Rozumiem, że czytałaś Rózi o zachowaniu Szarotki i wreszcie przemyślała sprawę zachowania?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:
Rozumiem, że czytałaś Rózi o zachowaniu Szarotki i wreszcie przemyślała sprawę zachowania?
anulka111 pisze:Trzeba bylo polaskotac w stopki ,moze by wygladala bardziej dziko
kotika pisze:morelowa pisze:Aleś Ty wrażliwa, jaaana, żeby zaraz ryczeć
![]()
Wszyscy się zachwycają, tylko już potem nie maja sił o tym pisać, bo ich ten zachwyt po prostu wyczerpał![]()
Rózia też piękna . Następny klon...![]()
A poza tym w ogóle nie wiem co ludzie dziś robią - wolny dzień, a na forum jakaś cisza ogólnieChyba, że koty dopieszczają na zapas. No, bo chyba nie sprzątają ? tracąc czas? Łapią kocięta?
Skąd wiesz ?![]()
Tam gdzie w zeszłym roku zabrałyśmy i wyadoptowałyśmy wszystkie koty, w tym roku doszła nowa koteczka.
Koteczka urodziła 4 kocięta. To miejsce to równocześnie plac budowy.
Dwa kociaki zginęły, nie wiadomo co się z nimi stało.
Dwa pozostałe rosły, karmione regularnie przez karmicielkę, ale mi nie dawały spokoju, odkąd się o nich dowiedziałam.
I stało się. Wczoraj złapałyśmy jednego kociaka, który trafił na DT do Matyliano.
Dziś złapałyśmy drugiego kociaka, którego Matyliano zawiozła do Pucka do Jaaany.
Jutro zostanie obejrzany przez weta, odpchlony i odrobaczony, a później trafi do nowego DT.
Cała akcja zakończyła się sukcesem. Szybko, sprawnie z czego strasznie się cieszę.
Do pełni sukcesu brakuje jednego : sterylizacji mamusi.
Brakuje nam funduszy na sterylizację. Grudzień był bardzo trudnym miesiącem.
Jeśli ktoś chciałby dorzucić choćby najmniejszy datek, prosimy o wpłaty na konto (strona 1) z dopiskiem :sterylizacja.
morelowa pisze::dance: Brawo dla anonimusa!
jaaana pisze:morelowa pisze::dance: Brawo dla anonimusa!
Brawo![]()
Mam pytanie.
Czy na fakturach weci piszą imię kota? Bo jak o to poprosiłam, to się bardzo zdziwił i marudził.
A bez imienia, jak stwierdzić, czy leczył fundacyjnego czy prywatnego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 805 gości