I ze ty wyleczysz się z grypy i nie sprzedasz jej TŻowi

I że Rejcia znajdzie Swój domek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seja pisze:Ciągle się zastanawiam, skąd ta wetka wpadła na pomysł płukania kota z 90 mocznika, kiedy po nawodnieniu , po paru dniach powinna zrobić kontrolną morfologię, po tym jak kot nie jadł nic przez 8 h i wtedy zobaczyć ten poziom mocznika... Z całą pewnością byłby niższy...
ewka63 pisze:seja pisze:Ciągle się zastanawiam, skąd ta wetka wpadła na pomysł płukania kota z 90 mocznika, kiedy po nawodnieniu , po paru dniach powinna zrobić kontrolną morfologię, po tym jak kot nie jadł nic przez 8 h i wtedy zobaczyć ten poziom mocznika... Z całą pewnością byłby niższy...
ale mocznik to z biochemi się robi, nie z morf.
Może jednak na tyle Witka pokochali, że go zostawią i będą leczyć. Teraz już chyba to taniej wychodzi niż na początku.
seja pisze:Minia właśnie wysadziła w powietrze listwę zasilającą!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przechodzi samą siebie codziennie coś zalewa...
Dziś te kłeby dymu unoszące się z listwy wraz z iskrami spod podniesionego ogona... no HICIOR!!!
Krzyknęłam jakby mnie zabijali, bo miałam wizję pieczonego kotka...
Później nakrzyczałam na nią i powiedziałam, że oddam ją do schroniska...
Oberwała tylko listwa zasilająca...ładowarki do laptopa, drukarki i telefonu całe!
Miałam ochotę ją przerobić na rękawiczki!!!
Do tyłu o kolejne ileś tam złotych... listwa pożyła 2lata... jak ją kupowałam to chciałam taką lepsiejszą...chyba dałam za nią 150zł...
Komuś 12letniego szczuna? Zapłacę!Dopłacę!
W domu jak jest z Mućką też robi tak samo... potrafi naszczać na świeżo ściągnięte pranie z suszarki...na kapcie, buty, torbę, plecak... aparat do mierzenia ciśnienia... blachę do pieczenia ciasta... koooooszmar!!!!!
Szalony Kot pisze:Genialny kotek
fenek_k pisze:Ludzie nie maja wyobrazni zupelnie, wydaje im sie ze ich dom to szczyt marzen kazdego kota.
Mam nadzieje, ze Pan spokojnie przyjal odmowe...![]()
a co u Witka, bo widze, ze ciagle "siedzi" w tytule watku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 95 gości