alix76 pisze:....... , kolacja, przygotowanie kąpieli i inne nieważne czynności .
............. umyć się, ubrać, wyszykować do pracy ale co tam
A nie możesz zrezygnować z tych wszystkich nieważnych czynności

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:....... , kolacja, przygotowanie kąpieli i inne nieważne czynności .
............. umyć się, ubrać, wyszykować do pracy ale co tam
Agneska pisze:Najgorsze w przerwie miedzy kotami a kotami jest szykowanie sie do pracy. Z wiekiem coraz wiecej czasu zajmuje przebranie sie za kobiete.
A w Srodborowie Lucus wlasnie spiewa pod drzwiami do sypialni...
Aleba pisze:salvadoredali67 pisze:Aleba już ma swoje lata i powinna zamiast krzyżówek profilaktycznie jak Ty na Alzheimera....
-
No cóż, skoro mnie szczypiesz, to napiszę jak moje antyalzheimerowskie ćwiczenia wyglądają (w punktach będzie)
Rano:
* złapać Rudego (zwanego przez niektórych Terminatorem) i podać mu tabletkę
Wieczorem:
* złapać Rudego i podać mu 2 tabletki i zastrzyk
* złapać Bysia i podać mu tabletkę
* unieruchomić Serge'a i kujnąć go w tyłek
* złapać Louisa i podać mu tabletkę
* złapać Claude'a i podać mu tabletkę
* złapać Gastona i podać mu tabletkę
* złapać Glusia i posmarować grzybiczne plamki maścią, chwilę go potrzymać, żeby zaraz wszystkiego nie zlizał
* złapać Kozę i podać jej tabletkę
* złapać Kofi i podać jej tabletkę
* złapać Blusię i podać jej tabletkę
W międzyczasie posprzątać 10 kuwet i napełnić żarciem niezliczoną liczbę misek
Aha, żeby nie było - z pamięci to pisałam
salvadoredali67 pisze:a swoja droga mam pytanie: a nie mialaś koteckuf w pierwszym gatunku? takich niepopsutych? bo fsyscy by tylko chcieli się bawić w doktora.....![]()
alix76 pisze:co oznacza, że nie należy mieć na sobie tygodniowej kolekcji kłaków spod łóżka ozdobionych resztką zaschniętego pawia na łokciu![]()
alix76 pisze:
Salvadore, nie jest za późno, zacznij od czegoś łatwego, np. odróżnienia, gdzie zaaplikować Shrekusiowi tabletkę a gdzie czopek![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 103 gości