Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 31, 2011 21:09 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

halbina pisze:
LaMonture pisze:Jeszcze tylko na chwilę :twisted: Dopóki tego nie zobaczyłam, to naprawdę nie docierało do mnie, że ludzie mogą być aż tak... ciemni? :roll:

Autocytat 8)

LaMonture pisze:"Witam,

mam do sprzedania pięknego kota perskiego. Kot nie jest kastrowany, 2 razy został tatą (...).

Niestety jestem zmuszona go sprzedać, mieszkam blisko jezdni, w tym roku samochód zabił mi 2 kotki perskie, został mi tylko ten kocur, który uwielbia biegać po dworze, a o którego się z tego powodu nieustannie martwię... Lepiej będzie dla niego, jak znajdzie sobie nowy dom, gdzie nie będzie miał zagrożenia dla życia.

Bardzo proszę o kontakt osoby, które maja dom jednorodzinny z ogrodem. (...) W domu bez ogrodu czy bloku kot będzie się męczył.

Zależy mi na szybkiej sprzedaży, im prędzej go sprzedam, tym lepiej dla niego. Nie chcę mieć na sumieniu 3-go kota w tym roku.. (...)

Do galerii zdjęć, dodałam zdjęcie malej kotki, córki mojego kota. Matka była koloru szynszylowego. Piękne kotki po nim wychodzą. Matki niestety nie dodam, jak pisałam, wpadła pod samochód."

Allegro - uczy, bawi, wychowuje :evil: Normalnie nie potrzebuję już kawy :evil:

też nie będę tu już wchodzić... wkurwiłam się... :evil:

nie tylko Ty.. :evil:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Sob gru 31, 2011 21:14 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Ja podczytuję i rzadko udzielam się tutaj
inaczej widziałam ten wątek
a teraz kłótnie i pretensje
za chwilę info o potrzebujących kotach zaginą w gąszczu pretensji
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie sty 01, 2012 19:41 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

dziewczyny, skoczcie do RITY viewtopic.php?f=20&t=136685&start=150 Jest źle, może któraś się kiedyś spotkała z podobnym przypadkiem

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sty 02, 2012 22:50 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Sobie a muzom, czyli spis aktualnych persów i persopodobnych, co by nie szukać:

Ramzes, Zielona Góra? viewtopic.php?f...34602&start=75
Kaspar, Gdańsk viewtopic.php?f=1&t=130367
Kuba, Kraków viewtopic.php?f...954&start=1215
Teo, okolice Warszawy viewtopic.php?f=13&t=133415

Jak ktoś wie jeszcze o jakichś, to niech zarzuci info. Łatwiej będzie proponować chętnym.
Ostatnio edytowano Pon sty 02, 2012 23:53 przez LaMonture, łącznie edytowano 1 raz

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Pon sty 02, 2012 23:26 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

LaMonture nie mam problemu ze znalezieniem persiczce domu.
Prosze usuń link do mojego watku.
Legnica

Post » Pon sty 02, 2012 23:52 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

To miał być czysto informacyjny post, wskazujący gdzie i u kogo są persy, ale jeżeli Ci to przeszkadza, to nie ma problemu, zaraz usuwam.

LaMonture

Post » Śro sty 04, 2012 0:43 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

LaMonture pisze:Sobie a muzom, czyli spis aktualnych persów i persopodobnych, co by nie szukać:

Ramzes, Zielona Góra? viewtopic.php?f...34602&start=75
Kaspar, Gdańsk viewtopic.php?f=1&t=130367
Kuba, Kraków viewtopic.php?f...954&start=1215
Teo, okolice Warszawy viewtopic.php?f=13&t=133415

Jak ktoś wie jeszcze o jakichś, to niech zarzuci info. Łatwiej będzie proponować chętnym.

