ninakiler pisze:joszko89 pisze:To w takim razie trzymamy kciuki za ten ciężki tydzień, żeby wszystko było ok
dziekuje za kciuki... mam nadzieje ze pomogą, bo czasem brak sily na to wszystko
kalair pisze:A jak Twoje zdrówko?
Moje zdrowko juz lepiej... choc cos z kregoslupem nie takmam problemy z nogą... wczesniej dostalam tabletki jakis miesiac temu... bo dretwiala mi prawa noga... w sumie tylko udo... ale wstawalam z bolem i nic nie czulam. Neurolog zapisal tabletki i powiedzial ze to od kregoslupa... przeszlo na jakis miesiac i od dwoch dni znowu to samo, z tym ze doszedl bol kregoslupa...
jak nie przejdzie w ciagu tygodnia to znowu pojde no neurologa....
dinzoo pisze:ale te robale to jakoś zidentyfikowanetzn czy wiadomo co to było
Hmmm... robale nie zidentyfikowane za tydzien lub po drugim odrobaczywieniu pojde zrobic badania Lilce i Kaji... tak na wszelki wypadek, zeby sprawdzic czy wszystko oki... moj dotychczasowy wet stwierdzil ostatnio ze kociaki super zdrowetylko skad tyo moze wiedziec skoro zmierzyl raptem temperature i zajrzal w uszy...
Andzelika z KAN polecila mi weta, w ktorym wszystkie kotki z kociarni są leczone, wiec moze od niego dowiem się wiecej, bo poprzedni to tylko kasę umie brac..:/ A teraz dostalismy tabletki na robale MILBEMAX.vailet pisze:Trzymamy kciuki by wszystko się udało![]()
![]()
Kaja młodziutka i głupotki ma jeszcze w główce
szkoda że jednej z nich nie zrobiłaś badania koopala na robaki bo by było jasne co mają.Mówią by np.jak są lamblie (
paskudne pierwotniaki) to wszyscy wraz z ludźmi musimy się odrobaczać.My tego nie robiliśmy i tylko co jakiś czas badamy czy coś jest.Na razie nie ma nic
znaczy że my nie mamy bo by złapała.Co do robali też tak mówią,ale po to są badania by się nie truć
Niestety darmowe nie są bo jak moja kotka miała lamblie i lekarzowi powiedziałam że chcę dać swoje chmmm no..na to to kazał mi myć ręce i zbył.Nawet jak pokazałam papier że pozytywny test
Ech no to swietnie... kurcze musze zrobic te badania... bo jak to faktycznie lambie... to pasowalo by tez sie zbadac. Dowiem sie co i jak.
Lamblie raczej odpadają skoro nie mają rozwolnień,tylko na same robale im zrób,ale teraz to bez sensu bo tabletki dostały