Koniecznie muszę pomyśleć o sterylizacji córki Grzywki, tylko jak taką dzikuskę schwytać???
Coś czuję, że to nie będzie zbyt łatwa sprawa, szczególnie jeśli odziedziczyła spryt po mamie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KOTY Z NARNII pisze:Mm reklamówkę różnych karm i puszek. Myślę, że w przyszłym tygodniu w piątek miałabym znacznie więcej i mogłabym podrzucić.Komu?
Gdzie?
Fanszeta pisze: wydaje mi się, że to nie była ani Grzywka, ani jej córka, tylko zupełnie nowy szaraczek
myrzapl pisze:Fanszeta, znając Twoje ostatnie doświadczenia, to nazwiesz kocurka "Zajączek" albo "Zdzisiek", a potem trzeba będzie migiem na sterylkę, jak rujki dostanie![]()
Fanszeta pisze:myrzapl pisze:Fanszeta, znając Twoje ostatnie doświadczenia, to nazwiesz kocurka "Zajączek" albo "Zdzisiek", a potem trzeba będzie migiem na sterylkę, jak rujki dostanie![]()
Dobra, raz będzie inaczej, nazwę kota Dzidka, żeby nie trzeba było na sterylkę wozić.
jaaana pisze: Ale to naprawdę jakaś epidemia - u mnie tez jeden chłopak okazał się dziewczynką![]()
Kleksik, obecnie Plamka. Nie pisałam o nim, bo błyskawicznie znalazł dom jako kocurek. Następnie zostałam poinformowana, że mają koteczkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 699 gości