Czarne Diabły Tasmańskie IV - życie codzienne DT - 6,3 kota

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 21:57 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

alix76 pisze:....... , kolacja, przygotowanie kąpieli i inne nieważne czynności .
............. umyć się, ubrać, wyszykować do pracy ale co tam 8)

A nie możesz zrezygnować z tych wszystkich nieważnych czynności :?: Zobacz jaka oszczędność czasu będzie :twisted:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Śro sty 11, 2012 21:59 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

Ja bym jeszcze z pracy zrezygnowała, to byłaby największa oszczędność :twisted:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro sty 11, 2012 22:08 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

Agneska pisze:Najgorsze w przerwie miedzy kotami a kotami jest szykowanie sie do pracy. Z wiekiem coraz wiecej czasu zajmuje przebranie sie za kobiete.

A w Srodborowie Lucus wlasnie spiewa pod drzwiami do sypialni...

kiedyś próbowałem za kobietę. ale miałem problem z makijażem i depilacją.
w sumie za faceta wychodzi krócej. polecam

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Śro sty 11, 2012 22:37 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

Aleba pisze:
salvadoredali67 pisze:Aleba już ma swoje lata i powinna zamiast krzyżówek profilaktycznie jak Ty na Alzheimera....

-

No cóż, skoro mnie szczypiesz ;), to napiszę jak moje antyalzheimerowskie ćwiczenia wyglądają (w punktach będzie) :twisted:
Rano:
* złapać Rudego (zwanego przez niektórych Terminatorem :twisted:) i podać mu tabletkę
Wieczorem:
* złapać Rudego i podać mu 2 tabletki i zastrzyk
* złapać Bysia i podać mu tabletkę
* unieruchomić Serge'a i kujnąć go w tyłek
* złapać Louisa i podać mu tabletkę
* złapać Claude'a i podać mu tabletkę
* złapać Gastona i podać mu tabletkę
* złapać Glusia i posmarować grzybiczne plamki maścią, chwilę go potrzymać, żeby zaraz wszystkiego nie zlizał
* złapać Kozę i podać jej tabletkę
* złapać Kofi i podać jej tabletkę
* złapać Blusię i podać jej tabletkę
W międzyczasie posprzątać 10 kuwet i napełnić żarciem niezliczoną liczbę misek ;)

Aha, żeby nie było - z pamięci to pisałam 8)

aj tam , aj tam :lol:
10 tabletkuf i 2 zaszczyki? od tego zaczynam dzień. sam sobie. tez mi osiągniecie... ja w odruchu Pawłowa to robię. he he.. :wink: :wink:

a swoja droga mam pytanie: a nie mialaś koteckuf w pierwszym gatunku? takich niepopsutych? bo fsyscy by tylko chcieli się bawić w doktora..... :mrgreen:

tak się pytam.... blondyn jestem.... :lol:

żartowałem: szacun.!!!!!!

salvadoredali67

Post » Śro sty 11, 2012 22:40 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

Omatko 8O toż to zajęcie na pełny etat 8O
Szacuneczek..... :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sty 11, 2012 22:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

salvadoredali67 pisze:a swoja droga mam pytanie: a nie mialaś koteckuf w pierwszym gatunku? takich niepopsutych? bo fsyscy by tylko chcieli się bawić w doktora..... :mrgreen:

Nie, ja gustuję w takich zepsutych :twisted:
Alfons Allais

Aleba

Post » Śro sty 11, 2012 23:01 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

:ryk:

salvadoredali67

Post » Czw sty 12, 2012 6:34 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

Aleba wygrywa :ok: w ilości i trudności konkurencji :ok:

Salvadore, nie jest za późno, zacznij od czegoś łatwego, np. odróżnienia, gdzie zaaplikować Shrekusiowi tabletkę a gdzie czopek :twisted:

Mój zakład pracy ma dość liberalne podejście do stroju i tożsamości płciowej pracowników (pracowników!), niemniej jednak niezależnie od wybranej opcji odzież powinna być cała i względnie czysta :roll: , co oznacza, że nie należy mieć na sobie tygodniowej kolekcji kłaków spod łóżka ozdobionych resztką zaschniętego pawia na łokciu :twisted:

Agnieszko, poczochraj rano Lucusia ode mnie. Shrek śpi na kołdrze. Na środku :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw sty 12, 2012 6:38 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

Przytulaj się do kotka, jeśli Ci na to pozwala....
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw sty 12, 2012 9:34 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

alix76 pisze:co oznacza, że nie należy mieć na sobie tygodniowej kolekcji kłaków spod łóżka ozdobionych resztką zaschniętego pawia na łokciu :twisted:

Szkoda, taki ciekawy design się marnuje ;)

Ja dzisiaj dopiero w pracy zauważyłam, że moje śliczne zamszopodobne kozaczki są z wierzchu przysypane warstewką pyłu ze żwirku drewnianego :roll: Jasny pył na brązowych butach - widok bezcenny :twisted:
Alfons Allais

Aleba

Post » Czw sty 12, 2012 9:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

alix76 pisze:

Salvadore, nie jest za późno, zacznij od czegoś łatwego, np. odróżnienia, gdzie zaaplikować Shrekusiowi tabletkę a gdzie czopek :twisted:

:twisted:

a to jest jakaś różnica? 8O

jak dotąd aplikuje tam gdzie mam bliżej. czasem muszę poślinić palec bo nie wchodzi chyba miedzy zęby .

albo jakoś tak w okolicy....

:lol:

salvadoredali67

Post » Czw sty 12, 2012 21:50 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

No cóż, jeśli tabletka/czopek trafia do środka psa, to już dobrze :twisted: . Możesz wejść na level 2 i postarać się, żeby wchodził z właściwego końca 8)
Stado coś niespokojne :roll: , buczą i syczą, Shrek nie chciał mleczka. Może pogoda je rozstraja? Ale chrupki znikają a kuweta się napełnia, więc nie jest źle :wink:

alix76

Post » Czw sty 12, 2012 22:03 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

koty czują koniec świata: jutro 13 piątek....

8O 8O 8O

salvadoredali67

Post » Pt sty 13, 2012 6:19 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - nieoczekiwana zmiana miejsc

Dziś jest piątek, 13-tego, Dzień Czarnego Kota :twisted: . Koniec świata jest 21.12.2012, nie myl dat :twisted:
W nocy graliśmy w kocie szachy na kołdrze :twisted: . Obudziłam się w nocy ze Shrekiem i Zidane na, sobą z boczku :roll: , przyniosłam Bandido i przestraszyłam Zidane, który uciekł. Bandido poszedł sfochowany a Shrek poszedł dla towarzystwa :twisted: . Poganiali się trochę, Shrek wrócił na kołdrę, Zidane na plecy :mrgreen: . Potem zszedł. Nie mogłam zasnąć, przyniosłam sobie Bandido, który zasnął pod kołdrą. Zidane wrócił. Potem wreszcie zasnęłam a jak zadzwonił budzik, miałam Shreka na kołdrze i Zidane pod.
Wnioski: potrzebuję drugiej kołdry :ok:

alix76

Post » Pt sty 13, 2012 8:52 Re: Czarne Diabły Tasmańskie IV - Dzień Czarnego Kota!

Dopiero teraz ci jej brakuje? :mrgreen:
Ja przy jednym kompaktowym kotecku mam kołdrę i kocyk a i tak się budzę w nocy z gołą d.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]