GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 09, 2012 10:35 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Kotom apetyty dopisują, pewnie czują, że zima idzie.
Koniecznie muszę pomyśleć o sterylizacji córki Grzywki, tylko jak taką dzikuskę schwytać???
Coś czuję, że to nie będzie zbyt łatwa sprawa, szczególnie jeśli odziedziczyła spryt po mamie :mrgreen:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Śro sty 11, 2012 18:05 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Coś czuję, że w użyciu będzie wędzona makrela... :wink:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Śro sty 11, 2012 22:41 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Mm reklamówkę różnych karm i puszek. Myślę, że w przyszłym tygodniu w piątek miałabym znacznie więcej i mogłabym podrzucić.Komu?
Gdzie? :kotek:

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Śro sty 11, 2012 22:46 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Kurcze żeby tak w każdej szkole takie zbiórki były :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro sty 11, 2012 22:49 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Dzieci by pozbierały, tylko z nauczycielami bywa rożnie, ,,bo kłopot, bo nie ma czasu, tere, fere..."

KOTY Z NARNII

Post » Czw sty 12, 2012 10:32 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

KOTY Z NARNII pisze:Mm reklamówkę różnych karm i puszek. Myślę, że w przyszłym tygodniu w piątek miałabym znacznie więcej i mogłabym podrzucić.Komu?
Gdzie? :kotek:

Do mnie, bo ja karmię :D . Mieszkam w Gdańsku na starówce, zapraszam, do obejrzenia moje koty i tymczasy, widok na dwa kościoły i gołębie. Parzę podobno niezłą kawę. Ale czy to dla Ciebie nie za daleko? Będziesz gdzieś w okolicy?

Dokładne namiary mogę podać na pw.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Czw sty 12, 2012 19:59 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

E,tam przyjadę specjalnie, czy nie potrzebujecie budki dla kotów?
Podaj mi namiary na pw.

KOTY Z NARNII

Post » Pt sty 13, 2012 11:59 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Jasne, że potrzebujemy. Ostatnio nawet same wytwarzamy budki ze styropianowych pudeł.
A więc zapraszam w przyszły piątek :D

Fanszeta

Post » Pt sty 13, 2012 20:21 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Wczoraj nasz Pan Woźny(czyt.kot szkolny)dostał nowy domek. Wykonali chłopcy z IIB gimnazjum, niektórzy mniej życzliwi pukali się w głowy(,,kot będzie spał w budzie?"). A dzisiaj rano pani sprzątaczka opowiada, jak Pan Woźny rano wyszedł z budy, przeciągnął się i wzrokiem zapytał osłupiałych ,,co się tak gapicie?" A kocyk ma tak wypasiony(dziewczyny z IIB), że nawet moje rasowce takiego nie mają. Więc cieszę się jak diabli, bo dziś zrobiło się naprawdę zimno. Zrobię zdjęcia Pana Woźnego i przyślę. :kotek:

KOTY Z NARNII

Post » Pon sty 16, 2012 9:16 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Super pomysł, żeby uczniowie robili takie domki. Czy tak nie mogłoby być w każdej szkole :?: Pan Wożny jest szczęściarzem, że trafił na takich ludzi. Czekamy na jego zdjęcia!!! I zdjęcia domku!!!

A u stoczniowców pod rurą przybył chyba kolejny kot. Piszę "chyba", bo widziałam go przez krótką chwilę i wydaje mi się, że to nie była ani Grzywka, ani jej córka, tylko zupełnie nowy szaraczek :mrgreen:

Fanszeta

Post » Śro sty 18, 2012 18:20 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Fanszeta pisze: wydaje mi się, że to nie była ani Grzywka, ani jej córka, tylko zupełnie nowy szaraczek :mrgreen:

Fanszeta, znając Twoje ostatnie doświadczenia, to nazwiesz kocurka "Zajączek" albo "Zdzisiek", a potem trzeba będzie migiem na sterylkę, jak rujki dostanie :ryk: :ryk:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Śro sty 18, 2012 19:57 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

:ryk: :ryk: :ryk:

Tak powinno być w każdej szkole !!! Dzieci uczyły by się wrażliwości w stosunku do zwierząt. Prawda niestety jest taka, że w większości szkół takiego kota by ktoś pogonił :(
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw sty 19, 2012 7:47 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

myrzapl pisze:Fanszeta, znając Twoje ostatnie doświadczenia, to nazwiesz kocurka "Zajączek" albo "Zdzisiek", a potem trzeba będzie migiem na sterylkę, jak rujki dostanie :ryk: :ryk:

Dobra, raz będzie inaczej, nazwę kota Dzidka, żeby nie trzeba było na sterylkę wozić :mrgreen: .

Fanszeta

Post » Czw sty 19, 2012 13:40 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Fanszeta pisze:
myrzapl pisze:Fanszeta, znając Twoje ostatnie doświadczenia, to nazwiesz kocurka "Zajączek" albo "Zdzisiek", a potem trzeba będzie migiem na sterylkę, jak rujki dostanie :ryk: :ryk:

Dobra, raz będzie inaczej, nazwę kota Dzidka, żeby nie trzeba było na sterylkę wozić :mrgreen: .

Ale to naprawdę jakaś epidemia - u mnie tez jeden chłopak okazał się dziewczynką :lol:
Kleksik, obecnie Plamka. Nie pisałam o nim, bo błyskawicznie znalazł dom jako kocurek. Następnie zostałam poinformowana, że mają koteczkę :oops:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw sty 19, 2012 14:43 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

jaaana pisze: Ale to naprawdę jakaś epidemia - u mnie tez jeden chłopak okazał się dziewczynką :lol:
Kleksik, obecnie Plamka. Nie pisałam o nim, bo błyskawicznie znalazł dom jako kocurek. Następnie zostałam poinformowana, że mają koteczkę :oops:

W kupie zawsze raźniej, widać nie tylko moim kocurkom zanikają jajka :ryk:

Fanszeta

[poprzednia][następna]