Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Pon sty 16, 2012 22:22 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Asia_Siunia pisze:- Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem?
- Dwulatka można zostawić samego z nianią. :mrgreen:

Dwójka maluchów zagląda przez dziurkę od klucza do sypialni rodziców. Chłopiec mówi do siostry:
- Co za paskudztwo... A nam nawet w nosie nie pozwalają podłubać.

:ryk:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon sty 16, 2012 22:28 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Zastrzyk na tężec dzisiaj powtórzyłam, a ponieważ mało mam w życiu kłopotów to lekarka stwierdziła, że mam powiększoną tarczycę. Serio zaczynam się zastanawiać, czy dożyję trzydziestki :roll: Zawsze coś, zawsze kufa coś.

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pon sty 16, 2012 22:58 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Asia_Siunia pisze:- Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem?
- Dwulatka można zostawić samego z nianią. :mrgreen:

Dwójka maluchów zagląda przez dziurkę od klucza do sypialni rodziców. Chłopiec mówi do siostry:
- Co za paskudztwo... A nam nawet w nosie nie pozwalają podłubać.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Asienka poprawilas mi nastroj :) Jestes NIEMOZLIWA!! :)

Zaliczylam dzis w Zabrzu darmowa koloryzacje wlosow farbami Schwarzkopf. Znalazlam ich w internecie - szukali modelek do szkolen dla fryzjerow. Bardzo fajna sprawa, profesjonalna pani fryzjer i udalo sie odfarbic moj durny czerwony leb. Mam teraz lekka piekna miedz i nareszcie wrocilam do ulubionych barw :)
Od razu lepiej...
Zabrze zimowe jest PRZEPIEKNE - az sie nie moglam napatrzec na to miasto. Niestety wlozylam zbyt cienkie rajstopy i musialam przerwac kontemplacje bo zmarzlam.
Natomiast szybko mi cisnienie podniosla informacja od kolezanki z pracy - jutro mamy spotkanie i bedziemy szukac jakiejs pomocy prawnej w kwestii odzyskania pieniedzy z wynagrodzenia. Obawiam sie jednak ze to daremne.... :evil: Ponoc scigaja ich wierzyciele i o policje sie sprawa opiera. Przechlapane. 25 mieli nam zaplacic za grudzien, zobaczymy czy zaplaca ja sie nie ludze :/

pytanie mam do Siostr obeznanych w przepisach: Czy to prawda ze w sprawie wyplaty pieniedzy z umowy zlecenia nie idzie sie z tym do sadu pracy tylko do zwyklego bo sad pracy obejmuje tylko umowy o prace a zlecenie to cywilnoprawna? Wie ktos cos na ten temat moze?

Playbunny gratuluje przedluzenia umowy - takie wiadomosci naprawde dodaja otuchy :)

Dolabra, daj znac kiedy masz te operacje. Bede trzymac kciuki...

Dzyska, za tarczyce Twoja tez mocne kciuki :ok:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon sty 16, 2012 23:03 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Wpadłam właśnie z pracy, padam na kufę, ale zanim padnę na amen chciałabym przekazać dwie wiadomości :)

Jedna dla Sol: postanowieniem straży Skarpetowej chciałybyśmy kupić dla Sol-owych kotków karmę za kwotę 150 zł.
Co prawda założeniem Skarpety jest wspierać nagłe i dramatyczne sytuacje, koty Sol (mam nadzieję) są zdrowe, zdarza się jednak czasami tak, że w oczy zagląda strach o najbliższą przyszłość. Nie możemy pozostać bierne, nawet drobna pomoc wtedy się liczy.
Sol, napisze do Ciebie pw ze szczegółami :)

I coś dla Dolabry, na pocieszenie (choć trochę) mam nadzieję :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pon sty 16, 2012 23:07 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Sol,jutro ide farbowac włosy na miedz 8) od paru tygodni mię nachodzi ten kolor :wink: Zabrze zimą cudne,jestem w Zabrzu codziennie 8) dzis jechalam ulica Hagera i po prawej stronie miałam zabytkową wieżę ciśnień,która pewnie za niedługo się zawali :? pomyslałam o Tobie :D ,że pewnie by Ci się spodobała :wink:

kotx2

Post » Pon sty 16, 2012 23:14 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Trini :1luvu:

Już byłam gotowa z tekstem zastępczym, bo przecież obiecałyśmy Sol odpowiedź w poniedziałek 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon sty 16, 2012 23:28 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Trinity36 pisze:Wpadłam właśnie z pracy, padam na kufę, ale zanim padnę na amen chciałabym przekazać dwie wiadomości :)

Jedna dla Sol: postanowieniem straży Skarpetowej chciałybyśmy kupić dla Sol-owych kotków karmę za kwotę 150 zł.
Co prawda założeniem Skarpety jest wspierać nagłe i dramatyczne sytuacje, koty Sol (mam nadzieję) są zdrowe, zdarza się jednak czasami tak, że w oczy zagląda strach o najbliższą przyszłość. Nie możemy pozostać bierne, nawet drobna pomoc wtedy się liczy.
Sol, napisze do Ciebie pw ze szczegółami :)

Bardzo dziekuje Skarpetowym Strazniczkom za pomoc - bardzo, bardzo Wam dziekuje, dla mnie to olbrzymia pomoc (nie spodziewalam sie az takiej duzej kwoty bardzo dziekuje) :1luvu:

Koty sa zdrowe, poki co (odpukac) i niech to chociaz pozostanie bez zmian...............

