PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 16, 2012 15:08 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

gaota pisze:Poproszę o nr konta do przelania "dziesiątaka". Czy to deklaracja comiesięczna?

Nikt nie zauważyl postu...
Swoją drogą, to nr konta mógłby się znaleźć w pierwszym poście, albo chociaż info do kogo się po ten nr zgłosić.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pon sty 16, 2012 15:22 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

Magaaaa jak najbardziej ja również szanuję Twoje zdanie.

Napisałam tylko to co ja wiem o Sz.K-nie byłoby wporzo gdybym czytając akurat tę dyskusję udała że jej nie widzę i nie napisała nic.

A odpowiedzialne DT dla paluszków przydałyby się,oj przydały,jak zdrowie..
.. bo choćby nie wiem jak się chciało to wszystkim się nie pomoże..
Ja to już nawet staram się nie czytać nic a nic wtedy kiedy zapchana jestem, a i tak jak nieopatrznie wpadnę to zawsze akurat,jak na złość, coś wypatrzę :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 16, 2012 15:48 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

gaota pisze:
gaota pisze:Poproszę o nr konta do przelania "dziesiątaka". Czy to deklaracja comiesięczna?

Swoją drogą, to nr konta mógłby się znaleźć w pierwszym poście, albo chociaż info do kogo się po ten nr zgłosić.

Już wysyłam :)
A info jest w pierwszym poście żeby pisać w tej sprawie do mnie albo alareipan :wink:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon sty 16, 2012 15:49 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

Dzięki, Smartinku.
Jakby nie było - to gdyby nie ta szansa dla Miszki, to dziś już by nie żyła. To była ostatnia szansa dla niej.

gaota pisze:

Prześlę Ci nr konta Alareipan na pw.
EDIT: O, już Jamkasica odpisała.

W razie jakbyście jednak się zdecydowały na szukanie przez wydarzenie domów tymczasowych na FB - dajcie znać.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon sty 16, 2012 16:32 Re: PALUCH 7 - "10 na życie" trwa! DT dla nerek i wątroby!!!!!!

Przeczytałam wszystko, m.in. to i olśniło mnie, dlaczego jestem w życiu nieszczęśliwa :roll:
jamkasica pisze: oprócz robienie fotek, opisów, adopcji, fizycznej pracy w schronie, zbiórek, rozliczeń, rozmów, namawiań, tłumaczeń, jeżdżenia po wetach i.t.d i.t.p. pozostaje jeszcze kwestia znajdowania sensownych domów i prowadzenia sensownych dt...

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon sty 16, 2012 17:05 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

w jakim wieku jest Antek i jak długo w schronisku i skąd?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon sty 16, 2012 17:12 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

Mnie się kojarzy Antek sierpniowo-wrześniowo.
Ale to już Kasia albo Ania powiedzą na pewno.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon sty 16, 2012 18:14 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

ruda32 pisze:w jakim wieku jest Antek i jak długo w schronisku i skąd?

Nie ma jeszcze roku. Przyjechał z Pragi Północ- okolice pl. Hallera. Tak jak napisała Magda- to był przełom sierpnia i września.
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon sty 16, 2012 18:18 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

Dzięki
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon sty 16, 2012 18:20 Re: PALUCH 7 - "10 na życie" trwa! DT dla nerek i wątroby!!!!!!

alareipan pisze:Przeczytałam wszystko, m.in. to i olśniło mnie, dlaczego jestem w życiu nieszczęśliwa :roll:
jamkasica pisze: oprócz robienie fotek, opisów, adopcji, fizycznej pracy w schronie, zbiórek, rozliczeń, rozmów, namawiań, tłumaczeń, jeżdżenia po wetach i.t.d i.t.p. pozostaje jeszcze kwestia znajdowania sensownych domów i prowadzenia sensownych dt...

Rozumiem ,że właśnie tego Ci do szczęścia brakuje :wink: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pon sty 16, 2012 20:47 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

Dziewczynki, od lutego ruszamy!
Ozymandias wszystko załatwiła (aka, mzimu, aka!) no i...
:ok:

Info po weekendzie, na mrrau.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon sty 16, 2012 22:51 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

Szalony Kot pisze:
MalgosiaZ pisze:Szalony Kocie !
Nie wiem czy zauważyłaś , ale zapomniana Niezapominajka-Emi ma już DOM. Proszę "odepnij" ją od siebie .Inne odpowiedzialne osoby naprawiły czyjeś mało przemyślane postępowanie.

Wiem, zauważyłam, jaki wspaniały gwiazdkowy prezent dostała.

Zostawiłam jej część ogłoszeń, bo tam namiary i tak są na Jamkasicę z tego co pamiętam, jak ktoś zadzwoni po kotka, to skorzysta inny :)
Ale ona była brana na lanuę, ja jej z siebie nie zdejmę.

To na kogo była brana to akurat doskonale wiem . Wykazałam maximum zainteresowania ,aby dowiedzieć się wszystkiego o tej kotusi.Przynajmniej mnie i jeszcze kilku innym osobom jej los nie był obojętny. Twoje ogłoszenia były wyjątkowo chłodne i beznamiętne, zrobiliśmy jej własne. I nie decyduj o tym, jak ma działać Jamkasica bo ona akurat wie to najlepiej. Tak naprawdę , to nie zrobiłaś nic dobrego dla Niezapominajki. A wyciągnąć kota ze schronu i podać dalej to każdy potrafi.
Sorry , czy naprawdę nie zrozumiałaś co do Ciebie napisałam ? Proszę , najpierw pomyśl a potem zrób. I zdejmij jej ogłoszenia. Może do innych kotków podeszłaś z sercem , ale nie do niej.
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pon sty 16, 2012 23:12 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

a tak z innej beczki-wiecie że Daisy już wstępnie "ogarnięta" :D

oby tylko ona sama kotunia wytrzymała i się nie poddała :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pon sty 16, 2012 23:23 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 16, 2012 23:22 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

magaaaa pisze:Dziewczynki, od lutego ruszamy!
Ozymandias wszystko załatwiła (aka, mzimu, aka!) no i...
:ok:

Info po weekendzie, na mrrau.

Trochę z tego wątku robi się wątek tylko dla wtajemniczonych. Albo ja nie wszystko łapię :|
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pon sty 16, 2012 23:40 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

Jakieś szczegóły w sprawie Daisy?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

[poprzednia][następna]