Mój świat według Bejbi

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2012 1:20 Re: Mój świat według Bejbi

ruda32 pisze:Co tam słychać u Bejbisiątka?

Zbuntowała się i strajkuje z innym jedzeniem :roll: Kupiłam serek Bieluch i Nie chce :twisted:
a po wątróbce dopiero koopsko czarne było 5 dnia po jedzeniu.Ona chce wątróbkę i koniec :|
Na samej wątróbce żyć nie może :roll: Schudła i dawno nie była u weta,choć chciał by ją pokazać,a mnie totalnie dziś na amen rozłożyło :( Jak idzie ma zapadnięte boczki.Już nie wiem co by zjadła.Ile dni można kilka ziarenek suchego tylko jeść.Jutro kupię jej tą wątróbkę bo ona szuka po miskach.Pasztet Sensitivity to łyżeczkę góra zjadła.Leci za mną do kuchni,a ja otwieram co mogę by tylko jadła.Kurczę jak to jest?Napisałam i liże teraz Bielucha :D kilka liźnięć,ale spróbowała :ok: W Tesco tylko te z przyprawami są u nas.Wątróbka ją zapiera bo rzadziej do kuwety chodzi.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro sty 18, 2012 1:35 Re: Mój świat według Bejbi

izka53 pisze:ObrazekObrazek

Ogrzej się Viola, troszkę , bo wiem , ze marzniesz , tak jak ja :oops:

vailet pisze: Bejbina kupsko czarne od wątróbki zrobiła no i d..ze spania,a rano lekarz.

Ale to przeciez normalne po wątróbce 8O Chociaż z drugiej strony ja kiedyś , niedawno , wpadłam w panikę - przez kilka dni pobolewał mnie żołądek, no nic dziwnego, pogoda wrzodowa. i w toalecie , na papierze krew, rany boskie , niedobrze mi sie zrobiło, zanim uświadomiłam sobie, że dzien wcześniej na obiad buraczki żarłam :oops: :ryk:

Tak a propos żwirku - cały czas zastanawiałam się , jak Ty te kupska Bejbi oglądasz, ale po focie z kuwetą zrozumiałm :oops: :ryk:
Gucio, jak walnie kupsztala, to tak go wytarza w bentonicie , ze nikt nic nie zauważy :mrgreen:
Drewniany podobno rewelacyjny jest z tego względu, ze mozna go spuścić normalnie w klopie, a dobry - nie rozsypuje się na trocinki i nie przywiera do łapek. Sama nie stosowałam, nie ta półka :mrgreen:
Używamy najtańszego bentonitu z Lidla, a Gucio tak zakopuje, że połowa ląduje na kafelkach, a urobek, wytarzany w bentonicie , i tak na wierzchu. Na szczęście on kupkuje rano, tak koło 9 i drugi raz po południu lub wieczorem. Kopie po kafelkach , po podłodze, po brzegach kuwety - hałas, jakby stado słoni przez busz się przedzierało :ryk:

Iza ja tego żwirku z Lidla nie lubię bo nie zbryla się,a w Tesco jest w tej samej cenie 10 litrów za 9,90zł.i ten normalnie kupuję.Dziś kupiłam żwirek Filip i pisze że nie kurzy OSZUŚCI :evil: kiedyś nie kurzył bo czasem go kupowałam,a co do drewnianego to chciałabym zbrylający bo się nie roznosi,ale są drooogie :evil: Wydaje mi się że widziałam taki sam jak ma Gosia silikonowy 5 litrów,ale cena 25zł. :evil: o zgrozo.Wolę na karmy wydać.U nas zazwyczaj Bejbi jak robi swoje w kuwecie to tak grzebie głośno że na równe nogi nas stawia i kota wyciągamy by nie zdążyła zasypać bo muszę widzieć czy coś tam brzydkiego nie ma i jest do wc wywalane od razu.Przestawili mi drugiego lekarza na jutro i nie wiem jak się zwlokę :roll: Nos zatkany nie mogę spać.Żwir by klopa zatkał,więc samego kupala :mrgreen:Wczoraj wypiłam wit.C 1000mg i dziś,ale zmarzłam i po powrocie zaczęłam kichać.Pocenie w łóżku mnie dobija.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 18, 2012 1:59 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze: ja tego żwirku z Lidla nie lubię bo nie zbryla się

Oj , zbryla się i to jeszcze jak, od dna kuwety odrąbać nie mogę :mrgreen: , a do Tesco za daleko mam , kilka ich w Poznaniu , a wszystkie na drugim końcu miasta, po 15 km trzeba by jechać w korkach. Ale nie rozumiem , co znaczy , że żwirek kurzy / nie kurzy 8O

vailet pisze:powrocie zaczęłam kichać.Pocenie w łóżku mnie dobija.

