WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore maluszki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2012 18:16 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

wykrzykników nie lubisz? a Bure koty lubisz?!!!!!! jutro będzie można obejrzeć tutaj nową koleżankę Mietka - Burą :mrgreen: zaglądajcie jutro!!!!!

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto sty 10, 2012 18:19 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

turkawka pisze:
Gibutkowa pisze:
turkawka pisze:Uwielbiam jak ktoś naużywa wykrzykników w swoich wypowiedziach!!!!!!!!!! ;)

i nie zna podstaw ortografii ;) polska język trudna język ;)

Przepraszam Cię Gibutku - nadużywa ;) Co do ortografii, to ja jestem "ortograficzny cep" (ale się staram)

hehe a to akurat nie było do Ciebie :lol: tylko odnośnie "odrazu" ;) w cytacie z ogłoszenia :lol: :lol: :lol:

EDIT: Ja też nie jestem orzełem w ortografii :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 18:24 przez Gibutkowa, łącznie edytowano 1 raz
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sty 10, 2012 18:23 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

jessi74 pisze:wykrzykników nie lubisz? a Bure koty lubisz?!!!!!! jutro będzie można obejrzeć tutaj nową koleżankę Mietka - Burą :mrgreen: zaglądajcie jutro!!!!!

Mjetek kumplu ja to Ci już współczuję :roll: Jak jest u nas tera Franka to ona mje mjendli i mjendli. Sibel sie śmjeje że się we mje Franka zakochała i nas przezywa "zakochana para". Na dzielni wśród kumpli to nie mam życia stary, bo na mje mówiom żem pantofel :roll: Mjetek ja Ci mówiem kumpel, Ty lepiej wiej póki możesz :!:
Mjeczysław Naczelnik zamjendlony na amen

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto sty 10, 2012 19:34 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

Gibutkowa pisze:
jessi74 pisze:wykrzykników nie lubisz? a Bure koty lubisz?!!!!!! jutro będzie można obejrzeć tutaj nową koleżankę Mietka - Burą :mrgreen: zaglądajcie jutro!!!!!

Mjetek kumplu ja to Ci już współczuję :roll: Jak jest u nas tera Franka to ona mje mjendli i mjendli. Sibel sie śmjeje że się we mje Franka zakochała i nas przezywa "zakochana para". Na dzielni wśród kumpli to nie mam życia stary, bo na mje mówiom żem pantofel :roll: Mjetek ja Ci mówiem kumpel, Ty lepiej wiej póki możesz :!:

Ja tam Ci Mietek jeden i drugi powiem, że jak zobaczycie Burą, to Ci oko zbieleje. O!!!!!!! ;)

Dodam jeszcze, że jak zobaczycie Burą, to nikt nie odważy się jej zmienić imienia ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro sty 11, 2012 6:19 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

No to gdzie ta bura, dawać zdjęcia
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Śro sty 11, 2012 8:52 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

zaglądajcie pod wieczór ! będą zdjęcia, jak na razie to po pracy z Burą lecę do lecznicy

jessi74

Post » Śro sty 11, 2012 8:56 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

Gibutkowa pisze:

kurna, już żem dwa razy zwiał z domu i teraz za każdym razem coraz trudniej bo Duża bardzo pilnuje :?

jessi74

Post » Śro sty 11, 2012 12:52 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

Wy chyba macie jakieś nerkowe kotki, prawda?
raiya pisze:Moze jeszcze tutaj skrobne, ze mam do oddania caly kartonik karmy dla nerkowca, moj Rudzik nie zadazym jej niestety zjesc:( Karme moge przeslac poczta, jest w okolicach Szczytna. Na pewno jakis kociak jej potrzebuje, jest to glownie hills i RC renal- sucha, mokra, saszetki, paszteciki i puszki. Pisalam juz o tym na watku u horacy7, ale moze tutaj wiecej osob zajrzy? Moze ktos gdzies przekaze info?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro sty 11, 2012 13:01 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

Gibutkowa pisze:Wy chyba macie jakieś nerkowe kotki, prawda?
raiya pisze:Moze jeszcze tutaj skrobne, ze mam do oddania caly kartonik karmy dla nerkowca, moj Rudzik nie zadazym jej niestety zjesc:( Karme moge przeslac poczta, jest w okolicach Szczytna. Na pewno jakis kociak jej potrzebuje, jest to glownie hills i RC renal- sucha, mokra, saszetki, paszteciki i puszki. Pisalam juz o tym na watku u horacy7, ale moze tutaj wiecej osob zajrzy? Moze ktos gdzies przekaze info?

Tak, jest Fredzia. Zaraz napiszę :)
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Śro sty 11, 2012 22:45 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

Dobry wieczór, jestem Bura

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Śro sty 11, 2012 22:52 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

turkawka pisze:Dobry wieczór, jestem Bura

Obrazek

oko to mi nawet sczerwieniało :love:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Czw sty 12, 2012 0:11 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

Jak ona jest bura to ja jestem tri :roll: pfff... przecież wszyscy wiedzą że to JA jestem kwintesencją burości :kotek:
Sibel

No piękna ta "bura" ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw sty 12, 2012 6:17 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

Jaka ona śliczna, a jak podoba się Miekowi?
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Czw sty 12, 2012 9:09 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

Na żywo jest o wiele ładniejsza ;) tylko ma takie biedne oczka :( Jak po wizycie u weterynarza?

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Czw sty 12, 2012 9:25 Re: WRO:Kocie podziemie cz.III kup kalendarz na 2012 s. 49

babazgaga pisze:Nie wiem czy pamiętacie historię z zeszłego roku, kotki trikolorki Jagusi która przybłąkała się do warsztatów koło Magnolii, i której szczęśliwie udało się wrócić do domu, z którego zaginęła. Wczoraj zadzwonił do mnie pan Janusz, właściciel tegoż warsztatu z historii z Jagusią, że parę dni temu przybłąkał się kot - ewidentnie domowy, miły i czysty, pcha się na ręce, itede, itepe. Płeć nieznana.
Pan Janusz będzie go karmił, ale kot ewidentnie komuś zaginął, więc wklejam tu zdjęcie, żeby Was i wszystkich wkoło uczulić - może natkniecie się na ogłoszenie, że ktoś go szuka. Lepszego niestety nie mam...
Obrazek

A jaki jest wiek tego kota? Dawno się przyplątał?

Bo widziałam z miesiąc temu ogłosze o takiego kotka, miał podobno 4 mies. dlatego pytam...

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

[poprzednia][następna]