Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 13, 2012 22:24 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

:ryk: :ryk: :ryk: (właśnie, ta mina, też sobie pomyślałam, że dobrze, że króliki polubiła... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) jakoś na iwci wikcie chyba wszystkie bure dorodne :ok:
No wiecie co... :roll:
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt sty 13, 2012 23:45 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

bagheera pisze: jakoś na iwci wikcie chyba wszystkie bure dorodne :ok:

:lol: Nie tylko bure :lol:

asher@amber

Od: Pon maja 02, 2011 18:28

Post » Sob sty 14, 2012 13:52 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

Przepraszam , ale nie mogłam się powstrzymać porównania...

Jest.
Obrazek
Było

Obrazek

Tylko minka ta sama, już myślałam ,ze iwcia kota podmieniła. :wink:
Zobaczcie tą biel łapek, krawatek. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie sty 15, 2012 10:40 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

Brawo Baśka! :ok:
Badylek kibicujący

Taką króliczą minkę zrobiła :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Nie sty 15, 2012 13:16 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

caldien pisze:
Taką króliczą minkę zrobiła :ryk:

kto z kim przestaje... ;) jeszcze jej dlugie uszy wyrosną...

generalnie jak królik przekica jej przed nosem, Basia ma minę pt.: "ależ dziwne zwierzątka mają ci wujek i ciocia..." :wink:
Buziaki, enka z Baśką :)
Obrazek

enkaomenka

Od: Sob sty 08, 2011 11:28

Post » Nie sty 15, 2012 13:18 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

PS. Baśce niesamowicie rozbłysło futerko ostatnio... :) jak mi się uda sfotografować to wstawię :)
Buziaki, enka z Baśką :)
Obrazek

enkaomenka

Od: Sob sty 08, 2011 11:28

Post » Nie sty 15, 2012 18:44 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

Jeszcze bardziej rozbłysło??? 8O 8O 8O
Principessa zazdrosna
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Nie sty 15, 2012 19:27 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

bagheera pisze:Jeszcze bardziej rozbłysło??? 8O 8O 8O
Principessa zazdrosna

Niektórym to się błyszczy w życiu
Fasolka refleksyjna
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 16, 2012 0:36 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

I oby jak najczęściej!
Principessa

Moja Duża smutna, bo w tych dniach ma rocznicę odejścia dwóch kotów: jej pierwszej wrednej najukochanej łaciatej Luśki i czarnego Gagata, którego też znałam, kota który latał samolotem
To dlatego rano byłam dla Dużej taka miła, choć mnie nikt do samolotu jeszcze nie wziął
P
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Pon sty 16, 2012 9:40 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

bagheera pisze:I oby jak najczęściej!
Principessa

Moja Duża smutna, bo w tych dniach ma rocznicę odejścia dwóch kotów: jej pierwszej wrednej najukochanej łaciatej Luśki i czarnego Gagata, którego też znałam, kota który latał samolotem
To dlatego rano byłam dla Dużej taka miła, choć mnie nikt do samolotu jeszcze nie wziął
P

Biedna Duża, pogłaszcz Dużą i przytul.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon sty 16, 2012 16:36 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

Duży myślał, że na dwóch zdjęciach Baśki są dwa różne koty!
Principessa

Na poprawę humoru obejrzałam "Melancholię" Triera
Genialny pomysł :wink:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Pon sty 16, 2012 20:15 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

Bry,

Wreszcie udało mi się dostać do komputera, Duża ostatnio nie najlepiej i cały czas leży i śpi, nie mam jak pisać.

Tri jakby lepiej, płuca czyste, teraz wszystko umiejscowiło się w zatokach, więc Tri się dusi, Duża robi jej codziennie inhalacje, narażając swoje życie ;), robienie inhalacji dzikiemu kotu jest sporym wyzwaniem.

W piątek Pan kurier przyniósł paczkę, pachniała jak te zamawiane przez Duża dla nas, ale Duża nie dała nam ruszać tej, mówi, że to prezent dla dziczków.
Dziczki z działek dostały od Hakerka i jego Dużej wór suchej karmy i do tego mokrą, takiej dobrej karmy to one jeszcze nie jadły, były zachwycone mokrą :1luvu:
Duża mów, że wczoraj jak ją dostały to wyczyściły miseczki do czysta, teraz, gdy jest zimno to dziczki mokrą dostają tylko w weekend jak Duża może do nich iść, gdy jeszcze widno jest, w tygodniu, gdy do nich idzie to jest ciemno i dziczki zawsze pochowane śpią.

Duża się od wczoraj do mnie nie odzywa, udaje, że mnie nie widzi, nie rozumiem jej :roll:
Sama mówiła, że mam nie sikać na drzwi, więc nasikałem na komodę, to nie moja wina, że najniższa szuflada była niedomknięta, Duża mogła być bardziej porządna, to nie byłoby afery o jakieś ciuchy :?

Ptachu ignorowany

Principessa macie szkło?
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon sty 16, 2012 20:28 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

Ptachu, Ty musisz o Dużą dbać i pilnować, żeby dużo spała i nie dostarczać jej zmartwień sikaniem
Małi
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon sty 16, 2012 21:27 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

Ciszę się, że dziczkom karma smakuje. Niech jedzą na zdrowie.
Też im się należy odrobina luksusu :wink:
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto sty 17, 2012 6:21 Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Czy leci z nami prawnik ? ;)

iwcia pisze:Bry,

Wreszcie udało mi się dostać do komputera, Duża ostatnio nie najlepiej i cały czas leży i śpi, nie mam jak pisać.

Tri jakby lepiej, płuca czyste, teraz wszystko umiejscowiło się w zatokach, więc Tri się dusi, Duża robi jej codziennie inhalacje, narażając swoje życie ;), robienie inhalacji dzikiemu kotu jest sporym wyzwaniem.

W piątek Pan kurier przyniósł paczkę, pachniała jak te zamawiane przez Duża dla nas, ale Duża nie dała nam ruszać tej, mówi, że to prezent dla dziczków.
Dziczki z działek dostały od Hakerka i jego Dużej wór suchej karmy i do tego mokrą, takiej dobrej karmy to one jeszcze nie jadły, były zachwycone mokrą :1luvu:
Duża mów, że wczoraj jak ją dostały to wyczyściły miseczki do czysta, teraz, gdy jest zimno to dziczki mokrą dostają tylko w weekend jak Duża może do nich iść, gdy jeszcze widno jest, w tygodniu, gdy do nich idzie to jest ciemno i dziczki zawsze pochowane śpią.

Duża się od wczoraj do mnie nie odzywa, udaje, że mnie nie widzi, nie rozumiem jej :roll:
Sama mówiła, że mam nie sikać na drzwi, więc nasikałem na komodę, to nie moja wina, że najniższa szuflada była niedomknięta, Duża mogła być bardziej porządna, to nie byłoby afery o jakieś ciuchy :?

Ptachu ignorowany

Principessa macie szkło?

Bezdomniaki muszą jeść dobrze i być na przykład sterylizowane w najlepszych warunkach. Bo ich życie jest ciężkie, a organizmy słabe.
duża
Nie martw się, Ptachu, koty uczą duże porządku :wink:
A poza tym jakbyś się czuł, jakby ktoś nasikał tuż obok Twojej miseczki i to tak, że trochę znalazło się w miseczce?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]