Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mussimusk pisze:to ogłoszenie z FB
http://www.facebook.com/events/275933175799180/
Opis
Niestety niewiele o nim wiemy, Klatuś (pozwoliłam sobię takie imię robocze mu nadać) koczuje na klatce schodowej jednego z bloków w Szczytnie ;((( Na dole w bloku w którym znalazł chwilowe schronienie są biura, słyszy tam ludzkie głosy i jak tylko ktoś otwiera to pcha się do środka
Kocurek ewidentnie musiał być domowy, nie boi się nic, a nic, ogromnie łaknie głaskania i człowieka, poprostu kolejna zabawka, która musiała się znudzić
Błagamy o dt!!!!!!!!!!!!!!!! na klatce schodowej nie może zostać, to tylko kwestia czasu, kiedy komuś zacznie przeszkadzać.
Na dzień dzisiejszy został odrobaczony. W najbliższych dniach miałby być zabrany na przegląd do weta. Wtedy będzie można coś jeszcze o nim napisać. Te rany to najprawdopodobniej po walkach z innymi kotami.
Dobre dusze które chciałyby pomóc tej kociej biedzie proszę o kontakt mejlowy z Basią: bkozlowska12@wp.pl
Błagamy o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczynają się mrozy !!!!!!!!
Ja ze swojej strony, choć wydarzenie stworzyłam grzecznościowo, deklaruje wsparcie dla DT oraz pokrycie ewentualnych kosztów transportu
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 88 gości