Asia_Siunia pisze:- Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem?
- Dwulatka można zostawić samego z nianią.
Dwójka maluchów zagląda przez dziurkę od klucza do sypialni rodziców. Chłopiec mówi do siostry:
- Co za paskudztwo... A nam nawet w nosie nie pozwalają podłubać.
Asienka poprawilas mi nastroj

Jestes NIEMOZLIWA!!

Zaliczylam dzis w Zabrzu darmowa koloryzacje wlosow farbami Schwarzkopf. Znalazlam ich w internecie - szukali modelek do szkolen dla fryzjerow. Bardzo fajna sprawa, profesjonalna pani fryzjer i udalo sie odfarbic moj durny czerwony leb. Mam teraz lekka piekna miedz i nareszcie wrocilam do ulubionych barw
Od razu lepiej...
Zabrze zimowe jest PRZEPIEKNE - az sie nie moglam napatrzec na to miasto. Niestety wlozylam zbyt cienkie rajstopy i musialam przerwac kontemplacje bo zmarzlam.
Natomiast szybko mi cisnienie podniosla informacja od kolezanki z pracy - jutro mamy spotkanie i bedziemy szukac jakiejs pomocy prawnej w kwestii odzyskania pieniedzy z wynagrodzenia. Obawiam sie jednak ze to daremne....

Ponoc scigaja ich wierzyciele i o policje sie sprawa opiera. Przechlapane. 25 mieli nam zaplacic za grudzien, zobaczymy czy zaplaca ja sie nie ludze :/
pytanie mam do Siostr obeznanych w przepisach: Czy to prawda ze w sprawie wyplaty pieniedzy z umowy zlecenia nie idzie sie z tym do sadu pracy tylko do zwyklego bo sad pracy obejmuje tylko umowy o prace a zlecenie to cywilnoprawna? Wie ktos cos na ten temat moze?
Playbunny gratuluje przedluzenia umowy - takie wiadomosci naprawde dodaja otuchy

Dolabra, daj znac kiedy masz te operacje. Bede trzymac kciuki...
Dzyska, za tarczyce Twoja tez mocne kciuki