herzpl pisze:Victor pisze:Dzięki wielkie
to ja dziekuje pisze co widzialam a widzialam pozadek
a victor pochwal sie swoim kotem czemu nie masz fotek
Jak pożycze aparat to coś wrzucę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:Victor pisze:Dzięki wielkie
Victor pisze:herzpl pisze:Victor pisze:Dzięki wielkie
Jak pożycze aparat to coś wrzucę
Kociara82 pisze:Basia, zakladaj nowego wata, bi ci admini zamkna ten nim sie obejrzysz
herzpl pisze:po dyzurze alfa ma sie coraz lepiej juz tak nie swiszczy przy kichaniu.mam pytanie co to za kot bialo czarny przebywa z czarnymi kocicamidzis zastalam pelno siersci pod kibelkiem nesca i alfa sa cale wiec chyba pogonily to kocie.nesce zostawilam na szawce w miseczkach wode i suche dzisiaj zeby dosypac suche postawilam reszte kolo niej a ona jak sie dorwala do tego potem pila chyba z 5 minut ta cholera chyba jej do misek nie daje dojsc
jankes sie obrazil na mnie nie jadl mokrego bo nodilam na rekach kozaka czy moge zapytac rodzicow o dom tymczasowy dla kozaka on wlazi na mnie jak cos w boksie robie i mruczy niesamowicie na rekach straszny miziak potrzebuje ludzia do szczescia
hidi pisze:herzpl pisze:po dyzurze alfa ma sie coraz lepiej juz tak nie swiszczy przy kichaniu.mam pytanie co to za kot bialo czarny przebywa z czarnymi kocicamidzis zastalam pelno siersci pod kibelkiem nesca i alfa sa cale wiec chyba pogonily to kocie.nesce zostawilam na szawce w miseczkach wode i suche dzisiaj zeby dosypac suche postawilam reszte kolo niej a ona jak sie dorwala do tego potem pila chyba z 5 minut ta cholera chyba jej do misek nie daje dojsc
jankes sie obrazil na mnie nie jadl mokrego bo nodilam na rekach kozaka czy moge zapytac rodzicow o dom tymczasowy dla kozaka on wlazi na mnie jak cos w boksie robie i mruczy niesamowicie na rekach straszny miziak potrzebuje ludzia do szczescia
może Alfa sama powinna być poza wolierą? wszytskie koty teroryzuje..
Axa76 pisze:A co tu taka cisza???
hidi pisze:Axa76 pisze:A co tu taka cisza???
zasypało wszystkich
wczoraj zostawiłam Alfe poza woliera, a Nesca rozsiadła się w środku, na półeczce.
wczoraj byłam przy przyjęciu 13 letniej kotki, której 90 letni pan trafił do szpitala, a rodzina nie może przygarnąć kotki. śliczna trikolorka. ma straszne sfilcowane kołtunybardzo mi jej szkoda.. trzymam mocno za nią kciuki.. po 13 latach ciepłego, domowego życia trafia na kociarnie.. nie taką starość powinny mieć koty..
![]()
czy ona coś zjadła?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szprocik i 78 gości