Tylko, że jak wchodzę na Krakowski wątek, to pojawia się informacja, że wątek nie istnieje :( .
Szukam młodej persopodobnej kotki do domu wg mnie dobrego, ale jeszcze sprawdze dokładniej. pani latem odeszła persica na niewydolność nerek i kilka dni temu zadzwoniła, że jest gotowa na kolejnego kota ( miałam z nia latem kontakt służbowy, zupełnie z kotami nie związany, akurat wtedy odchodził jej kot.Teraz wygrzebała gdzieś mój numer i zadzwoniła)

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro sty 04, 2012 1:49 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

8O
Rzeczywiście, coś jest dziwnego z tym tematem, bo post pisałam zaledwie wczoraj i wszystko było OK 8O Ponadto podałam go też osobie spoza miau, pisała, że fajny kot i że spróbuje, czyli go widziała? :?

Teraz wyskakuje info, że ten temat nie istnieje, ale udało mi się go znaleźć w opcji "zobacz swoje posty".

Skoro link nie działa, to może wyszukaj go po tytule "KRK-Puchatkowo-zostawiony na parkingu cz-b pers szuka domu".
Strona 82, info: Kuba, wiek około 5 lat, tel.: 794 355 369

Jest też taki kotek, rodowodowy, utytułowany http://planetapersja.pl/viewtopic.php?t=3907 Domu szuka od września, bo właścicielka baardzo wymagająca :wink: ale może akurat tamta pani będzie odpowiednia? :) Jak pisała właścicielka, szuka kogoś, dla którego Lati będzie oczkiem w głowie, więc może 8)

LaMonture

Post » Śro sty 04, 2012 16:34 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Charytatywna na persiczkę z przetoką z Łodzi http://allegro.pl/charytatywna-przetoka ... 59600.html
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 05, 2012 9:05 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

LaMonture, co prawda było to skierowane do kogoś innego :
Jest też taki kotek, rodowodowy, utytułowany http://planetapersja.pl/viewtopic.php?t=3907 Domu szuka od września, bo właścicielka baardzo wymagająca :wink: ale może akurat tamta pani będzie odpowiednia? :) Jak pisała właścicielka, szuka kogoś, dla którego Lati będzie oczkiem w głowie, więc może 8)

ale dzięki Tobie znalazłam Latiego :1luvu: i to dosłownie w ostatniej chwili, bo już miałam wyjeżdżać z mojego rodzinnego miasta i nie mielibyśmy się jak poznać. Także dziękuję :mrgreen:

karishma

Od: Nie sty 23, 2011 19:38

Post » Pt sty 06, 2012 7:34 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Cała przyjemność po mojej stronie :mrgreen:
Czyli mam rozumieć, że Lati znalazł panią swego serca? :kotek:

LaMonture

Post » Pt sty 06, 2012 9:30 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Tak, Lati jedzie dzisiaj ze mną do Wrocławia :D

karishma

Od: Nie sty 23, 2011 19:38

Post » Pt sty 06, 2012 10:10 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

karishma pisze:Tak, Lati jedzie dzisiaj ze mną do Wrocławia :D

Gratuluję to przepiękny kotek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Pt sty 06, 2012 14:19 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Gibutkowa pisze:Charytatywna na persiczkę z przetoką z Łodzi http://allegro.pl/charytatywna-przetoka ... 59600.html

Misia niestety umarła :cry:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro sty 11, 2012 23:58 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

http://chrzanow.olx.pl/zaginal-kot-pers-iid-298592731 o tempota, o mores... :evil:

Witam was.Zaginął nam kotek pers koloru szarego (niebieski). Kotek ma dwa lata i jest wykastrowany. Bez żadnych znaków szczególnych. Mała chwila i już go nie było na balkonie, prawdopodobnie spadł gdyż lubił spacerowac po sznurkach wiszących z balkonu, nigdzie nie mogliśmy go znaleźc. Kotek boi się obcych tak samo jest płochliwy do obcych i prawdopodobnie będzie chował się po kątach.Gdy jest mokry lub mokrawy,czasem torsik z przodu mu połyskuje na brązowo ale nie zawsze!! Patrząc z góry na ogon przez prawie całą długośc ma siwy ogon z czarnawymi włoskami Bardzo, bardzo za nim tęsknimy a w szczególności nasza córcia. Bardzo proszę dobrych ludzi o kontakt gdyby ktoś złapał lub znalazł kiciusia w Chrzanowie w okolicach 3go Maja zaginął.

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

[poprzednia][następna]