Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Śro sty 11, 2012 16:59 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

A popłacz :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro sty 11, 2012 17:00 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Selya - dziecko drogie :wink:
Faceta trzeba trzymac krótko - góra dwa, trzy lata :mrgreen:

I jeszcze jedno zapamietaj - to bubel genetyczny jest, a nieliczne wyjątki potwierdzaja tylko regułę :mrgreen:

NO :idea:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sty 11, 2012 17:03 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Nie wiem, jak selya, ale np. mnie takie myślenie nie pomaga. Lubię kogoś mieć, a jak nie mam to jestem pogubiona :(

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Śro sty 11, 2012 17:05 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

To taki żarcik był 8)

Nikomu nie jest łatwo samemu. Człowiek jest zwierzęciem stadnym. Z własnego doświadczenia wiem, że jak się oswoi tę samotność, to jest łatwiej po prostu :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sty 11, 2012 17:17 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

AYO pisze:Selya - dziecko drogie :wink:

I jeszcze jedno zapamietaj - to bubel genetyczny jest, a nieliczne wyjątki potwierdzaja tylko regułę :mrgreen:

no ja trzymałam 3,5 roku... a bubel genetyczny zdradzał mnie przez 3 conajmniej ;/ i to co rusz z inną :( po mojej wyprowadzce już oficjalnie jest ze swoją ostatnią kochanką :(

AYO pisze:Selya - dziecko drogie :wink:

No i właśnie jestem taka pogubiona.. wiem, że nie ma za czym tęsknić i w sumie lepiej mi bez niego niż z nim, ostatnie kilka miesięcy się bardzo psuło między nami :( ale chciałabym się przytulić, zasnąć wtulona, czuć to ciepło... i ostatnio coraz bardziej mnie to dopada :(

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Śro sty 11, 2012 17:25 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Dzyśka pisze:Nie wiem, jak selya, ale np. mnie takie myślenie nie pomaga. Lubię kogoś mieć, a jak nie mam to jestem pogubiona :(

Dzyśka,
no ja też kiedyś tak miałam, że nigdy nie byłam sama..
od kilku lat, jak to AYO ładnie powiedziała, oswoiłam bycie samą, bo jestem sama, ale nie jestem samotna..
i teraz radzę sobie nieźle..
decyduję teraz sama o wszystkim, kupiłam sama sobie samochód, mam taki kolor ścian jak chcę-bez dyskusji, kompromisów.. a te wieczory gdzie chce się do kogoś przytulić-koty włażą na kolana, pies domaga się spaceru.. jest co robić i kim się zajmować..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro sty 11, 2012 17:33 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Asiu_Siuniu piszą w gazetach, że rocznie 10 000 dzieci ma zakładane takie dreny, co budzi nadzieję, że lekarze maja wprawę oraz, że to jest skuteczne. Nos do góry!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro sty 11, 2012 17:36 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

dolabra pisze:
Dzyśka pisze:Nie wiem, jak selya, ale np. mnie takie myślenie nie pomaga. Lubię kogoś mieć, a jak nie mam to jestem pogubiona :(

Dzyśka,
no ja też kiedyś tak miałam, że nigdy nie byłam sama..
od kilku lat, jak to AYO ładnie powiedziała, oswoiłam bycie samą, bo jestem sama, ale nie jestem samotna..
i teraz radzę sobie nieźle..
decyduję teraz sama o wszystkim, kupiłam sama sobie samochód, mam taki kolor ścian jak chcę-bez dyskusji, kompromisów.. a te wieczory gdzie chce się do kogoś przytulić-koty włażą na kolana, pies domaga się spaceru.. jest co robić i kim się zajmować..

to ważne :ok:
a najgorsza jest samotnośc we dwoje,w związku
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro sty 11, 2012 17:41 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Psiama - kopiuję od Ciebie :oops: - kolejna aktualizacja. Zagłosowały i się do tego przyznały :mrgreen: :

Mulesia [3]
dolabra [3]
józefina [3]
kotx2 [3]
Dzyśka [3]
kotka doroty [3]
jasdor [?]
Hikiko [?]
solandelica [3]
AniHili [3]
joarkadia [?]
becia_73 [?]
milu [3]
AYO [3]
psiama [3]
Mruśkowo [3]
agnieszka1565 [?]
babajaga [3]
selya [3]
halinka1403 [3]

RAZEM: 20. Głosów w ankiecie oddano 70, co oznacza, że oddały minimum 24 osoby. Brakuje 4 !

Dziewczynki ze znakami zapytania proszę WPISZCIE NA WĄTKU na ile kandydatek zagłosowałyście (widzicie to na swoich ankietach - zaznaczone krzyzyki).
Ponadto SPRAWDZAĆ SIĘ KTÓRA ZAGŁOSOWAŁA A NIE MA JEJ NA LISCIE ! :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro sty 11, 2012 17:58 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Dzyśka pisze:Ja też w swoim czasie oddałam 3 głosy :mrgreen:

Dziewczyny kurczę kupiłam fioletowe spodnie 8O Ale mam na myśli takie jebitnie fioletowe. No chyba mnie poj***** :lol:

AYO pisze:Już mnie boli :x
Może to tylko tak paskudnie brzmi?

