No wiecie co...

Principessa
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bagheera pisze: jakoś na iwci wikcie chyba wszystkie bure dorodne![]()
caldien pisze:
Taką króliczą minkę zrobiła
bagheera pisze:Jeszcze bardziej rozbłysło???![]()
![]()
![]()
Principessa zazdrosna
bagheera pisze:I oby jak najczęściej!
Principessa
Moja Duża smutna, bo w tych dniach ma rocznicę odejścia dwóch kotów: jej pierwszej wrednej najukochanej łaciatej Luśki i czarnego Gagata, którego też znałam, kota który latał samolotem
To dlatego rano byłam dla Dużej taka miła, choć mnie nikt do samolotu jeszcze nie wziął
P
iwcia pisze:Bry,
Wreszcie udało mi się dostać do komputera, Duża ostatnio nie najlepiej i cały czas leży i śpi, nie mam jak pisać.
Tri jakby lepiej, płuca czyste, teraz wszystko umiejscowiło się w zatokach, więc Tri się dusi, Duża robi jej codziennie inhalacje, narażając swoje życie, robienie inhalacji dzikiemu kotu jest sporym wyzwaniem.
W piątek Pan kurier przyniósł paczkę, pachniała jak te zamawiane przez Duża dla nas, ale Duża nie dała nam ruszać tej, mówi, że to prezent dla dziczków.
Dziczki z działek dostały od Hakerka i jego Dużej wór suchej karmy i do tego mokrą, takiej dobrej karmy to one jeszcze nie jadły, były zachwycone mokrą![]()
Duża mów, że wczoraj jak ją dostały to wyczyściły miseczki do czysta, teraz, gdy jest zimno to dziczki mokrą dostają tylko w weekend jak Duża może do nich iść, gdy jeszcze widno jest, w tygodniu, gdy do nich idzie to jest ciemno i dziczki zawsze pochowane śpią.
Duża się od wczoraj do mnie nie odzywa, udaje, że mnie nie widzi, nie rozumiem jej![]()
Sama mówiła, że mam nie sikać na drzwi, więc nasikałem na komodę, to nie moja wina, że najniższa szuflada była niedomknięta, Duża mogła być bardziej porządna, to nie byłoby afery o jakieś ciuchy![]()
Ptachu ignorowany
Principessa macie szkło?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 157 gości