IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 18:49 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

herzpl pisze:
Victor pisze:Dzięki wielkie :D

to ja dziekuje pisze co widzialam a widzialam pozadek :)
a victor pochwal sie swoim kotem czemu nie masz fotek :?:

Jak pożycze aparat to coś wrzucę :)

Victor

Od: Sob gru 31, 2011 19:22

Post » Śro sty 11, 2012 18:51 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Victor pisze:
herzpl pisze:
Victor pisze:Dzięki wielkie :D

to ja dziekuje pisze co widzialam a widzialam pozadek :)
a victor pochwal sie swoim kotem czemu nie masz fotek :?:

Jak pożycze aparat to coś wrzucę :)

ok czekamy :)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro sty 11, 2012 21:18 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Dowiozłam klatę ,kuwetę i czyste pranie .Bardzo proszę rozpakujcie je .Nie mialam dziś czasu bo jeszcze Baska ubrała mnie w dostarczenie kontenerów na sterylkę,a spieszyłam sie do schroniska :?

Dzwonila domek Blondi .Panna po zmianie miejsca zmieszkania przesiedziala pod kanapą tylko 2 godz.Still dobę 8O
Po czym wyszła rozgościła się na kanapie i zaczęła domagac się przytulania i głaskania :D
Państwo byli już w Lupusie na kontroli.Świerzbowiec ustepuje ,ma jakieś szmery w płucach(przypuszczalnie to wynik bezdomności).Blondi jest królową na włościach.
Pan ma się odezwać na faceboku:)Dajcie prosze znać jak sie odezwie bo ja nie jestem tam zarejestrowana :oops:

Basia zapomnialam zostawić kasę na żwirek sory :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro sty 11, 2012 22:15 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Chciałabym Wam przedstawić nowego podopiecznego KP ale nie posiadam aktualnie aparatu :oops:
Podopiecznym jest długouchy osobnik o niezidentyfikowanej jeszcze płci, kwestia imienia otwarta :)
Chodzi za mną jak pies, wtrynia marchewki, jabłka i siano.
Niestety będzie potrzebna wizyta u weta ponieważ ma odparzony ogon, (aż zeszła sierść) oraz brzuch a dodatkowo na brzuchu mega zfilcowany kołtun utaplany w odchodach.
Postaram się pstryknąć w miarę przyzwoitą fotkę telefonem.

A tak na serio, żeby mi nie było za wesoło po wczorajszej adopcji, ktoś zostawił pod drzwiami sklepu zoologicznego u Basiora królika :( No jak można? Jeszcze w taką porę roku...
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Śro sty 11, 2012 23:06 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

No właśnie. Mamy nowego nietypowego tym razem podopiecznego. ROZWIJAMY SIĘ:)

Były już kastrowane szczury ( w poniedziałek jedzie kolejny), był świnek Niko, są koty i psy, a tym razem KP dostąpiła zaszczytu w pstaci KRÓLIKA :mrgreen:
Nowa podopieczna /króliczyca/ o ile dobrze płeć sprawdziłam jest podrzutkiem. Ktoś zostawił królika pod drzwiami sklepu w którym pracuję :roll: No i jest z Nami.

ULA DZIĘKUJĘ :1luvu:
U Ciebie będzie bezpieczna, bo u Nas grzyb panuje, więc wolałabym by w boksie nie siedziała, choć spokojnie by mogła. :ryk:
Z Karoliną już obmyśliłyśmy wszystko w razie awarii z kolejnym gryzoniem :roll: Ja nie rozumię kompletnie ludzi. Przecież to członek rodziny - JAK MOŻNA???
MIKUŚ

Post » Śro sty 11, 2012 23:44 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Basia, zakladaj nowego wata, bi ci admini zamkna ten nim sie obejrzysz

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sty 12, 2012 0:05 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kociara82 pisze:Basia, zakladaj nowego wata, bi ci admini zamkna ten nim sie obejrzysz

Cholerka anie dało by się do piątku z tym wytrzymać :roll: Nie mam kiedy tego zrobić :twisted: Idę spać, zmęczona dziś jestem :twisted:
MIKUŚ

Post » Czw sty 12, 2012 0:10 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

kuzwa, normalnie zakladasz nowy wat, a pierwszy post edytujesz sobie jak bedziesz miala czas.
Wymigujesz sie, @ :ryk:

Kociara82

Post » Czw sty 12, 2012 13:07 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

po dyzurze alfa ma sie coraz lepiej juz tak nie swiszczy przy kichaniu.mam pytanie co to za kot bialo czarny przebywa z czarnymi kocicami :?: dzis zastalam pelno siersci pod kibelkiem nesca i alfa sa cale wiec chyba pogonily to kocie.nesce zostawilam na szawce w miseczkach wode i suche dzisiaj zeby dosypac suche postawilam reszte kolo niej a ona jak sie dorwala do tego potem pila chyba z 5 minut ta cholera chyba jej do misek nie daje dojsc :roll: jankes sie obrazil na mnie nie jadl mokrego bo nodilam na rekach kozaka czy moge zapytac rodzicow o dom tymczasowy dla kozaka on wlazi na mnie jak cos w boksie robie i mruczy niesamowicie na rekach straszny miziak potrzebuje ludzia do szczescia :?

herzpl

Post » Czw sty 12, 2012 14:40 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

czyzby takie wyglodzone te wasze koty? :D

Kociara82

Post » Czw sty 12, 2012 14:48 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

herzpl pisze:po dyzurze alfa ma sie coraz lepiej juz tak nie swiszczy przy kichaniu.mam pytanie co to za kot bialo czarny przebywa z czarnymi kocicami :?: dzis zastalam pelno siersci pod kibelkiem nesca i alfa sa cale wiec chyba pogonily to kocie.nesce zostawilam na szawce w miseczkach wode i suche dzisiaj zeby dosypac suche postawilam reszte kolo niej a ona jak sie dorwala do tego potem pila chyba z 5 minut ta cholera chyba jej do misek nie daje dojsc :roll: jankes sie obrazil na mnie nie jadl mokrego bo nodilam na rekach kozaka czy moge zapytac rodzicow o dom tymczasowy dla kozaka on wlazi na mnie jak cos w boksie robie i mruczy niesamowicie na rekach straszny miziak potrzebuje ludzia do szczescia :?

może Alfa sama powinna być poza wolierą? wszytskie koty teroryzuje..

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw sty 12, 2012 16:53 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

hidi pisze:
herzpl pisze:po dyzurze alfa ma sie coraz lepiej juz tak nie swiszczy przy kichaniu.mam pytanie co to za kot bialo czarny przebywa z czarnymi kocicami :?: dzis zastalam pelno siersci pod kibelkiem nesca i alfa sa cale wiec chyba pogonily to kocie.nesce zostawilam na szawce w miseczkach wode i suche dzisiaj zeby dosypac suche postawilam reszte kolo niej a ona jak sie dorwala do tego potem pila chyba z 5 minut ta cholera chyba jej do misek nie daje dojsc :roll: jankes sie obrazil na mnie nie jadl mokrego bo nodilam na rekach kozaka czy moge zapytac rodzicow o dom tymczasowy dla kozaka on wlazi na mnie jak cos w boksie robie i mruczy niesamowicie na rekach straszny miziak potrzebuje ludzia do szczescia :?

może Alfa sama powinna być poza wolierą? wszytskie koty teroryzuje..

ta tylko ze nesca "gryzie sie " przez siate z ira :?
bardzo dziwny kot :?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

herzpl

Post » Pt sty 13, 2012 13:46 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

A co tu taka cisza???
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt sty 13, 2012 17:24 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Axa76 pisze:A co tu taka cisza???

zasypało wszystkich ;)

wczoraj zostawiłam Alfe poza woliera, a Nesca rozsiadła się w środku, na półeczce.

wczoraj byłam przy przyjęciu 13 letniej kotki, której 90 letni pan trafił do szpitala, a rodzina nie może przygarnąć kotki. śliczna trikolorka. ma straszne sfilcowane kołtuny :? bardzo mi jej szkoda.. trzymam mocno za nią kciuki.. po 13 latach ciepłego, domowego życia trafia na kociarnie.. nie taką starość powinny mieć koty.. :cry:

czy ona coś zjadła?

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pt sty 13, 2012 17:31 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

hidi pisze:
Axa76 pisze:A co tu taka cisza???

zasypało wszystkich ;)

wczoraj zostawiłam Alfe poza woliera, a Nesca rozsiadła się w środku, na półeczce.

wczoraj byłam przy przyjęciu 13 letniej kotki, której 90 letni pan trafił do szpitala, a rodzina nie może przygarnąć kotki. śliczna trikolorka. ma straszne sfilcowane kołtuny :? bardzo mi jej szkoda.. trzymam mocno za nią kciuki.. po 13 latach ciepłego, domowego życia trafia na kociarnie.. nie taką starość powinny mieć koty.. :cry:

czy ona coś zjadła?

matko, tak nie może być!!
Czy wiadomo jak ta kotka znosi koty i psy? Ja bym Ją wzięła na dt, ale nie chcę Jej bardziej stresować.
Biedna malutka :(
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

[poprzednia][następna]