Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Bożenko jesli nie znajdę dla Adele domku z forum,bo takie domki dają sobie radę z takimi dzikuskami, to jej nie oddam, to typ nieufny, ale miziana mruczy-może kiedyś, z czasem przestanie tak się bac.
kropkaXL pisze:Tak Bożenko-bo ja jestem domkiem forumowym-doswiadczonym,ale Adele jest sliczna, może komuś do serduszka wpadnie, a ja bedę miała miejsce dla mniej ładnej biedy?-takiej, która nikogo nie zachwyci.....
MalgWroclaw pisze:kropkaXL pisze:Bożenko jesli nie znajdę dla Adele domku z forum,bo takie domki dają sobie radę z takimi dzikuskami, to jej nie oddam, to typ nieufny, ale miziana mruczy-może kiedyś, z czasem przestanie tak się bac.
Kropko, poza forum też są ludzie, którzy potrafią dać sobie radę. Jednego mojego kocurka oddałam osobie, która go oswoiła i kocha, a nie jest na forum. Na forum ludzie są różni.
kropkaXL pisze:Małgosiu-ja wiem ,że sa fajni ludzie poza forum,tylko,że forumowicze łatwiej się ucza -oczywiście nie mam tu na mysli kretynów,którzy trollują,albo wściekają się,jak sie im coś tłumaczy.
hutek pisze:tak się zastanawiam czy istnieją brzydkie koty Według mnie nie ma takich
kropkaXL pisze:Ale łatwiej jest znaleźć dom ładnej kici,niz zwyklaczkowi-tyle kotów czeka,na DT,na DS,niektóre nie zdążą doczekać się
![]()
Małgosiu-ja wiem ,że sa fajni ludzie poza forum,tylko,że forumowicze łatwiej się ucza -oczywiście nie mam tu na mysli kretynów,którzy trollują,albo wściekają się,jak sie im coś tłumaczy.A spoza forum trudno jest ocenić człowieka na podstawie rozmowy telefonicznej,czy maila.I ja nie mam znajomych kociarzy,którzy chcieliby wziąć kolejnego kota-to teren,gdzie się kotów ludzie pozbywają,a nie dają im domy!
hutek pisze:tak się zastanawiam czy istnieją brzydkie koty Według mnie nie ma takich
Betaka pisze:Kasiu, bardzo mi przykro, przytulam mocno
Przepraszam, dopiero dziś doczytałam.
Ninko-ja na pewno zrobie wszystko,by zaufała rękom człowieka!ninakiler pisze:hutek pisze:tak się zastanawiam czy istnieją brzydkie koty Według mnie nie ma takich
tez tak sądzę...![]()
I rowniez znam kociarzy ktorzy wogole nie wchodza na rozne fora... Musi się znalezc odpowiedni czlowiek... a jesli sie nie znajdzie, znaczyc to bedzie ze ty kropeczko jestes tą odpowiedznią... rozne scenariusze los pisze... musimy sie z nim niestety godzic, co nie znaczy ze walczyc nie mozemy. A Adele, nie jest zwykla.... to naprawde sliczny kotek i wierze w to bardzo ze cierpliwosc i czas pozwoli jej okazac wiecej uczuc dla czlowieka...![]()
Przytulam raz jeszcze
Nigdy nie ma gwarancji sukcesu!-to zawsze jest ta nutka niepewności! a poza tym nie mówie tu o jednopostowcach,lecz o sprawdzonych uczestnikach.Tomcio znalazł domek u forumowiczki,która miała tylko jednego kotka,a teraz ma właśnie Tomcia do kompletu.Zdarzają sie cuda i ja wierzę,że i Adele na podobny domek trafi-póki co za dzika jest,by robić ogłoszenia i szukac jej domu.Zbyt skupiałam sie na Belli i Pyni,nie mogłam Adele poświęcac wiele czasu,ważniejsze były one...zabers pisze:kropkaXL pisze:Ale łatwiej jest znaleźć dom ładnej kici,niz zwyklaczkowi-tyle kotów czeka,na DT,na DS,niektóre nie zdążą doczekać się
![]()
Małgosiu-ja wiem ,że sa fajni ludzie poza forum,tylko,że forumowicze łatwiej się ucza -oczywiście nie mam tu na mysli kretynów,którzy trollują,albo wściekają się,jak sie im coś tłumaczy.A spoza forum trudno jest ocenić człowieka na podstawie rozmowy telefonicznej,czy maila.I ja nie mam znajomych kociarzy,którzy chcieliby wziąć kolejnego kota-to teren,gdzie się kotów ludzie pozbywają,a nie dają im domy!
Nieprawda. Obiektywnie Majka była ładniejsza, a więcej telefonów było o zwykłego-najzwyklejszego Rysia. Kredka (na etapie, na którym szła do domu) też ani urodą, ani figurą (obiektywnie) nie grzeszyła, a poszła.
Ja bym nie stawiała na dom forumowy. Po pierwsze, większość zakoconych, po drugie - obecność na forum nie jest ani gwarantem skuteczności przyswajania informacji, ani tym bardziej sukcesu. Napisać można wszystko (obiecać też), w praktyce to wcale nie musi się sprawdzać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 470 gości