Neigh pisze:Ależ ja wiem, gdzie to jest. Jak ostatnio tam była wystawa też byłam. Myszę i jej kotę spotkałam:-)
No to jesteśmy umówione.

Avian ze swoim szynszylkiem perskim będzie. To jest MUS obejrzeć. Jak być w Rzymie a papieża nie wiedzieć.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Ależ ja wiem, gdzie to jest. Jak ostatnio tam była wystawa też byłam. Myszę i jej kotę spotkałam:-)
A zbiórka jak zawsze pod zielonym kotemMariaD pisze:Neigh pisze:Ależ ja wiem, gdzie to jest. Jak ostatnio tam była wystawa też byłam. Myszę i jej kotę spotkałam:-)
No to jesteśmy umówione.Myszy teraz nie spotkasz ale mnie i inne osoby znane z forum.
Avian ze swoim szynszylkiem perskim będzie. To jest MUS obejrzeć. Jak być w Rzymie a papieża nie wiedzieć.
MariaD pisze:Ogłaszamy zbiórkę na spotkanie "Pod Zielonym Kotem"ewkaa pisze:
Bywają np. w tym roku wpisana jest wystawa 28-29/04/2012shira3 pisze:A a propos tych wystaw to w Szczecinie czasem bywają?
U mnie jest wolniej....i fotki som.....Neigh pisze:Wiecie co? Na tym wątku zdecydowanie nie jest normalnie.......Zasuwacie jakby Was kto gonił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 808 gości