Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 15:58 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

hahaha... te rozmowki u ciebie są bezcenne... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Śro sty 11, 2012 16:48 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Boo pisze:(...)
Po później to On już chyba był jeno Beztroskim Dzieciątkiem :ryk:

Później to on był Biednym Dzieciątkiem. Jak można dziecku szafkę zabrać - na czym postawi sobie kompa ... Biedaczysko ... :|
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Śro sty 11, 2012 16:51 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Nie no hit :ryk: Tylko nagrać i kabaret zrobić z tych rozmówek.

persiak1

Od: Sob paź 17, 2009 17:04

Post » Śro sty 11, 2012 18:06 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Nemi pisze:
Boo pisze:(...)
Po później to On już chyba był jeno Beztroskim Dzieciątkiem :ryk:

Później to on był Biednym Dzieciątkiem. Jak można dziecku szafkę zabrać - na czym postawi sobie kompa ... Biedaczysko ... :|

Ups, faktycznie, coś sie mi pop... ale doskonale wyjaśniłyście sprawę.Beztroskie, Biedne dzieciątko Bez szafki...
:mrgreen:

No, tak by się nie minąć zupełnie z prawdą, to dodam, że szafka u dziecka została, a Teżetowi postawiliśmy przy łóżku jeden z kubików antyfilozofowych, bowiem Filek już przestał kombinować z okienkiem. W każdym razie w kierunku - aut. Pieseczek nie lubi moknąć i w ogóle...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw sty 12, 2012 17:25 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

lanua pisze:nakarmiliśmy polskie pieski damy radę i z czeskimi :mrgreen:
Czy ciotki karmiły dzisiaj pieski? A widziały, jakiego przyspieszenia dostała akcja? Zostało TYLKO pięć do nakarmienia! :ok:

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Czw sty 12, 2012 17:52 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

annafreesprit pisze:
lanua pisze:nakarmiliśmy polskie pieski damy radę i z czeskimi :mrgreen:
Czy ciotki karmiły dzisiaj pieski? A widziały, jakiego przyspieszenia dostała akcja? Zostało TYLKO pięć do nakarmienia! :ok:

juz idziemy karmic... :D

ninakiler

Post » Czw sty 12, 2012 19:25 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

WSZYSTKIE PIESKI NAKARMIONE! :ok:

annafreesprit

Post » Czw sty 12, 2012 19:31 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

akcja zakończona sukcesem :piwa:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Czw sty 12, 2012 22:21 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

annafreesprit pisze:WSZYSTKIE PIESKI NAKARMIONE! :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

ninakiler

Post » Czw sty 12, 2012 22:28 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Ludzie, czy ja mam omamy słuchowe, czy to faktycznie coś grzmi...? :?
Mel z Łodzi właśnie napisała, że u nich się błysło, że hej!
A na straganach gruszki.
Styczeń.
Idę spać, ale by napięcie nie opadło, zapowiem cudnej urody fotki!
Już jutro nowy teatrzyk-geriatrzyk!

PS - oglądałyście filmik z Gregorem z okazji jego 22 urodzin? To nam facecik wydoroślał, eh. A tak niedawno był takim rozczulającym nastolatkiem z pryszczami. 8)
Ale dalej - mr, mrrr, mrrr, mrrrr, mrauuuuuuu!!! :twisted:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt sty 13, 2012 0:34 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Megana, ty się w lesie rozejrzyj, podobno teraz jeszcze grzyby można znaleźć [i to nie papierzaki :mrgreen: ].

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Pt sty 13, 2012 8:53 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Megana pisze:Ludzie, czy ja mam omamy słuchowe, czy to faktycznie coś grzmi...? :?
Mel z Łodzi właśnie napisała, że u nich się błysło, że hej!
A na straganach gruszki.
Styczeń.
Idę spać, ale by napięcie nie opadło, zapowiem cudnej urody fotki!
Już jutro nowy teatrzyk-geriatrzyk!

My tez slyszalysmy o burzy 8O 8O 8O ale jakos przeszla u nas bokiem... :roll: niedlugo pewnie wszystko zacznie kwitnąć :roll:
czekamy na foteczki :D :D :D

Megana pisze: PS - oglądałyście filmik z Gregorem z okazji jego 22 urodzin? To nam facecik wydoroślał, eh. A tak niedawno był takim rozczulającym nastolatkiem z pryszczami. 8)
Ale dalej - mr, mrrr, mrrr, mrrrr, mrauuuuuuu!!! :twisted:

Nie oglądałysmy :( niewiemy gdzie :( i czy mozemy :oops:

ninakiler

Post » Pt sty 13, 2012 10:58 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Megana pisze:PS - oglądałyście filmik z Gregorem z okazji jego 22 urodzin? To nam facecik wydoroślał, eh. A tak niedawno był takim rozczulającym nastolatkiem z pryszczami.
Wczoraj, to ja oglądałam film z Gregory Housem (obrzydliwie inteligentny, przystojny, cyniczny, erudyta- ideał! :wink: ), ale jak znam Meg (i jej słabość do młodzieży :wink: ), to obstawiam, że zapytuje o Gregora...Schlierenzauera? :mrgreen:

Czy coś wygrałam w nieogłoszonym konkursie?

annafreesprit

Post » Pt sty 13, 2012 16:21 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part II

Mi się też wydawało albo i nie, że dziś w Opolu widziałam błysk! czekamy na fotki i teatrzyk :D

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

[poprzednia][następna]