To my - maluszek Trąbka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 09, 2012 18:27 Re: To my:) PP Julcia [']

Niestety to nie hemabartonella-to prawdopodobnie rzut białaczki :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: -Milenka jest załamana-ona tak kocha Czarunia-to takie słodkie dziecko jak Tomcio
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon sty 09, 2012 19:10 Re: To my:) PP Julcia [']

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kasieńko, jak będziesz rozmawiać z Milenką, powiedz jej proszę, że my tu wszyscy myślami jesteśmy cały czas przy niej i przy Czarusiu :1luvu: Oby wszystko dobrze się skończyło :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon sty 09, 2012 19:18 Re: To my:) PP Julcia [']

Ona wie Kasieńko!-niestety nie jest w stanie rozmawiać,tylko sms-y wysyłałyśmy sobie!
Boże-dlaczego jak już idzie lepiej,to znów coś strasznego musi sie dziać-dlaczego znów to Ja spotyka????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon sty 09, 2012 19:24 Re: To my:) PP Julcia [']

Też tego nie pojmuję Kochana :( Dobrych ludzi tyle złego spotyka, a złym ludziom przeważnie się świetnie powodzi :( :evil:
Obrazek

bulba

Post » Pon sty 09, 2012 19:31 Re: To my:) PP Julcia [']

Bo źli nie maja sumienia,skrupułów,miłości w sercu! :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 11, 2012 18:24 Re: To my:) PP Julcia [']

Dziewuszki-Czaruś dostał dzisiaj pierwszą dawkę virbagenu-Boże,żeby tylko wszystko poszło dobrze,by nie było powikłań takich jak u kilku kotków z forum po virbagenie :( :( :( ,które umarly po pierwszej dawce :( :( :(
Kciuki baaaardzo potrzebne i Czarusiowi i Milence! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sty 11, 2012 18:33 Re: To my:) PP Julcia [']

Czytam po cichutku i znowu się zmartwiłam :cry:

Czarusiu, mocno trzymam kciuki za twoje zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Śro sty 11, 2012 18:47 Re: To my:) PP Julcia [']

Moc kciuków oczywiście dla Czarusia i Milenki :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt sty 13, 2012 14:50 Re: To my:) PP Julcia [']

Kasiu wiesz coś więcej?
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sty 13, 2012 16:35 Re: To my:) PP Julcia [']

Kasieńko-Czaruś ma się stabilnie-to znaczy nic się dzięki Bogu nie pogarsza,oby było tak jak z Melcią-ona tez miała taki ciężki rzut białaczkowy i po virbagenie wygrała i ma się dobrze do dziś!
Ale kciukole nadal trzymamy,bo to jeszcze potrwa-dopiero początek kuracji! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sty 13, 2012 18:45 Re: To my:) PP Julcia [']

Ufffff. Trzymaj się Czaruś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt sty 13, 2012 20:31 Re: To my:) PP Julcia [']

trzymam kciuki bardzo mocno
wiem jak to jest z białaczką
a od woli kota zależy najwięcej
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Sob sty 14, 2012 21:07 Re: To my:) PP Julcia [']

Trzymamy, trzymamy :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 14, 2012 21:10 Re: To my:) PP Julcia [']

I ja cały czas trzymam! :ok: :ok: :ok:
Czarus trzyma się wszystkimi czterema łapkami!-mam wielka nadzieję,że wyjdzie z tego szybciutko-Mila naprawdę robi absolutnie wszystko co można zrobić,nie myśli o kosztach-Czarus to Jej ukochany koci dzieciak!
Jestem z Milą cały czas w kontakcie.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lut 26, 2012 11:20 Re: To my:) PP Julcia [']

Czaruś miał już 6 transfuzji krwi-siódma dawka leży w lodówce u wetów, ma podawany virbagen, teraz dostał aransep-ma w sobie wolę walki, Milenka cały czas mocno o niego walczy-błagamy o kciuki, by kocio załapał!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Przekazałam buziaki Milence od Was!!-bardzo dziękuje i tez całuje Was mocno! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]