Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:Gibutkowa pisze:turkawka pisze:Uwielbiam jak ktoś naużywa wykrzykników w swoich wypowiedziach!!!!!!!!!!
i nie zna podstaw ortografiipolska język trudna język
Przepraszam Cię Gibutku - nadużywaCo do ortografii, to ja jestem "ortograficzny cep" (ale się staram)
jessi74 pisze:wykrzykników nie lubisz? a Bure koty lubisz?!!!!!! jutro będzie można obejrzeć tutaj nową koleżankę Mietka - Burązaglądajcie jutro!!!!!
Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:wykrzykników nie lubisz? a Bure koty lubisz?!!!!!! jutro będzie można obejrzeć tutaj nową koleżankę Mietka - Burązaglądajcie jutro!!!!!
Mjetek kumplu ja to Ci już współczujęJak jest u nas tera Franka to ona mje mjendli i mjendli. Sibel sie śmjeje że się we mje Franka zakochała i nas przezywa "zakochana para". Na dzielni wśród kumpli to nie mam życia stary, bo na mje mówiom żem pantofel
Mjetek ja Ci mówiem kumpel, Ty lepiej wiej póki możesz
![]()
Mjeczysław Naczelnik zamjendlony na amen
Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:wykrzykników nie lubisz? a Bure koty lubisz?!!!!!! jutro będzie można obejrzeć tutaj nową koleżankę Mietka - Burązaglądajcie jutro!!!!!
Mjetek kumplu ja to Ci już współczujęJak jest u nas tera Franka to ona mje mjendli i mjendli. Sibel sie śmjeje że się we mje Franka zakochała i nas przezywa "zakochana para". Na dzielni wśród kumpli to nie mam życia stary, bo na mje mówiom żem pantofel
Mjetek ja Ci mówiem kumpel, Ty lepiej wiej póki możesz
![]()
Mjeczysław Naczelnik zamjendlony na amen
raiya pisze:Moze jeszcze tutaj skrobne, ze mam do oddania caly kartonik karmy dla nerkowca, moj Rudzik nie zadazym jej niestety zjesc:( Karme moge przeslac poczta, jest w okolicach Szczytna. Na pewno jakis kociak jej potrzebuje, jest to glownie hills i RC renal- sucha, mokra, saszetki, paszteciki i puszki. Pisalam juz o tym na watku u horacy7, ale moze tutaj wiecej osob zajrzy? Moze ktos gdzies przekaze info?
Gibutkowa pisze:Wy chyba macie jakieś nerkowe kotki, prawda?raiya pisze:Moze jeszcze tutaj skrobne, ze mam do oddania caly kartonik karmy dla nerkowca, moj Rudzik nie zadazym jej niestety zjesc:( Karme moge przeslac poczta, jest w okolicach Szczytna. Na pewno jakis kociak jej potrzebuje, jest to glownie hills i RC renal- sucha, mokra, saszetki, paszteciki i puszki. Pisalam juz o tym na watku u horacy7, ale moze tutaj wiecej osob zajrzy? Moze ktos gdzies przekaze info?
babazgaga pisze:Nie wiem czy pamiętacie historię z zeszłego roku, kotki trikolorki Jagusi która przybłąkała się do warsztatów koło Magnolii, i której szczęśliwie udało się wrócić do domu, z którego zaginęła. Wczoraj zadzwonił do mnie pan Janusz, właściciel tegoż warsztatu z historii z Jagusią, że parę dni temu przybłąkał się kot - ewidentnie domowy, miły i czysty, pcha się na ręce, itede, itepe. Płeć nieznana.
Pan Janusz będzie go karmił, ale kot ewidentnie komuś zaginął, więc wklejam tu zdjęcie, żeby Was i wszystkich wkoło uczulić - może natkniecie się na ogłoszenie, że ktoś go szuka. Lepszego niestety nie mam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 94 gości