gaota pisze:Poproszę o nr konta do przelania "dziesiątaka". Czy to deklaracja comiesięczna?
Nikt nie zauważyl postu...
Swoją drogą, to nr konta mógłby się znaleźć w pierwszym poście, albo chociaż info do kogo się po ten nr zgłosić.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gaota pisze:Poproszę o nr konta do przelania "dziesiątaka". Czy to deklaracja comiesięczna?
gaota pisze:gaota pisze:Poproszę o nr konta do przelania "dziesiątaka". Czy to deklaracja comiesięczna?
Swoją drogą, to nr konta mógłby się znaleźć w pierwszym poście, albo chociaż info do kogo się po ten nr zgłosić.
gaota pisze:gaota pisze:Poproszę o nr konta do przelania "dziesiątaka". Czy to deklaracja comiesięczna?
jamkasica pisze: oprócz robienie fotek, opisów, adopcji, fizycznej pracy w schronie, zbiórek, rozliczeń, rozmów, namawiań, tłumaczeń, jeżdżenia po wetach i.t.d i.t.p. pozostaje jeszcze kwestia znajdowania sensownych domów i prowadzenia sensownych dt...
ruda32 pisze:w jakim wieku jest Antek i jak długo w schronisku i skąd?
alareipan pisze:Przeczytałam wszystko, m.in. to i olśniło mnie, dlaczego jestem w życiu nieszczęśliwa
jamkasica pisze: oprócz robienie fotek, opisów, adopcji, fizycznej pracy w schronie, zbiórek, rozliczeń, rozmów, namawiań, tłumaczeń, jeżdżenia po wetach i.t.d i.t.p. pozostaje jeszcze kwestia znajdowania sensownych domów i prowadzenia sensownych dt...
Szalony Kot pisze:MalgosiaZ pisze:Szalony Kocie !
Nie wiem czy zauważyłaś , ale zapomniana Niezapominajka-Emi ma już DOM. Proszę "odepnij" ją od siebie .Inne odpowiedzialne osoby naprawiły czyjeś mało przemyślane postępowanie.
Wiem, zauważyłam, jaki wspaniały gwiazdkowy prezent dostała.
Zostawiłam jej część ogłoszeń, bo tam namiary i tak są na Jamkasicę z tego co pamiętam, jak ktoś zadzwoni po kotka, to skorzysta inny
Ale ona była brana na lanuę, ja jej z siebie nie zdejmę.
magaaaa pisze:Dziewczynki, od lutego ruszamy!
Ozymandias wszystko załatwiła (aka, mzimu, aka!) no i...
![]()
Info po weekendzie, na mrrau.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 88 gości