Wólka Zaleska 13 kotów - koniec części I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 13, 2012 12:55 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Sluchajcie, otrzymuje na poczte mase linkow do aktywacji. Czy ja musze je aktywowac kazdego dnia? Bo np. strefa.pl przysyla co dziennie linki do aktywacji, a nawet kilka razy dziennie i to po dwa linki. Ja to robie oczywiscie, ale malo czasu mam na to. Umowmy sie, ze kazdego dnia wieczorem bede aktywowac, moze tak byc?
Najlepiej to wolalabym zebyscie podawaly do aktywacji swoje maile :wink:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pt sty 13, 2012 13:06 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Wydaje mi się, że czasami link do aktywacji jest tożsamy z linkiem do kontaktu.

Pomyliło mi się, to właśnie o wątek Szalonego Kota mi chodziło. Dzięki :ok:
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pt sty 13, 2012 13:12 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

kaja555 pisze:pani pyta o Jotkę na allegro, poprosiłam, żeby zadzwoniła na nr z ogłoszenia do pinokio

pani wydaje się w porządku, więc trzymam kciuki

Można też w sumie odpisać:

Treść wiadomości
witam, zacznę od tego że szukam spokojnego kotka który nie jest agresywny i lubi być duzo głaskany :) mam dwójkę dzieci 3latka bliżniaki mieszkamy w woj, lubuskim blisko granicy niemieckiej może i duż u nas kotków ale szukam spokojnego i zeby byl wiekszy jak widac na zdjeciach. czy jest dostepny kotek o imieniu JOTKA ten trzy kolorowy?

mar_tola@wp.pl
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pt sty 13, 2012 13:20 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

kaja555 pisze:
kaja555 pisze:pani pyta o Jotkę na allegro, poprosiłam, żeby zadzwoniła na nr z ogłoszenia do pinokio

pani wydaje się w porządku, więc trzymam kciuki

Można też w sumie odpisać:

Treść wiadomości
witam, zacznę od tego że szukam spokojnego kotka który nie jest agresywny i lubi być duzo głaskany :) mam dwójkę dzieci 3latka bliżniaki mieszkamy w woj, lubuskim blisko granicy niemieckiej może i duż u nas kotków ale szukam spokojnego i zeby byl wiekszy jak widac na zdjeciach. czy jest dostepny kotek o imieniu JOTKA ten trzy kolorowy?

mar_tola@wp.pl

Oooo super, coś się ruszyło :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pt sty 13, 2012 13:22 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

tylko, że to strasznie daleko od podlaskiego
ja to się zawsze obawiam tego co będzie jak kot przyjedzie te 700 km i jednak się pani nie spodoba
a wy co myślicie?

czy szukamy kogoś do wizyty? kaja555 -mieszkasz tam blisko?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt sty 13, 2012 13:34 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

kopiuję z FB
Na koncie Fundacji KASTOR odnotowałyśmy kolejne wpłaty:
.30,- zł Aleksandra K. Kutno - 9.01.
.25,- zł Janina Bożena K. Białystok
.50,- zł Jolanta Katarzyna Z. Białystok
100,- zł Elżbieta Lucyna R. Warszawa
... 100,- zł Dorota P. Rzeszów - 12.01.
100,- zł Małgorzata M. Sopot mamrot z miau

Bardzo serdecznie dziękujemy darczyńcom.

Dzisiaj z konta przelana została kwota 343,16 zł na konto Gabinetu wet. w Bielsku Podlaskim za środki na odrobaczenie dla kotów i psów.

bardzo, bardzo dziękujemy :1luvu:
teraz zbieramy,bo to chyba najważniejsze i najpilniejsze, na leczenie szczęki Krecika

Patmol

Post » Pt sty 13, 2012 13:37 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Nie, wyraznie napisane jest, ze jesli chcesz aby twoje ogloszenie bylo widoczne, kliknij na ponizszy link, a zostanie aktywowane.
Albo przed chwila dostalam maila ze moje ogloszenie wygasa i jesli chce aby bylo widoczne nadal, to musze klkac w podany link. Kliknelam, ale nic nie moge zrobic, bo musze sie zalogowac. To rozumiem, ze jesli tego nie zrobie ogloszenie wygasnie. . . anonse.pl, tak mi przyslaly. Jest wiele wiele portali, ktore przysylaja takie same maile. A ja nie moge przedluzac, bo nie znam ani loginu, ani hasla.

