Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mrr pisze:Wpadam na moment, nie mam czasu doczytywać: CZy ktoś wysyłał karmę do Gerardbutler? Jeśli nie (albo za mało) - Co zamówić i wysłać? Dla dorosłych kotów?
Tosza pisze:A nie może sobie Ania konta załozyć?Są oderty przy których nic by ne płacła ( bo płatne są np tylko przelewy). Przecież wszystkim byłoby łatwiej.
mikela pisze:Tosza pisze:A nie może sobie Ania konta załozyć?Są oderty przy których nic by ne płacła ( bo płatne są np tylko przelewy). Przecież wszystkim byłoby łatwiej.
W ING miałaby bezpłatne konto i przelewy za free, bo internetowe. Płaci się chyba(o ile nic się nie zmieniło ale użytkuję od czterech lat i nie wydaje mi się) 2 zł za kartę, jeśli nie zrobi się za jej pomocą zakupów na określoną kwotę w miesiącu.
Plusem jest też to, że można bezpłatnie korzystać ze wszystkich bankomatów.
Nie wiem tylko, czy mają filię w Wadowicach...
mrr pisze:Wpadam na moment, nie mam czasu doczytywać: CZy ktoś wysyłał karmę do Gerardbutler? Jeśli nie (albo za mało) - Co zamówić i wysłać? Dla dorosłych kotów?
Miuti pisze:Na nie smakołyki nie działają.
Mają je na codzień.
Czy znajdzie się ktoś, kto by mi pomógł dowieźć kotki na kontrolę do przychodni?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1133 gości