Moderator: Moderatorzy
Boo pisze:(...)
Po później to On już chyba był jeno Beztroskim Dzieciątkiem
Nemi pisze:Boo pisze:(...)
Po później to On już chyba był jeno Beztroskim Dzieciątkiem
Później to on był Biednym Dzieciątkiem. Jak można dziecku szafkę zabrać - na czym postawi sobie kompa ... Biedaczysko ...
Czy ciotki karmiły dzisiaj pieski? A widziały, jakiego przyspieszenia dostała akcja? Zostało TYLKO pięć do nakarmienia!lanua pisze:nakarmiliśmy polskie pieski damy radę i z czeskimi
annafreesprit pisze:Czy ciotki karmiły dzisiaj pieski? A widziały, jakiego przyspieszenia dostała akcja? Zostało TYLKO pięć do nakarmienia!lanua pisze:nakarmiliśmy polskie pieski damy radę i z czeskimi
Megana pisze:Ludzie, czy ja mam omamy słuchowe, czy to faktycznie coś grzmi...?![]()
Mel z Łodzi właśnie napisała, że u nich się błysło, że hej!
A na straganach gruszki.
Styczeń.
Idę spać, ale by napięcie nie opadło, zapowiem cudnej urody fotki!
Już jutro nowy teatrzyk-geriatrzyk!
Megana pisze: PS - oglądałyście filmik z Gregorem z okazji jego 22 urodzin? To nam facecik wydoroślał, eh. A tak niedawno był takim rozczulającym nastolatkiem z pryszczami.![]()
Ale dalej - mr, mrrr, mrrr, mrrrr, mrauuuuuuu!!!
Wczoraj, to ja oglądałam film z Gregory Housem (obrzydliwie inteligentny, przystojny, cyniczny, erudyta- ideał!Megana pisze:PS - oglądałyście filmik z Gregorem z okazji jego 22 urodzin? To nam facecik wydoroślał, eh. A tak niedawno był takim rozczulającym nastolatkiem z pryszczami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości