Najlepiej to wolalabym zebyscie podawaly do aktywacji swoje maile

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja555 pisze:pani pyta o Jotkę na allegro, poprosiłam, żeby zadzwoniła na nr z ogłoszenia do pinokio
pani wydaje się w porządku, więc trzymam kciuki
kaja555 pisze:kaja555 pisze:pani pyta o Jotkę na allegro, poprosiłam, żeby zadzwoniła na nr z ogłoszenia do pinokio
pani wydaje się w porządku, więc trzymam kciuki
Można też w sumie odpisać:
Treść wiadomości
witam, zacznę od tego że szukam spokojnego kotka który nie jest agresywny i lubi być duzo głaskanymam dwójkę dzieci 3latka bliżniaki mieszkamy w woj, lubuskim blisko granicy niemieckiej może i duż u nas kotków ale szukam spokojnego i zeby byl wiekszy jak widac na zdjeciach. czy jest dostepny kotek o imieniu JOTKA ten trzy kolorowy?
mar_tola@wp.pl
pinokio_ pisze:Sluchajcie, otrzymuje na poczte mase linkow do aktywacji. Czy ja musze je aktywowac kazdego dnia? Bo np. strefa.pl przysyla co dziennie linki do aktywacji, a nawet kilka razy dziennie i to po dwa linki. Ja to robie oczywiscie, ale malo czasu mam na to. Umowmy sie, ze kazdego dnia wieczorem bede aktywowac, moze tak byc?
Najlepiej to wolalabym zebyscie podawaly do aktywacji swoje maile
Szalony Kot pisze:Ale to wtedy, jak ma się konto założone. A nie na wszystkich portalach da się założyć konto, nie na wszystkich też się ma. Poza tym to znacznie przedłuża czas robienia ogłoszeń.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 62 gości