solangelica

Post » Pon sty 16, 2012 23:32 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

kotx2 pisze:Sol,jutro ide farbowac włosy na miedz 8) od paru tygodni mię nachodzi ten kolor :wink: Zabrze zimą cudne,jestem w Zabrzu codziennie 8) dzis jechalam ulica Hagera i po prawej stronie miałam zabytkową wieżę ciśnień,która pewnie za niedługo się zawali :? pomyslałam o Tobie :D ,że pewnie by Ci się spodobała :wink:

O to super :ok: ul. Hagera kojarze - wieze cisnien tez :)
Ona jest nad ta Sztolnia Rodzima ktora ma podziemny szlak turystyczny dlugosci 2450 m zdaje sie - kolo McDonalds na Wolnosci jest taka gablota gdzie jest miniatura tego calego szlaku, czesci podziemne i naziemne, m.in. tam tez jest Wieza Cisnien.
Kurcze, kotx, musisz mi kiedys Zabrze pokazac z takich fajniejszych stron, bo Luize, Guido, Wieze i Platana to wszyscy kojarza :) A masz cos o historii Zabrza moze do poczytania pozyczyc?

Aaaa i jestem zachwycona tym jak ubrane sa ulice w Zabrzu - wieczorem ozdoby swietlne powalaja. No cudo po prostu :) Taki drobiazg a cieszy - i oko jakos tak radosniej mruga :)

solangelica

Post » Pon sty 16, 2012 23:38 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

solangelica pisze:
kotx2 pisze:Sol,jutro ide farbowac włosy na miedz 8) od paru tygodni mię nachodzi ten kolor :wink: Zabrze zimą cudne,jestem w Zabrzu codziennie 8) dzis jechalam ulica Hagera i po prawej stronie miałam zabytkową wieżę ciśnień,która pewnie za niedługo się zawali :? pomyslałam o Tobie :D ,że pewnie by Ci się spodobała :wink:

O to super :ok: ul. Hagera kojarze - wieze cisnien tez :)
Ona jest nad ta Sztolnia Rodzima ktora ma podziemny szlak turystyczny dlugosci 2450 m zdaje sie - kolo McDonalds na Wolnosci jest taka gablota gdzie jest miniatura tego calego szlaku, czesci podziemne i naziemne, m.in. tam tez jest Wieza Cisnien.
Kurcze, kotx, musisz mi kiedys Zabrze pokazac z takich fajniejszych stron, bo Luize, Guido, Wieze i Platana to wszyscy kojarza :) A masz cos o historii Zabrza moze do poczytania pozyczyc?

Aaaa i jestem zachwycona tym jak ubrane sa ulice w Zabrzu - wieczorem ozdoby swietlne powalaja. No cudo po prostu :) Taki drobiazg a cieszy - i oko jakos tak radosniej mruga :)

Bardzo chetnie :D
Ja dużo z neta czytam,bo info na bieżąco :wink:

kotx2

Post » Pon sty 16, 2012 23:45 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Dzyśka pisze:Zastrzyk na tężec dzisiaj powtórzyłam, a ponieważ mało mam w życiu kłopotów to lekarka stwierdziła, że mam powiększoną tarczycę. Serio zaczynam się zastanawiać, czy dożyję trzydziestki :roll: Zawsze coś, zawsze kufa coś.

Nie umiera się tak szybko :mrgreen: Dożyjesz :wink:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto sty 17, 2012 0:16 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

TAK OD RAZU SIĘ NIE UMIERA :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto sty 17, 2012 0:33 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Trinity
Bardzo duze pocieszenie! Slicznie wyrosl maly moj znajdek. W oczach zostalo mu to jego kociece spojrzenie.. Jaka on bomba.. Sliczny i zgrabny i grzeczny-przy kwiatach siedzi i nie zjada.. Naprawde ...lza sie w oku kreci..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto sty 17, 2012 6:47 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

A mnie się wreszcie udało przekonać Kitkę do budy.
Na początku, aby weszła sypałam do środka troszkę suchej karmy.

W końcu przestała się bać i zrozumiała, że tam jest ciepło.

W gospodarstwie są co prawda zabudowania gospodarcze, ale strasznie zrujnowane. Powyrywane deski, wiatr hula, słomy nie uświadczysz ( to gospodarstwo rolne tylko z nazwy, bo nikt już się uprawą ziemi ani hodowlą nie zajmuje ).
Dlatego cieszę się , że mała się przekonała do ciepłej budy.

Gosia, od czasu Sylwestra, noce spędza ze mną w łóżku :P
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto sty 17, 2012 8:31 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

AniHili pisze:
Dzyśka pisze:Zastrzyk na tężec dzisiaj powtórzyłam, a ponieważ mało mam w życiu kłopotów to lekarka stwierdziła, że mam powiększoną tarczycę. Serio zaczynam się zastanawiać, czy dożyję trzydziestki :roll: Zawsze coś, zawsze kufa coś.

Na tarczycę może nie, ale cholera wie, co jeszcze w ciągu tych 8 lat znajdą :mrgreen: Z moim szczęściem pewnie jakąś dżumę albo żółtą febrę 8)

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Wto sty 17, 2012 8:35 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Dzyśka pisze:
AniHili pisze:

Na tarczycę może nie, ale cholera wie, co jeszcze w ciągu tych 8 lat znajdą :mrgreen: Z moim szczęściem pewnie jakąś dżumę albo żółtą febrę 8)

Reumatoidalne zapalenie stawów, boreliozę..no, jest kilka możliwości :wink:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]