Kasieńko, jak będziesz rozmawiać z Milenką, powiedz jej proszę, że my tu wszyscy myślami jesteśmy cały czas przy niej i przy Czarusiu Oby wszystko dobrze się skończyło
Ona wie Kasieńko!-niestety nie jest w stanie rozmawiać,tylko sms-y wysyłałyśmy sobie! Boże-dlaczego jak już idzie lepiej,to znów coś strasznego musi sie dziać-dlaczego znów to Ja spotyka?????
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Dziewuszki-Czaruś dostał dzisiaj pierwszą dawkę virbagenu-Boże,żeby tylko wszystko poszło dobrze,by nie było powikłań takich jak u kilku kotków z forum po virbagenie ,które umarly po pierwszej dawce Kciuki baaaardzo potrzebne i Czarusiowi i Milence!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Kasieńko-Czaruś ma się stabilnie-to znaczy nic się dzięki Bogu nie pogarsza,oby było tak jak z Melcią-ona tez miała taki ciężki rzut białaczkowy i po virbagenie wygrała i ma się dobrze do dziś! Ale kciukole nadal trzymamy,bo to jeszcze potrwa-dopiero początek kuracji!
trzymam kciuki bardzo mocno wiem jak to jest z białaczką a od woli kota zależy najwięcej
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
I ja cały czas trzymam! Czarus trzyma się wszystkimi czterema łapkami!-mam wielka nadzieję,że wyjdzie z tego szybciutko-Mila naprawdę robi absolutnie wszystko co można zrobić,nie myśli o kosztach-Czarus to Jej ukochany koci dzieciak! Jestem z Milą cały czas w kontakcie.
Czaruś miał już 6 transfuzji krwi-siódma dawka leży w lodówce u wetów, ma podawany virbagen, teraz dostał aransep-ma w sobie wolę walki, Milenka cały czas mocno o niego walczy-błagamy o kciuki, by kocio załapał!!!!!!! Przekazałam buziaki Milence od Was!!-bardzo dziękuje i tez całuje Was mocno!