KASTOR/ku, bardzo Wam dziekuje. Ciesze sie, ze tak szybko przelane za tabletki.

Patmol, masz racje i moze tak byc, ze sie nie spodoba na zywo, albo jak kota zawieziesz i okaze sie, ze przez telefon bylo extra, a na zywo okazuje sie, ze od czlowieka czuc alkoholem, ze mieszka w akademiku, albo ze rodzina sie nie zgadza. To jest kwestia duzych pieniedzy i jak nic nie wyjdzie z adopcjo, to przepadaja niestety. Pewnie ze lepiej zeby koty szly blizej. A jotka nie jestem pewna czy do dzieci sie nadaje. Ona raczej jest niezalezna. Owszem miziasta, ale jak ona chce. Dzieci raczej chca glaskac nosic bawic sie czesto. Nie wiem jak to zrobic.

Wyswietla mi sie, ze mam 2 nowe wiadomosci, ale jak wchodze, to nic nie ma. Jejku, zwariuje, jeszcze i to.

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Pt sty 13, 2012 13:49 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

bo na miau jak masz zapchana skrzynkę -to wiadomość czeka aż skrzynkę odblokujesz
trzeba skasować kilka wiadomości
a potem kliknąć -wypuść oczekujące wiadomości

Patmol

Post » Pt sty 13, 2012 13:52 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

pinokio_ pisze:Sluchajcie, otrzymuje na poczte mase linkow do aktywacji. Czy ja musze je aktywowac kazdego dnia? Bo np. strefa.pl przysyla co dziennie linki do aktywacji, a nawet kilka razy dziennie i to po dwa linki. Ja to robie oczywiscie, ale malo czasu mam na to. Umowmy sie, ze kazdego dnia wieczorem bede aktywowac, moze tak byc?
Najlepiej to wolalabym zebyscie podawaly do aktywacji swoje maile :wink:

Aktywuj zawsze rano raniutko lub późnym wieczorem.

Dziewczyny nie mogą podawać swoich maili, bo wtedy na ich maile będą przychodziły prośby o adopcje ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt sty 13, 2012 13:55 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

rozumiem, zaraz wyczyszcze skrzynke, dziekuje.
Wiem, ze do aktywacji mozna podać jeden mail, a do ogloszen drugi.

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Pt sty 13, 2012 14:16 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Ale to wtedy, jak ma się konto założone. A nie na wszystkich portalach da się założyć konto, nie na wszystkich też się ma. Poza tym to znacznie przedłuża czas robienia ogłoszeń.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt sty 13, 2012 14:17 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Nie ma wszystkich portalach, Pinokio.
Na części musi być ten sam.

A co do adopcji odleglejszych w terenie - po to właśnie robi się wizyty przedadopcyjne, żeby sprawdzić czy to, co zostało napisane zgadza się z rzeczywistością, i żeby poznać, wyczuć ludzi. Ciężko będzie wyadoptować wszystkie Koty w okolicę.........

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pt sty 13, 2012 14:20 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Szalony Kot pisze:Ale to wtedy, jak ma się konto założone. A nie na wszystkich portalach da się założyć konto, nie na wszystkich też się ma. Poza tym to znacznie przedłuża czas robienia ogłoszeń.

Rozumiem, bede aktywowac wieczorem, bo tak mi wygodniej. Towarzystwo psio-kocio-krolicze spi, to ja moge posiedziec na spokojnie. Dziekuje, ze robicie ogloszenia, nie ma co marudzic. Myslalam, ze sie wymigam, ale sie nie udalo :wink: ha ha ha :piwa: :1luvu:

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Pt sty 13, 2012 14:22 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

to co robimy?

Treść wiadomości

mar_tola@wp.pl

pinokio -odpiszesz?

jak pani poda bliższe namiary -bedę szukać osoby do wizyty przedadopcyjnej

Patmol

Post » Pt sty 13, 2012 14:25 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Oczywiscie, ok, odpisze. Zadam kilka pytan, poprosze o telefon, pogadam z panią i jak juz cos ustale dam znac, ok?

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

[poprzednia][następna]