A ja zaczęłam smarkać na potęgę, kicham , jak z armaty, a chwilę TŻta obudzę :ryk: Oj, chciałabym się porządnie wypocić, to mnie zawsze stawia na nogi, ale brać nic nie mogę , w robocie i tak sie czasem pocę, potem po drodze marznę :evil:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro sty 18, 2012 2:17 Re: Mój świat według Bejbi

izka53 pisze:
vailet pisze: ja tego żwirku z Lidla nie lubię bo nie zbryla się

Oj , zbryla się i to jeszcze jak, od dna kuwety odrąbać nie mogę :mrgreen: , a do Tesco za daleko mam , kilka ich w Poznaniu , a wszystkie na drugim końcu miasta, po 15 km trzeba by jechać w korkach. Ale nie rozumiem , co znaczy , że żwirek kurzy / nie kurzy 8O

vailet pisze:powrocie zaczęłam kichać.Pocenie w łóżku mnie dobija.

A ja zaczęłam smarkać na potęgę, kicham , jak z armaty, a chwilę TŻta obudzę :ryk: Oj, chciałabym się porządnie wypocić, to mnie zawsze stawia na nogi, ale brać nic nie mogę , w robocie i tak sie czasem pocę, potem po drodze marznę :evil:

Kupowałam ten z Lidla bardzo dawno :roll: i mówisz że nie kurzy?Może kupię bo te to telewizor i meble ciągle zakurzone :evil: Ja też smarkam,czkam i wszystko na raz :evil: Pocenie mnie budzi w łóżku i nie mogę wtedy zasnąć.Nie mam gorączki i nie wiem czy to tylko przeziębienie czy wirus.Oby to pierwsze.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 18, 2012 7:29 Re: Mój świat według Bejbi

Obrazek
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro sty 18, 2012 8:31 Re: Mój świat według Bejbi

Witaj Edytko :kotek:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 18, 2012 9:59 Re: Mój świat według Bejbi

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro sty 18, 2012 12:27 Re: Mój świat według Bejbi

Hejka środowo! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sty 18, 2012 13:39 Re: Mój świat według Bejbi

Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Śro sty 18, 2012 18:50 Re: Mój świat według Bejbi

Karolek(ona) pisze:Obrazek

Witamy choć dopiero tak późno :D
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 18, 2012 18:52 Re: Mój świat według Bejbi

kalair pisze:Hejka środowo! :D

Witajcie święta trójco z Dużą :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 18, 2012 18:53 Re: Mój świat według Bejbi

Lilianna J-wie pisze:Obrazek

Cześć Lilianka,ale syberyjczyk na foteczce :P cudny :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Czw sty 19, 2012 0:55 Re: Mój świat według Bejbi

ObrazekObrazek

A ja się witam , jako pierwsza , w czwartek :ryk:

izka53

Post » Czw sty 19, 2012 1:31 Re: Mój świat według Bejbi

Pierwszy raz :mrgreen: Witamy Iza bo nie śpię jeszcze,więc czwartek zaliczony :ok: :lol: 3 dni lekarz kazał mi leżeć :x ale nie da się cały czas.Popołudnie przespałam i krzyki TŻ-a mnie obudziły bo Bejbi znowu skacze na lapka jak on coś ważnego robi.Zaraz idę spać bo męczy to kichanie.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw sty 19, 2012 1:43 Re: Mój świat według Bejbi

vailet pisze:Zaraz idę spać bo męczy to kichanie.

Kuruj się i wygrzej za mnie :ryk:

vailet pisze: 3 dni lekarz kazał mi leżeć :x

Ja bym się nie ruszyła nawet minutę wcześniej :ryk:

vailet pisze: Bejbi znowu skacze na lapka

Czyli tak , jak Gucio, jak wracam wieczorem :mrgreen: . Ja nie krzyczę , bo TŻ śpi , trochę wymiziam , potem dostaje eksmisję na fotel / rzadko od razu skutkuje :mrgreen: /.
Też idę spać , jutro muszę wstać o 7 :evil: WRRRRRRR

izka53

[poprzednia][następna]