hej Jetrel.
ja mam do adopcji rewelacyjnego kota:
Puchatek jest przepiękną około 2,5-letnią kotką o mięciutkiej, półdługiej sierści. Pod moją opiekę trafiła mocno wychudzona, chora i z uszkodzonym okiem. Niestety oka nie udało się uratować i zostało ono usunięte, jednak kici to zupełnie nie przeszkadza. Puchatek jest teraz zupełnie zdrowa, została wysterylizowana i jest odrobaczona. Kot ten ma wspaniały charakter, swojej rodzinie okazuje niesamowitą miłość jednak w stosunku do obcych jest ostrożna.
Kicia miała u mnie zostać na stałe jednak wiem że jest jej źle w moim domu. Moje pozostałe koty ja atakują i Puchatek jest bardzo zastraszona. Kicia bardzo się boi innych kotów i całe dnie spędza w jednym pokoju, na szafie. Puchatek wychodzi tylko gdy ktoś jest w pobliżu i wtedy pokazuje jaki rewelacyjny i niesamowity ma charakter. Bardzo się przytula głośno przy tym pomrukując, kładzie się na grzbiecie, wyciąga łapki o odkrywa brzuszek do głaskania. Puchatek ma półdługą sierść, która wymaga niewielkiej pielęgnacji. Kicia jednak wprost uwielbia czesanie i widać że sprawia jej to ogromną przyjemność. Kicia nie jest wycofana ani nieufna, ona po prostu bardzo się boi innych kotów. Ja mam w domu 7 kotów oprócz niej.. Przykro mi patrzeć jak ten kot żyje w jednym pokoju..

bo ona ma naprawdę wspaniały charakter..
Kicię mogłabym nawet Ci dowieźć
Znam Cię z dogo więc wiem, że kot będzie miał u Ciebie dobrze..

Oto Puchatek: