KRAKÓW,WADOWICE - koty szukają domów. PILNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 13, 2012 23:50 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Wpadam na moment, nie mam czasu doczytywać: CZy ktoś wysyłał karmę do Gerardbutler? Jeśli nie (albo za mało) - Co zamówić i wysłać? Dla dorosłych kotów?

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Sob sty 14, 2012 0:26 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Pamiętam że jak była kwesta na ratowanie Szyszki [*] to ktoś to pilotował - że do niego szły pieniądze, a potem do gerardbutler - dałoby się tak znów załatwić? Albo na zasadzie płatności 1 przelewem do wetów - żeby ktoś mający normalny dostęp do neta mógł popilotować rozliczenia? Chętnie się dorzucę, ale kontakty z Pocztą Polską raczej mi nie służą :twisted: Niedużo,bom zakocona po kokardkę, ale zawsze. :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob sty 14, 2012 0:35 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Opcję z przelaniem kasy bezpośrednio do weta wydaje się być najwygodniejsza.
Ania mi nawet o niej wspominała.
Trzeba by dokładnie zliczyć jaka jest należność i pomóc to spłacić.
Niestety brak konta i mi strasznie utrudnia sytuację, ponieważ na Pocztę nie mam zwyczajnie czasu chodzić. Ostatnio spędziłam tam ponad 1,5h. Porażka.
Też niewiele mogę, bo wydatków mi się namnożyło, ale grosik do grosza..
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Sob sty 14, 2012 0:45 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

mrr pisze:Wpadam na moment, nie mam czasu doczytywać: CZy ktoś wysyłał karmę do Gerardbutler? Jeśli nie (albo za mało) - Co zamówić i wysłać? Dla dorosłych kotów?

Karmę na 100% Ania potrzebuje - postaram się jutro dowiedzieć dokładnie jaką i dla jakich kotów.

Co do wyliczenia długu u weta również postaram się jutro o dokładne kwoty.
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Sob sty 14, 2012 8:45 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

A nie może sobie Ania konta załozyć?Są oderty przy których nic by ne płacła ( bo płatne są np tylko przelewy). Przecież wszystkim byłoby łatwiej.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Sob sty 14, 2012 9:58 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Wiem wiem, już z Anią też o tym rozmawiałam..
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Sob sty 14, 2012 10:43 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Na dzień dzisiejszy dług u wetów wynosi 70 zł.
Jeśli Urząd Miasta nie sfinansuje sterylki kotki dojdzie do tego 140 zł.
Ania pójdzie do banku dowiedzieć się o jakieś bezpłatne konto.

Co do karmy najlepiej mokra, bo koty mają problem z wypróżnianiem...
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Post » Sob sty 14, 2012 11:40 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Tosza pisze:A nie może sobie Ania konta załozyć?Są oderty przy których nic by ne płacła ( bo płatne są np tylko przelewy). Przecież wszystkim byłoby łatwiej.

W ING miałaby bezpłatne konto i przelewy za free, bo internetowe. Płaci się chyba(o ile nic się nie zmieniło ale użytkuję od czterech lat i nie wydaje mi się) 2 zł za kartę, jeśli nie zrobi się za jej pomocą zakupów na określoną kwotę w miesiącu.
Plusem jest też to, że można bezpłatnie korzystać ze wszystkich bankomatów.
Nie wiem tylko, czy mają filię w Wadowicach...
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Sob sty 14, 2012 12:29 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

mikela pisze:
Tosza pisze:A nie może sobie Ania konta załozyć?Są oderty przy których nic by ne płacła ( bo płatne są np tylko przelewy). Przecież wszystkim byłoby łatwiej.

W ING miałaby bezpłatne konto i przelewy za free, bo internetowe. Płaci się chyba(o ile nic się nie zmieniło ale użytkuję od czterech lat i nie wydaje mi się) 2 zł za kartę, jeśli nie zrobi się za jej pomocą zakupów na określoną kwotę w miesiącu.
Plusem jest też to, że można bezpłatnie korzystać ze wszystkich bankomatów.
Nie wiem tylko, czy mają filię w Wadowicach...

hej jestem na sekunde zaloze w poniedzialek konto w alior banku.............
koty jedza tylko karme mokra bo malo pija i majaklopoty z robieniem kup...........
dowiedzialam sie od siostry pana staszka ze koty maja zniknac czyli szukaja domku!
najbardziej potrzeba mi domku dla polrocznej kici podrzuconej do pani krysi!
gerardbutler

Post » Sob sty 14, 2012 20:37 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Ok, dziękuję za wiadomość.
Zamówię w KV mokrą karmę, ale za max. 50 zł, więc pewnie dalsze pomoc by się przydała(?).

Pozdrawiam.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Sob sty 14, 2012 21:50 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

A kotki mnie już nie lubią......
Bo ja kłuję.........
I maziam Wandzi ząbki taką wstrętną, odkażającą mazią...
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Nie sty 15, 2012 11:16 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Nic się nie bój Miuti, szybko im przejdzie :ok: I sporą część kociaków da się przekupić jakimś smakołykiem :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie sty 15, 2012 21:01 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Na nie smakołyki nie działają.
Mają je na codzień.

Czy znajdzie się ktoś, kto by mi pomógł dowieźć kotki na kontrolę do przychodni?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Nie sty 15, 2012 21:07 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

mrr pisze:Wpadam na moment, nie mam czasu doczytywać: CZy ktoś wysyłał karmę do Gerardbutler? Jeśli nie (albo za mało) - Co zamówić i wysłać? Dla dorosłych kotów?

Ja wysyłałam ale większość poszła do Miuti dla kociaków (bo to kociakowa karma była). Dla dorosłych poszło jak pamiętam 1,5 kg suchej i z 6 puszek 400g mokrej. Większość co zamawiałam mokrej to była właśnie dla kociaków. Także na pewno jest potrzebna przede wszystkim mokra dla dorosłych. W zooplusie bardzo dobra i tania jest Smilla.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 15, 2012 21:15 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Miuti pisze:Na nie smakołyki nie działają.
Mają je na codzień.

Czy znajdzie się ktoś, kto by mi pomógł dowieźć kotki na kontrolę do przychodni?

Kiedy? (poniedziałek i środa na pewno odpada, jeszcze nie wiem czy mam czas w pozostałe dni)

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

[poprzednia][następna]