylkę aborcyjną? jak juz to lepiej wczesniej niż później, choć istotny jej ogólny stan, bo to jednak zabieg operacyjny jest poważny... z drugiej strony nie mam mowy o chodzeniu w ciąży i rodzeniu... bo to też wykańcza... ech. trzymam za Was kciuki.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

[poprzednia][następna]