TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 13, 2012 20:36 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

[i] :(
Justynko współczuję...
Ozinku puchatku siusiaj proszę :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt sty 13, 2012 21:08 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Mnóstwo ciepłych myśli dla słodkiego biszkopcika :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt sty 13, 2012 21:14 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Maryle znalam krotko, ale to byla osoba ktora z miejsca zdobywa sympatie :( byla jakas dziwna wtedy przy lapance ale nic nikomu nie mowila, ze choruje...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sty 13, 2012 21:15 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

rudy kociak pisze:Mnóstwo ciepłych myśli dla słodkiego biszkopcika :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

oj, bardzo slodkiego :) :1luvu:

Kociara82

Post » Sob sty 14, 2012 16:30 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

mam nadzieję, że zdrowie chrupka rudego się poprawi

toztychy

Od: Pt wrz 16, 2011 17:45

Post » Sob sty 14, 2012 18:51 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ozzi dziś rano na reszcie siknął :lol: , nie sikał od czwartku :cry:
No a przed chwilka to całym strumieniem siknął , tak ze moze i ten kryzys zwyciężymy ....
Nadal dostaje codziennie antybiotyk .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob sty 14, 2012 19:31 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Tak trzymaj słodki biszkopciku i na wszelki wypadek kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i może troszeczkę profilaktycznie :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob sty 14, 2012 20:59 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie sty 15, 2012 11:15 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Bardzo ważne !!!
DO WSZYSTKICH PRZYJACIOL PRZYSTANI OCALENIE

W poniedziałek czeka mnie dość poważna operacja kręgosłupa. W chwili obecnej zostałem zmuszony w znaczny sposób ograniczyć mój fizyczny wkład w działalność stowarzyszenie a tym samym naszego przytuliska. Mam nadzieję, że operacja przebiegnie bez komplikacji i czas rehabilitacji będzie na tyle krótki, że uda mi się, szybko wrócić w pełni do moich społecznych obowiązków. W związku z moją chorobą wynikły pewne kłopoty z przeorganizowaniem pracy w przytulisku i kontakcie z naszymi darczyńcami oraz innymi ludźmi z którymi w mniejszy lub większy sposób prowadzimy współpracę w zakresie działalności związanej z ochroną i obroną praw zwierząt. Mam nadzieje, że obecne pogorszenie nie wpłynie negatywnie na Wasze poparcie dla naszej działalności, pozdrawiam

Dominik Nawa

TERAZ MY RESZTA ZARZADU KPDZ

http://pszczyna.naszemiasto.pl/artykul/ ... a78e72ce86

kochani nieśmiało prosimy o poparcie,należy się to DOMINOWI,JESZCZE TERAZ KIEDY W SZPITALU CZEKA NA OPERACJE POZDRAWIAMY I DZIĘKUJEMY DOROTA I GRAZYNA
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 15, 2012 22:49 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Zagłosowane x 5 :ok:

Justynko a co u mrusiów? Napisz coś?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie sty 15, 2012 23:13 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Zagłosowane x 5 :ok:

Justynko a co u mrusiów? Napisz coś?

Bardzo dziękuję :1luvu:

Ozzi znów nie sika , to już 29 godzin , ostatnio sikał wczoraj o 18 tej :(

A Maniek dziś zaatakował Morfeusza który sobie leżał na oparciu wersalki , ale dla Manka to nie było miłe, oderwał od Morfiego dlatego pilnie musi jeden z nich iść do adopcji ...

Od pewnego czasu obserwuje pewno kobietę , dziwna kobietę która mieszka po drugiej stronie podwórka , ma 2 psy które zawsze są puszczane luzem i zawsze na wszystkich i wszystko szczekają ale nie w tym problem .
Podejrzewałam ją ze ona wyjmuje z budki kociej na murku karmę i karmi tym swoje psy ale nie miałam żadnych dowodów , jedynie taki ze jak kiedyś szła psy do mnie podbiegły jak tam stałam i nagminnie szukały koło tego miejsca jedzenia tak jakby ona im te karme wysypywała ,a wczoraj wieczorem ale dość wczesne nasypałam dużo suchego a jak wracałam to na śniegu był tylko ślad damskich nie dużych butów i psie ślady a przy budce ani śladu kota , łapek odbitych też nie było na murku ... Kilka razy tez osłonka była oderwana , a dziś tez była oderwana :( Najgorsze jest w tym to ze pare razy zagadałam do tej babki ale ona w ogóle nie reaguje , przecież jak ma głodne psy to by sie jej dało jakoś pomóc a niech nie kradnie z budki :evil:
Za chwile ide z psami i sie okaże czy były tam koty czy ta baba .

A mnie dopadła grypa, a to jeszcze z psami trzeba iść ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 15, 2012 23:23 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

zglosowane, wici rozeslane :)
Milo mi szanowne ciocie powiadomic, ze OZzi i Eustachy widnieja juz na liscie kandydatow do tytulu mistera miau wsrod niepelnosprawnych/kalekich. Jeszcze bedzie Czort :ok:
Tylko musze wygrzebac jakas najladniejsza jego focie, zeby jednoczesnie bylo widac, ze niepelnosprawny (zeby widac bylo brak lapki)

Kociara82

Post » Pon sty 16, 2012 19:51 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:Maryle znalam krotko, ale to byla osoba ktora z miejsca zdobywa sympatie :( byla jakas dziwna wtedy przy lapance ale nic nikomu nie mowila, ze choruje...

się chyba domyślam na co chorowała :(
Justynko tulam ...............
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 16, 2012 19:52 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:
Milo mi szanowne ciocie powiadomic, ze OZzi

Ozzi mój bohaterze :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Sikaj dużo,prosimy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 16, 2012 20:40 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ozzi od soboty , od godz 18 tej nie sikał , pęcherz był ogromy .
Miał dzis USG i był w premedykacji cewnikowany , ma wszyty cewnik i przez około 5-10 dni będzie go miał . Powodem zatrzymania nie był kamień , lecz sam pęcherz który jest bardzo słaby , nie wypycha moczu , mogło dojść do porażenia nerwów :cry: :cry: :cry:
Dostaje codziennie antybiotyk , w czwartek kolejny zastrzyk Cartrophenu .

Tofik jest nadal na antybiotyku z powodu pęcherza , ale w środę go dam kastrować, nie wyrabiam z jego sikaniem ( znaczeniem terenu ) nawet u weta w gabinecie sie podpisał :roll:

W środę też będzie obcinany w premedykacji Fobi , kołtuny mu bardzo przeszkadzają .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]