Termin, jak pamiętam jest do 23 włącznie?
Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:a ja mam nadzieje, ze to nie koniec zgloszen
Ja jeszcze zgłoszę moje maleństwo po operacji oczka ...
to juz po wszystkim? Po zaszyciu? Jak sie czuje kruszynka?
EVA2406 pisze:Ja też, zgodnie z obietnicą, zgłoszę dwóch kandydatów, tylko jak sama wrócę ze szpitala
katarzyna1207 pisze: Czuje się chyba coraz lepiej ... dzisiaj próbowała już urąbać wetkę w rękę ...
ewa_mrau pisze:gosiaa pisze:Mam już swoich kandydatów
... zaraz, zaraz!
... chwileczkę!
tak nie można!
jeszcze ja!
nie mogłem wcześniej bo dopiero na 17 mam wyznaczoną wizytę u pazurzystki i sierściologa
i zaraz potem się zgłaszam, obiecuję
moja Duża już ma odłożoną kasę
Tadeusz Trójłap I
Kociara82 pisze: uwielbiam takie reakcje u chorych kotow-dla mnie to oznaka, ze maja sile walczyc z choroba![]()
Kociara82 pisze:ewa_mrau pisze:gosiaa pisze:Mam już swoich kandydatów
... zaraz, zaraz!
... chwileczkę!
tak nie można!
jeszcze ja!
nie mogłem wcześniej bo dopiero na 17 mam wyznaczoną wizytę u pazurzystki i sierściologa
i zaraz potem się zgłaszam, obiecuję
moja Duża już ma odłożoną kasę
Tadeusz Trójłap I
zdazysz, pyszczku, zdazyszz reszta zdjecia moga byc archiwalne.
ja chyba wiem, na kogo zaglosuje jesli chodzi o kandydatow. Nie wiem, ktora z kandydatek wybiore. Konkurencja coraz silniejsza.
Kociara82 pisze:EVA2406 pisze:Ja też, zgodnie z obietnicą, zgłoszę dwóch kandydatów, tylko jak sama wrócę ze szpitala
tak.
w takich przypadkach jak Twoj, moge wyjatkowo przyjac zgloszenie poterminowe gdyby zaszla taka potrzeba.
EVA2406 pisze:Dziękuję. Mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby. Jutro mam zabieg i liczę, że wszystko dobrze pójdzie i szybko wrócę do domku.
EVA2406 pisze:Kociara82 pisze:EVA2406 pisze:Ja też, zgodnie z obietnicą, zgłoszę dwóch kandydatów, tylko jak sama wrócę ze szpitala
tak.
w takich przypadkach jak Twoj, moge wyjatkowo przyjac zgloszenie poterminowe gdyby zaszla taka potrzeba.
Dziękuję. Mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby. Jutro mam zabieg. mam nadzieję że wszystko dobrze pójdzie i szybko wrócę do domku. Proszę o ciepłe myśli, żeby się udało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości