Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Selya - dziecko drogie![]()
Faceta trzeba trzymac krótko - góra dwa, trzy lata![]()
I jeszcze jedno zapamietaj - to bubel genetyczny jest, a nieliczne wyjątki potwierdzaja tylko regułę![]()
NO
AYO pisze:Selya - dziecko drogie![]()
Faceta trzeba trzymac krótko - góra dwa, trzy lata![]()
I jeszcze jedno zapamietaj - to bubel genetyczny jest, a nieliczne wyjątki potwierdzaja tylko regułę![]()
NO
Dzyśka pisze:Nie wiem, jak selya, ale np. mnie takie myślenie nie pomaga. Lubię kogoś mieć, a jak nie mam to jestem pogubiona
dolabra pisze:Dzyśka pisze:Nie wiem, jak selya, ale np. mnie takie myślenie nie pomaga. Lubię kogoś mieć, a jak nie mam to jestem pogubiona
Dzyśka,
no ja też kiedyś tak miałam, że nigdy nie byłam sama..
od kilku lat, jak to AYO ładnie powiedziała, oswoiłam bycie samą, bo jestem sama, ale nie jestem samotna..
i teraz radzę sobie nieźle..
decyduję teraz sama o wszystkim, kupiłam sama sobie samochód, mam taki kolor ścian jak chcę-bez dyskusji, kompromisów.. a te wieczory gdzie chce się do kogoś przytulić-koty włażą na kolana, pies domaga się spaceru.. jest co robić i kim się zajmować..
Dzyśka pisze:Ja też w swoim czasie oddałam 3 głosy![]()
Dziewczyny kurczę kupiłam fioletowe spodnieAle mam na myśli takie jebitnie fioletowe. No chyba mnie poj*****
AYO pisze:Już mnie boli![]()
Może to tylko tak paskudnie brzmi?
![]()
![]()
![]()
psiama pisze:Asiunia, dreny ???To z powodu jakiegoś powikłania po zapaleniu uszu czy jak ?
babajaga pisze:Asiu_Siuniu piszą w gazetach, że rocznie 10 000 dzieci ma zakładane takie dreny, co budzi nadzieję, że lekarze maja wprawę oraz, że to jest skuteczne. Nos do góry!
Asia_Siunia pisze:józefina - a była!
Asia_Siunia pisze:Zrobiłam badania i wyszło, ze przechodziłam jakąś wirusówkę stad dreszcze.Od 2 dni dreszczy niet
Asia_Siunia pisze:A moja ma mieć zakładane w pełnej narkozie...
Asia_Siunia pisze:Tak więc kiedy na głupim jaśku wieźli ją (miała prawie 3 latka) to się śmiała leżąc i wołała "jedna lampa...o!...druga lampa...o!mama! mamuś, dlaczego latasz?"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 824 gości