halbina pisze:LaMonture pisze:Jeszcze tylko na chwilęDopóki tego nie zobaczyłam, to naprawdę nie docierało do mnie, że ludzie mogą być aż tak... ciemni?
![]()
Autocytat
LaMonture pisze:"Witam,
mam do sprzedania pięknego kota perskiego. Kot nie jest kastrowany, 2 razy został tatą (...).
Niestety jestem zmuszona go sprzedać, mieszkam blisko jezdni, w tym roku samochód zabił mi 2 kotki perskie, został mi tylko ten kocur, który uwielbia biegać po dworze, a o którego się z tego powodu nieustannie martwię... Lepiej będzie dla niego, jak znajdzie sobie nowy dom, gdzie nie będzie miał zagrożenia dla życia.
Bardzo proszę o kontakt osoby, które maja dom jednorodzinny z ogrodem. (...) W domu bez ogrodu czy bloku kot będzie się męczył.
Zależy mi na szybkiej sprzedaży, im prędzej go sprzedam, tym lepiej dla niego. Nie chcę mieć na sumieniu 3-go kota w tym roku.. (...)
Do galerii zdjęć, dodałam zdjęcie malej kotki, córki mojego kota. Matka była koloru szynszylowego. Piękne kotki po nim wychodzą. Matki niestety nie dodam, jak pisałam, wpadła pod samochód."
Allegro - uczy, bawi, wychowujeNormalnie nie potrzebuję już kawy
też nie będę tu już wchodzić... wkurwiłam się...
nie tylko Ty..