:ok: :ok:
:ok: :ok:

psiama pisze:Asiunia, dreny ??? 8O To z powodu jakiegoś powikłania po zapaleniu uszu czy jak ? :roll:

babajaga pisze:Asiu_Siuniu piszą w gazetach, że rocznie 10 000 dzieci ma zakładane takie dreny, co budzi nadzieję, że lekarze maja wprawę oraz, że to jest skuteczne. Nos do góry!

Młoda nigdy nie chorowała na uszy...ogółem ona jest z tych mało chorowitych. Raz strzeliła bezobjawowe (no kaszel tylko nocny był) zapalenie płuc, raz jakąś anginę...czasem jakieś gile. Martwiła mnie tylko jej mowa-nie mówi jeszcze "r", strzelała spore oboczności w wyrazach. Logopedka stwierdziła, ze owszem nie mówi idealnie ale wszystko mieści się w granicach normy. tyle tylko, ze coraz częściej zaczęła się dopytywać "co mówisz?"co?". Tak więc był laryngolog - stwierdził wklęśnięte błony bębenkowe, była temponometria- wyszła podobno bardzo źle i stad skierowanie. Wieczorem poczytam o co chodzi z tymi drenami wrrr :evil:

W międzyczasie szlajania udzieliłyśmy wywiadu na temat zimy-nie-zimy oraz tego czy nasze kochane miasto ma szansę znaleźć się wśród 7 cudów świata...+ fotka na końcu - minę miałam jakbym ich chciała zabić

Selya...Dzyśka - otuchy, dziewczyny, otuchy Wam trzeba! Trzeba wypłakać i wykrzyczeć z siebie całe złe emocje i zacząć od nowa.

Fioletowe sorry jebudufioletowe spodnie....a wiesz, że bym sobie kupiła? Dziś kupiłam sobie kilka nowych lakierów (mam chyba coś koło 40 8) i nie wiem po co kolejne ale...były po prostu inne :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro sty 11, 2012 18:37 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Asia_Siunia spokojnie - byłam ostatnio u swojego laryngologa, chłopczyk mały był przede mną - tez miał dreny w uszach, nawet nie jęknął w gabinecie. rozmawiałam w poczekalni z jego mamą, mówię, że synek bardzo dzielny. Mama stwierdziła, że, tak, dzielny - bo wszedł do gabinetu z tatusiem a jakby ona była toby się rozklejał :wink: Ale naprawdę, dzieciaczkowi chyba się krzywda nie działa - będzie dobrze :ok: Inna sprawa, że mój wet to złoty człowiek a już szczególne podejście mam do dzieci właśnie. A co z Tobą? U swojego weta była, a?

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro sty 11, 2012 18:46 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

józefina - a była! Zrobiłam badania i wyszło, ze przechodziłam jakąś wirusówkę stad dreszcze.Od 2 dni dreszczy niet :ok:. A moja ma mieć zakładane w pełnej narkozie... Jutro dzwonie do szpitala aby wyznaczyli nam termin...

Asia_Siunia

Post » Śro sty 11, 2012 18:52 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Asia_Siunia pisze:józefina - a była!

Masz szczęście 8)
Asia_Siunia pisze:Zrobiłam badania i wyszło, ze przechodziłam jakąś wirusówkę stad dreszcze.Od 2 dni dreszczy niet :ok:

No i ok, cieszę się :-)
Asia_Siunia pisze:A moja ma mieć zakładane w pełnej narkozie...

Spoko - ja miałam korekcję przegrody i conchoplastykę w niepełnej i było bardzo fajnie :lol: rozmawiałam sobie miło z panem doktorem a on mi tam... no, nieważne, co robił 8) może są wśród nas wrażliwsze czarowniczki :lol:
Będzie dobrze, zobaczysz!

jozefina1970

Post » Śro sty 11, 2012 18:58 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Moja starsza córka miała wycinany 3 migdał + podcinane wędzidełko języka. Nie dostałam wolnego w pracy (za to babcia dostała i z nią siedziała przez wszystkie dni) i mogłam w dniu zabiegu być z nią tylko chwilkę przed podaniem głupiego jasia a potem narkozy sru to pracy i wróciłam do niej dopiero po 17.00. Tak więc kiedy na głupim jaśku wieźli ją (miała prawie 3 latka) to się śmiała leżąc i wołała "jedna lampa...o!...druga lampa...o!mama! mamuś, dlaczego latasz?" :ryk:

Asia_Siunia

Post » Śro sty 11, 2012 19:01 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Asia_Siunia pisze:Tak więc kiedy na głupim jaśku wieźli ją (miała prawie 3 latka) to się śmiała leżąc i wołała "jedna lampa...o!...druga lampa...o!mama! mamuś, dlaczego latasz?" :ryk:

No, mnie się też bardzo podobało 8)
Za pierwszym razem miałam fajniej, pamiętam, ze prowadziła mnie na zabieg koleżanka jeszcze z podstawówki (jest tam pielęgniarką) a ja szłam na miękkich nogach i opowiadałam jej, jak to się super i odlotowo czuję :lol:
Za drugim razem po jaśku jak szłam to tak odlotowo jeszcze nie było - odlotowo zrobiło się dopiero na sali podczas zabiegu 8)

jozefina1970

[poprzednia][następna]