meksykanka pisze:On w przyszłym tygodniu jedzie do Białegostoku.
Ja tak w sprawie transportusugeruję
bardzo dziękujemy za sugestię

Evelin, pinokio, Szalony Kocie - przekładamy transport na przyszły tydzień?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:On w przyszłym tygodniu jedzie do Białegostoku.
Ja tak w sprawie transportusugeruję
pinokio_ pisze:A ja jestem ciekawa, dlaczego gosc z Gdanska "nie nadaje sie" ? tak sensownie brzmi ten mail do Randy siewydaje. Szkoda.. . .ale widac sie nie nadaje skoro mamrot tak mowi to na pewno tak jest. Pewnie ktos juz byl na p/a.
Mamrot pisze:pinokio_ pisze:A ja jestem ciekawa, dlaczego gosc z Gdanska "nie nadaje sie" ? tak sensownie brzmi ten mail do Randy siewydaje. Szkoda.. . .ale widac sie nie nadaje skoro mamrot tak mowi to na pewno tak jest. Pewnie ktos juz byl na p/a.
Pinokio... przeslę Ci na PW maile od kociarzy z Gdańska. nie roztrząsajmy tego na forum.
pinokio_ pisze:Avian odpisała mi, ze wysle sms do Duzej i zapyta, tylko musialam jeszcze raz napisac o co chodzi. Ja juz sie gubie, wszystko mi sie miesza, ale mam nadzieje, ze niczego nie pomieszalam. Napisalam, ze chodzi o to zebysmy wiedzialy ktore koty wziac od Pani Teresy i czy w piatek bedzie gotowa na ich przyjecie. Prostujcie jesli mam zajoba i juz mieszam niepotrzebnie, przepraszam. Mam urwanie glowy w innej nie zwiazanej z tymi kotami sprawie, stad metlik w mojej starej mózgownicy![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Levika i 478 gości